10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš, nebo Bartoš?

Václav Klaus poskytl rozhovor pro MF DNES. V něm kritizuje ČPS - piráty – jako stranu extrémně levicovou. A klade otázku – je lepší Babiš, nebo Bartoš?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 14.4.2021 6:53

Klaus nedávno slavil výročí svého nejznámějšího mezinárodního TV výstupu, blahopřeji, peročmajzi.

Pěkný den.

S. Sedlák 14.4.2021 6:12

Horší, než Babiš, už stěží někdo bude. Levice rozhazuje všem, pravice upřednostňuje ty samostatné a úspěšné a Babiš je třetí cesta. Jako populista sice rozhazuje, ale smyslem je si uvolnit ruce pro vlastní zlodějnu.

Bartoni, tou poznámkou o ODS to moc nespravíte. Klausovi a evidentně ani vám, když ho vytahujete, nedochází, že pokud je ODS tam, kde je, je to především jeho obrazem, který po sobě zanechal. Z toho lze vyvodit i druhá věc, proč Klaus jr. ze dne na den ztratil tu svoji energii. Zda to nebylo tím prohlášením, kdy ho tatík spojil s SPD. To mu pěkně namydlil schody.

R. Langer 14.4.2021 5:43

Jo, to je. Blbci jako vy, ti jsou špatně. :-P

I. Pávek 14.4.2021 5:17

Ukradl pero v přímém přenosu. Byl to jen zkrat nebo způsob myšlení? Němcová ukradla rohlíky. A chce kandidovat na hrad. Něco je špatně v národě českém.

J. Pankovic 14.4.2021 4:59

Mne jimà hrûza z pŕedstavy, źe se spoji Bartoś s Faltynkem... oba jsou "pragmatičti politici", takźe.. Rv

J. Urban 14.4.2021 4:19

Hruza jima vsechny politicke subjekty od leva do prava z mozneho vitezstvi Piratu. Tak jako se kdysi Klaus "neuveritelne" dokazal spojit se Zemanem, dokazal by se dnes spojit i s Babisem, podobne "neuveritelne";-D;-D Pro mne z toho vyplyva jedine: na tech Piratech urcite neco bude. ANO uz dokazalo, ze je uplne stejne "odlisne", jako ostatni provarene politicke strany a preji jim proto osud treba ODS a CSSD.

J. Basler 14.4.2021 3:29

Po osmdesátce už asi nic není jisté a nemyslím to špatně... A co je důležitější, že fakt opravdu skoro nikdo si nedokáže říct: stačilo, jdu od toho, přestanu jim do toho kecat / házet vidle, najděte si někoho mladšího. Před 100, 150 lety říkali padesátiletému "ctihodný kmete".

Nechme už p. Klause být, udělal toho dost, hodně lidí potěšil i nazlobil... Soustřeďme se na mladší, pro VK už jen IVK a glosovat. :-)

Jo a knihy - globální oteplování, ekonomická transformace, covid. Co třeba jaderná energie, elektroauta, BLM a pod.?