2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Fried 24.2.2006 10:28

Přiznání II

Omlouváme se: Pan Kalousek nenese žádnou odpovědnost.   Omlouváme se a žádáme: již žádnou odpovědnost nedávejme bratru Kalouskovi, neunese ji.
Lži balbínovců mají na svědomí tři lidské životy. Měly by se tím zabývat orgány činné v trestném řízení.
Geniální narážka pane   Wagnere. Ano za tím vším stojí pan Hromada. Všichni víme o koho jde. To je humor. To je humor.
Ivan Fried 24.2.2006 10:27

Přiznání

Jsme odhaleni. Jak   pan Wágus správně napsal, nezbývá nám než se přiznat. Ano, jsme „nátlakovou skupinou“. To je radost, škoda, že se tohoto odhalení nedočkal pan prokurátor Urválek. Přiznáváme, že již v době, kdy se o účasti Lidové strany v Parlamentu nemuselo trapně hlasovat ve volbách, jsme založili „pod ideologickým vedením lidí z okruhu bývalého prezidenta“ nátlakovou vojenskou skupinu Brancaleonova armáda a šířili pod pláštíkem divadelní společnosti nenávist „k lidově demokratickému zřízení“.  
Přiznáváme, že jsme jako „údajně recesistická skupina“ nepodepisovali ručně svoje plakáty, za což by v době vlády lidově-demokratické jistě byla okamžitá vazba. Za peníze nepřátel lidově-demokratického zřízení usilujeme o zesměšnění předsedy KDU-ČSL obzvláště hrubým výrokem   „O nejčestnějším muži ve státě“.   A nejen to, ve svém cynismu se dopouštíme „svinstva“ lživého nařčení „ne nejčestnějšího   muže“ ve státě, který je lživě urážen „balbínovskými aktivisty“.  
Konečně teda víme, že padáky nejsou nefunkční, ale nepoužívají se pravděpodobně jenom proto, aby nátlaková skupina kolem bývalého prezidenta měla do čeho kopnout.
jura-p 7.2.2006 0:03

Je to jednoduchá otázka, co se tady řeší.

Je správné a morální obviňovat někoho, o kom se domníváme, že není tak úplně čistý ve věcech finančních z toho, že zabil svým rozhodnutím vybrat nějakou výstroj tři lidi, ze kterých se dva zabili pod jinou výstrojí a ten třetí se nezabil zaviněním této výstroje, ale tím, že se této výstroje v panice zbavil? Opravdu je v pořádku, obvinit člověka, o kterém se domníváme, že nás obral v hospodě při placení účtu z toho, že přejel souseda autem, když ten se zabil třeba tím, že autem naboural do stromu?
mik 6.2.2006 21:35

je neuveritelne

co vse je mozno svest na Havla
jonáš 6.2.2006 22:41

Re: je neuveritelne

Každej Havel může za to, že je Havel -- to chce klid.
Thyronx 6.2.2006 20:15

Havle: Komunistu se ve vlade dockas....

Kazdemu je dnes jasne ze to plati CSSD, Havel a jeho pidistrana je jen nastrceny provokater.
A k tomu by se ledaskdo nesnizil.Havel ano. Asi ma na bolseviky jen ty nejkrasnejsi vzpominky.
Bath 6.2.2006 19:27

Ha, ha, ha

To je asi tak vše, co se dá říct k Balbínovcům.
Fil 6.2.2006 19:27

Ta debata

jde trošku mimo, ne? Článek nikde neobhajoval Kalouska, zabýval se etickou stránkou těch bilboardů...Fil
jonáš 6.2.2006 20:04

Re: Ta debata

Etická stránka je IMHO zcela v rámci toho mohameda s bombou za kloboučkem -- doba si to zřejmě žádá.
Karel 6.2.2006 18:41

Očista

Když balbínovci nemají pravdu, proč se p. Kalousek nebrání? Asi dobře ví , proč se nebrání.
jomo 6.2.2006 16:30

...na můj kalašnikov padá prach...

Víte, mě je upřímně jedno, jestli mne holí pravičák, levičák nebo křesťan. Jsem obyčejný člověk s obyčejnými příjmy, tedy ta osoba, která nakonec zaplatí seslo levičíkovi, pravičákovi i třeba marťanovi. Krom toho Kalousek se nenažvejknul na padácích, ale na modernizaci T72 a na kasárnách v Praze na náměstí republiky.
Xaver X.X. 6.2.2006 16:03

Jestli vono by to nechtělo trochu cenzůry,

když se dělá prča z "našich"? Jinak p.Kalousek patří k jedním z nejodpudivějších postav naší politické scény, totálně neschopný nést odpovědnost za (i kdyby jenom politická) pochybení. Právě takovéto (i kdyby jenom politicky) zkompromitované osoby nahánějí voliče levici.
cer 6.2.2006 14:08

pane Wagner,

kdyz uz neco takoveho napisete, tak asi budete mit celkovou predstavu o fungovani Kalouska na Obrane, prosim, sem s ni!  treba nas presvedcite, ze Kalousek je futral nejcestnejsich muzu ve state.
Milanius 6.2.2006 16:01

Re: pane Wagner,

Máš nějaké důkazy o opaku?
Otakar 6.2.2006 13:54

V důsledku je to útok na ODS.

Co jiného lze od pravdoláskových pohrobků očekávat? Oslabení KDÚ-ČSL ve volbách, rovná se oslabení ODS. Havlovi přeci nevadí vláda KSČSSD, tomu vadí když do vlády přijde ODS. Jestli je něco pravda, nebo ne je úplně vedlejší. Havel si je vědom toho, že levice bude asi ve volbách nejsilnější, tj. nejméně 101 mandátů pro KSČSSD. TO potřebuje i když bude třeba menšinová vláda ČSSD s podporou KSČM, protože pak bude tlačit na Paroubka , aby do vlády vzal nějaké jeho lidi. V nejbližší době můžeme čekat i doporučení koho volit a za kým pavdaláska stojí. Lze očekávat doporučení na volbu Hybášková a spol., Zieleniec a spol., ED, Zelených ekoteroristů, těžko může doporučovat jeho profláknuté věrné US-DEU, ODA, cesty změn, atp., protože co kdyby se přece náhodou dostali nad 5 %, pak šup do vlády. Stejně si ale myslím, že marné je volání, adié.
www racek 6.2.2006 14:09

Re: V důsledku je to útok na ODS.

havel posledních 10 let své vády NIKDY s komouši nejednal ... to snad víš, ne?
kontrola_nemocnych 6.2.2006 15:33

Re: Re: V důsledku je to útok na ODS.

zato Klaus se s nima od zacatku kamaradi .....
Thyronx 6.2.2006 20:17

Re: Re: V důsledku je to útok na ODS.

ale bude s bolseviky muset jednat.. To prece vi kazdy potencialni volic.
Míra R 6.2.2006 13:32

Co ochrana loga ?

Myslím si, že vytištěním bilboardů s cizím logem a bez souhlasu vlastníka jde o trestný čin. Nebo se mýlím?
Honza ze Žižkova 6.2.2006 14:50

Re: Co ochrana loga ?

To už jsem naznačoval někdy o půl desátý. Jenže nejsem právník, tak nevím. Ono ty paragrafy jsou tak zajímavě zašmodrchaný.
Borek 6.2.2006 13:07

O Kalouskovi si počtěte na:

http://www.zvedavec.org/pohledy_1122.htm Něco o tom vím. Sám jsem se jednání se zkorumpovaným Kalouskem účastnil.
Franta 6.2.2006 13:05

podlost

Při pohledu do očí tohoto jedince cítím,že podlost je základním stavebním kamenem jeho politiky.Balbínovci na to neotřele upozornili.Mají v demokracii na to právo?Snad ano,pokud je zde alespoň částečná její podoba.
www racek 6.2.2006 12:55

takhle

no ono je třeba říci ještě jedno ... ty padáky BYLY pro nebezpečnost vyřazeny z výzbroje armády, ale ještě asi rok se nakupovaly, neb tak zněla skvělá nevypověditelná smlouva s výrobcem, který vyhrál výběrové řízení, aniž někdy před tím padáky vyráběl!!!
bilboard je krutě pravdivý ... ostatně jsou na všechny strany. jen na komouše se zapomíná ... to víte, 17 let bez skandálu, to hovoří za vše.
sakra, právě jsem to řekl. komu bude vlastně prospěšná vzájemně se ostouzející kampaň?
 
RadekH 6.2.2006 12:37

Jestli ono to nebylo takhle -

Kalousek byl jako ekonomický naáměstek odpovědný a nakonec i podepsaný pod výsledky výběrového řízení, ve kterém ze všech nabídek byla vybrána nabídka nejdražší a to od jediné firmy mezi uchazeči, která nikdy před tím nevyrobila jediný padák.
Možná se mýlím, ono je dnes u nás téměř nemožné takové věci dohledat, ale pokud to tak bylo, tak je kalousek Buď:
a) Naprostý idiot
nebo
b) Zkorumpovaný ničema, který by měl sedět ve vězení.
www racek 6.2.2006 12:58

Re: Jestli ono to nebylo takhle -

kalousek nikdy nic nepodepsal. on to jen schválil nebo nařídil, avšak ústně. nikdy mu policajti nic nedokázali ... ať se mu klidně spí v barácích a bytech, na které si na ministerstvu našetřil ...
MF 6.2.2006 13:42

Re: Jestli ono to nebylo takhle -

Ekonomičtí náměstkové zodpovídají za technické parametry? To je pro mně novinka. Potom tedy jiní náměstkové jsou zbyteční.
www racek 6.2.2006 14:08

Re: Re: Jestli ono to nebylo takhle -

za nákupy, on zodpovídal za nákupy a za výběr dodavatele ... to snad víš, ne?
RadekH 6.2.2006 14:13

Re: Re: Jestli ono to nebylo takhle -

Proboha, na co to reagujete?  Tady nepadlo o technických parametrech ani slovo.  Všechno je to o výběrových řízeních.
spaldings 6.2.2006 11:48

A že to ta firma

neodmítla na bilboardy dát ? Nebo to je nějaká jiná ?
M. Zima 6.2.2006 11:19

p. Wagner, můžete mi věřit, nedělám si o Vaší inteligenci žádné iluze,

je to nejspíše stejně zbytečné, ale přesto se pokusím Vám vysvětlit význam, ve Vašem NP teamu neznámých fenomenů zvaných logika a respektování faktů.  Tak tedy:
Kalousek tvrdí, že za kvalitu nakupované techniky nenesl jako ministr zodpovědnost. Je jedno, zda je Kalousek takový blbec, že si to skutečně myslí, nebo, zda lže, na každý pád opravňuje takový výrok každého myslícího člověka k  tvrzení, že Kalousek stál jako ministr za h....o. (Promiňte mi zvolenou akademickou formu výrazu).
Vy ale v Kalouskově obhajobě tvrdíte, že voják "nebyl na seskok řádně vycvičen ...".  Tím jste brilantně popsal stav chlévu zvaný ČA pod Kalouskem.  Za to také nebyl Kalousek zodpovědný? Za co byl tedy vlastně zodpovědný? 
Já vím, je to na Vás příliš složité a je toho moc najednou, ale možná, že by se měl pan Neff, až bude opět v úvodníku společensko-kriticky fantazírovat zamyslet nad vlastní zodpovědností ohledně kvality vlastního plátku