5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Babišův náhubek

Ministr financí, majitel impéria Agrofert a politického hnutí ANO, Andrej Babiš chce nasadit opozici náhubek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 4.3.2014 12:09

Paradox

To, že v českém prostředí, které je tradičně nedůvěřivé ke zbohatlíkům uspěl člověk, jehož bohatství, které má nesporně počátek v komunistické nomenklaturní mafii trvale narůstalo pomocí státních dotací (bez nichž se ani v budoucnosti nemůže obejít) v těch tak hrozně zkorumpovaných časech je paradox, který dokazuje obrovskou devastující sílu mediokracie (nyní i soudcokracie) u nás!

To, že metody Musoliniho "třetí cesty" u nás prosazuje se souhlasem (podporou) vznikající DEU-říše vypovídá o této říši, o něm a obecně o tragickém politickém šílenství demokracii likvidujícího "západu"!

J. Lepka 3.3.2014 23:01

Pane Polanecký,

Asi jste trefil hřebíček na hlavičku, aspoň podle negativních reakcí v diskuzi.

J. Novák 3.3.2014 16:56

Zvídavý dotaz..

Asi neumím hledat na netu, už se chvíli snažím zjistit,co je Polanecký zač.

Podle mého fyzicky neexistuje , je jen krytí think tanku námezdných pisálku placených ODS (rudým spárem v modré rukavici). Mudrců je tady koncentrace, třeba mě některý z nich vyškolí...

Mocný Šedovous

P. Čech 3.3.2014 17:08

Re: Zvídavý dotaz..

A víte, že to vůbec není důležité? Asi by Vám to k ničemu nebylo, kdybyste třeba zjistil, že se jedná o profesora češtiny či ošetřovatele dojnic. Jde o to, co je zde pod jeho jménem psáno. A to jsou vesměs samé hlouposti a zase je jedno, jestli to jsou hlouposti rudé, modré či černé.

P. Čech 3.3.2014 13:28

Nejen opozice.

Ale také koalice, lépe řečeno jejich poslanci by onen náhubek náramně potřebovali.Posloucháme-li jajich žvanění, které v 95% případů není vůbec k věci, nic smysluplného nepřináší a jde špatným příkladem mládeži, když se t.zv. diskutující poslanci i sprostě urážejí, je to obecně k pláči a zvracení. A to se jedná o moc zákonodárnou, nejvyšší představitele státu, kteří by měli jít ostatním příkladem. To tedy je "příklad", kterým nás oblažují!  Naprosto stojím za návrhem hnutí ANO.

B. Rybák 4.3.2014 12:16

Re: Nejen opozice.

a samozřejmě by náhubek potřebovali i voliči, protože kdyby nebylo toho jejich "remcání", tak by ani ti poslanci neměli o čem "žvanit". "Vaše pravdy" už dávno před Vámi objevil Mussolini, Hitler, Stalin...Studujte originály, aby jste se nestal lacinou imitací!

F. Lesniak 3.3.2014 10:49

Napsal bych to asi tak.

Kdyby se grázlové z ODS a TOP09 chovali slušně a plnili to, co před volbami slibovali, nemuseli by modří roztleskávači typu Polanecký a spol. kňučet a bědovat. Když byli tito darebáci u koryt, nepamatuji si, že by autor teskně psal, jak je opozice válcována. A také si nepamatuji, že by kritizoval pochybné prohlasování zákona o církevních restitucích. Najednou jsou všichni modří poskoci demokrati jako hrom. A teď by jim to měla vládní koalice vrátit všechno i s úroky, aby věděli, jaké to je. Babiše opravdu nemusím, ale Babiš tady byl opravdu třeba, aby všem těm darebákům zatnul tipec. A je mi docela jedno, jestli je Babiš  ve střetu zájmů či ne. Babiš nebo někdo jiný.Anonymní akcie jsou výsledkem vlády právě těchto modrých darebáků a to Polaneckému také zjevně nevadilo. A jestli tento vládní slepenec bude jen trochu dělat něco pro občany této země, tak ODS si už nikdy ani neškrtne. Takže šakali vyjí, ale karavana kráčí dál.

R. Langer 3.3.2014 12:53

Re: Napsal bych to asi tak.

Tak Babišovi je taky úplně jedno, jestli je, nebo není v nějakém střetu zájmů, hlavní je, že mu to všechno zaplatíte... ;-)

P. Papež 3.3.2014 19:39

Re: Napsal bych to asi tak.

a že našel blbce, kteří ho budou volit. Jen se podívejte, kdo k Babišově  ANO v poslední době přešel. Jen vyžírkové a korytáři, kteří se chtějí mít stále dobře za cizí peníze. ANO to zjevně nevadí, i když před volbami říkali něco úplně jiného o převlékačích kabátů.

P. Lenc 3.3.2014 13:39

Re: Napsal bych to asi tak.

A to pane Lesniaku myslíte vážně?Jestli ano, tak jsem zvědavý, jak budete"kňučet a bědovat" za tři roky.Bohužel, pro stromy nevidíte les.

P. Kmoníček 3.3.2014 15:19

Re: Napsal bych to asi tak.

Pane Lenci,Lesniak to myslí skutečně vážně.To je nakonec zřejmé z jiných jeho příspěvků z kterých většinou jezdí mráz po zádech(až z Kremlu).

F. Navrátil 3.3.2014 14:57

Re: Napsal bych to asi tak.

Pane Lesniak, máte samozřejmě právo na svůj názor, ale po hudební stránce nemáte vůbec žádný hudební sluch. Pokud se vám zdálo, že Nečasova vláda vláda válcovala opozici, tak asi by nebylo správné bude -li se stejným způsobem chovat tato vláda. Dovolil bych si pouze připomenout, že policejní zásah na úřadu vlády zrovna nesvědčí o tom, že by Nečasova vláda zneužívala policii a státní zástupce ve svůj prospěch. Pokud se vám zdá, že církevní restituce jsou nezákonné, tak potom by bylo nutné vyměnit členy Üstavního soudu. Mně osobně vadí spíše to, že dotace na solární elektrárny představují za rok větší částku, než činí finanční restituce církvím za 30 let. Nenávist nikdy nepřinesla nic dobrého a člověku jako jedinci škodí nejenom na zdraví, ale i na politickém přehledu.

P. Kmoníček 3.3.2014 15:22

Re: Napsal bych to asi tak.

Pane Navrátile,proč tomu Lesniakovi radíte zdarma stran jeho zdraví?Nechápu.

J. Vyhnalík 3.3.2014 17:14

Re: Napsal bych to asi tak.

To jsou mi novinky!

ODS a TOP 09 vládly v Nizozemí roku 1602? Kdy byly první akcie na doručitele vydány a stály u zrodu fenomenálního úspěchu Nizozemské východoindické společnosti a následně i dalších akciových společností a fakticky i průmyslové revoluce a tedy světa tak, jak ho známe dnes.

Mimochodem akcie na doručitele nelze zakázat už z toho důvodu, že by to bylo v rozporu s evropským obchodním právem a jejich zákaz by byl snadno napadnutelný mezinárodní arbitráži ve většině zemí civilizovaného světa.

Možná by neškodilo něco o věcech vědět.

M. Hoblík 3.3.2014 10:13

Pan Babiš má pravdu!

Jenom je tu malý problém, jak zařídit pro stát stejně štědré dotace, jako má jeho firma? Asi pravdu nemá...

J. Kostelanský 3.3.2014 9:02

Medzi diskusiou a tlácháním je rozdiel

Najväčším problémom ľudstva je nájsť správnu mieru akejkoľvek činnosti - napr. aj parlamentnej diskusie.

Pracovný výkon je nepriamo úmerný množstvu kecov, ktoré ho sprevádza. Tým, že sa tlachá do nemoty, ešte neznamená, že to je k prospechu veci. Tu určite platí - menej je viac.

Nepoznám podrobnosti Babišovho návrhu, ale nepredpokladám, že by sa jednalo o cenzúru. Len o snahu nájsť správny kompromis medzi produktívnou diskusiou a neproduktívnym vykecávaním o nesmrteľnosti chrústa...

F. Navrátil 3.3.2014 15:14

Re: Medzi diskusiou a tlácháním je rozdiel

Pane Kostelanský dva z největších vrahů Lenin a Hitler, klasifikovali parlamenty jako žvanírnu. Jejich politické systémy sice ovládly nemalou část lidí, ale výsledky lze hodnotit  pouze v počtu mrtvých a devastaci území, které jejich ideologie ovládala. Stojí za zamyšlení, proč oba tak nenáviděli a snažili se zničit židovsko-křesťanskou filozofii, která byla a zatím ještě je hlavní hybnou silou evropské kultury.

J. Kostelanský 3.3.2014 18:03

Re: Medzi diskusiou a tlácháním je rozdiel

Pokiaľ viem, tak Babiš nemá v pláne zrušiť parlament ako to urobil Hitler - len trochu obmedziť neproduktívne žvanění. A to je obrovský rozdiel.

Priznám sa, že poslancom by som nechcel byť ani náhodou. Nezniesol by som od rána do večera počúvať kecy o ničom.

P. Čech 3.3.2014 17:15

Re: Medzi diskusiou a tlácháním je rozdiel

Asi to tak bude, pane Kostelanský. Diskutovat k jakékoliv věci totiž mohou jen takoví lidé, kteří o této věci něco vědí a to v prostoru i čase. V našem parlamentu však vesměs "diskutují", lépe řečeno žvaní, obvykle poslanci, kteří nevědí nic, zato tu svou nevědomost ostatním vehementně vnucují. Příkladem budiž MUDr Rath, Miroslav Kalousek či pan Zaorálek, paní Němcová (ODS) a jim podobní. Asi jen proti takovémuto prázdnému žvanění je namířen návrh hnutí ANO.

T. Kočí 3.3.2014 7:57

Babišův náhubek

Dobrý článek.

Oceňuji ČT za včerejší inscenaci konfident.Kouzlem nechtěného se odehrává na Slovensku.

J. Vašáková 3.3.2014 20:01

Re: Babišův náhubek

Souhlasím.