8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš nás žene do křížku s EU

„Čím rychleji dojdeme k rozřešení toho sporného ustanovení o střetu zájmů, tím lépe. Proto jsem hlasoval pro tento návrh, aby bylo co nejrychleji rozhodnuto.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pokorný 13.2.2020 8:53

Samosebou, že jednání a postup institucí EU, po udání většiny českých parlamentních opozičních partají do EU na Česko, vlastně na předsedu vlády, je vedeno snahou vydírat a vynutit si povolnost. Eurounijní vládnoucí sebranka nic jiného neumí. Za podpory českých kolaborantů Pirátů, ODS, TOP09, STAN, KDU-ČSL, ziskových politických neziskovek( Člověk v tísni, Transparency International a dalších placených i ze zahraničí).

J. Ježek 13.2.2020 8:31

Stačí zrušit dotace a je po problému. EU by pak měla pár kanceláří a několik desítek zaměstnanců - to by se ušetřilo! A nebylo by co krást.

Jenže to socan Jelínek není schopen pochopit.

R. Langer 13.2.2020 8:08

Hm, s tou sehranou scénkou by se dalo celkem souhlasit, a evidentně to zabralo, podivuhodné ovšem je, že místo toho, aby se z toho opozice nějakým způsobem poučila, tak dělá pravý opak. A pak se hrozně diví, že to nezabírá. Inu - moudrému napověz...

Druhou variantou je, že opozice doopravdy prosazuje zcela opačnou politiku, ale potom ať si tedy nestěžuje, že na ni voliči poslední dobou tak nějak neslyší.

L. Písařík 13.2.2020 7:02

Ano, klepl jste na hřebík, pane Jelínku. Ti, kteří jsou ve vedení EU asi nebudou žádní chudáci a byli by neradi, kdyby se dostali do stejného kolotoče. A u nás doma? Žadná snaha sypat si na hlavu popel za důsledně zmrvený zákon Lex Babiš. Spíš vidím snahu o udržování másla na hlavě, aby neteklo. Možná,že by se vyplatilo zavest kvalifikační zkoušky na poslance.