3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš a Kalousek na ČT

V České televizi se ve volebním studiu setkali Miroslav Kalousek a Andrej Babiš. Byli tam i jiní, ale spíše do počtu. Raději jsem se nedíval.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 6.10.2017 9:02

Naopak

Na rozdíl od autora si myslím, že Kalousek jako jeden z mála se nebojí říkat populární věci, které však jsou stoprocentně nepravdivé.

J. Karlík 6.10.2017 8:39

Re: Voliči nemají Kalouska rádi

Nenavistna kampan se vede hlavne proti ANO, vsichni se ho boji. Capi Hnizdo a dalsi jsou toho dukazem. Kalousek neumi nic, nez nadavat na Babise, zdanovat pracujici duchodce. Take jim pridal 40 Kc, at se jde nekam poradne opit a uz zmizi z politiky, odbornik jeden tribarevnej.

P. Kuliš 6.10.2017 8:34

Pane Vacátko, máte naprostou pravdu. Ta současná likvidační kampaň proti top09 v mediich se stala pro ni bohužel pouze tím jediným, ale dostatečně smrtícím koktejlem. Protivníci topky si totiž k její likvidaci najali mediálního agenta Čtvrtníčka, který je v kuloarech znám tím, že si ho na špinavou práci najímá za velké penize vždy jako první protistrana inzerovaného. Čtvrtniček totiž umí vždy 100% zničit na zakázku jakýkoliv jím tzv. "propagovaný" konkurenční subjekt, který v bláhovém přesvědčení o svém výborném PR ještě připlatí solidní bonus za svou vlastní, konkurencí již předobjednanou likvidaci v mediich. Pro odvrácení volebniho debaklu nezbývá topce už žadná jiná možnost, než přeplatit Čtvrtnička a přetáhnout ho na svou stranu. Volby by se tak ale zredukovaly v závěrečné fázi už pouze a jen na licitaci dvou miliardářů ( Babiše a Schwarznberga) o výší Čtvrtničkova palmáre za jeho služby. Uvidíme, kdo ho nakonec přeplatí....

P. Švejnoch 6.10.2017 8:22

Re: "Jana Černochová

Nejsem si jist, zda zrovna Vy, milý pane Rudolfe, jste v oblasti myšlení tím správným arbitrem... :-)

P. Rudolf 6.10.2017 8:09

"Jana Černochová

jedna z mála žen, které to v politice myslí..."

Skvělé, víc už o svém politickém přehledu psát nemusíte.

P. Kuliš 6.10.2017 8:02

Jestli Kalousek neuhne od splnění svého slibu po volbách odstoupit z vedení své partaje, tak je opravdu pašák.

http://www.blesk.cz/clanek/volby-volby-2017/449626/kalousek-ohlasil-konec-v-cele-top-09-podminil-ho-vysledkem-pod-10-procent.html

E. Vašátko 6.10.2017 7:56

Voliči nemají Kalouska rádi

hlavně proto, že se už dlouhá léta proti němu vede trvalá nenávistná kampaň ve většině sdělovacích prostředků. Ona se ho totiž velká část politiků bojí - to je ostatně vidět názorně právě teď třeba na Burešovi, který se v žádném svém hysterickém výkřiku nedokáže nějak o Kalouska neotřít. Samozřejmě nikdo není bez chyby, ale kdyby se kdokoliv jiný z dnešní politické skvadry choval jako pan Kalousek, patrně by nebyly aféry jako je Čapí hnízdo.

P. Kuliš 6.10.2017 7:51

Člen fanklubu týmu top09 ( který je v úpadku a směřuje k definitivní likvidaci) jsa ovlivněn barnumskou reklamou sveho týmu, měl v dobré víře na mysli to zbylé oko, které Kalouskovi a tím i celé topce Čtvrtniček zatím nevystřelil( k tomu ovsem dojde dle plánu zadavatele likvidačního PR až v posledním dílu seriálu pro topku smrticich předvolebních šotů, které dělá na zakázku protistrany k likvidaci topky konkurencí podplacený reklamni agent Čtvrtnicek). Jednooká topka se ale už dlouho trapit nebude, protože Ránu jistoty z milosti a definitivni polibek smrti dostala od pana Kocába( i když ty předchozí od paní Sommerové a pan Bursika byly jíž dostačující)

V. Kotas 6.10.2017 5:40

Kalouska se nezbavíme, ani když se

nedostane do parlamentu. Za současného obsazení ČT, tam bude každou chvíli kecat ke všemu.

L. Písařík 6.10.2017 5:25

Nebojte se o Kalouska

tento Plechanov si pro svou plechovou hubu vždycky něco najde. Průšvih by byl, kdyby se topka nedostala do Sněmovny, kdo by ho potom poslouchal?

M. Krátký 6.10.2017 3:58

Co hlavně trápí nás i celou Evropu ???

zastavení pronikání islámu do Evropy považuji za nejdůležitější otázku současnosti. A která partaj má tento úkol ve svém programu ??? Kdo mi poradí jak se rozhodnout ??? Dobré ráno a dobrou noc všem.

J. Pospíšil 6.10.2017 3:10

Ale to je přece už dlouho obsahem politických debat,

V zásadě už nikdo neříká, co by se mělo dít se skutečností podle programu té nebo oné strany.

Veškerá politická debata je o tom, co kdo řekl na to, že někdo jiný řekl ad hominem o politicích.

P. Dvořák 6.10.2017 0:56

Re: Co naplat,

Prosím vás, a můžete mi nějak přiblížit to její jedno oko?

P. Dvořák 6.10.2017 0:54

Co to bylo?!

To už se budou psát články o diskusích po televizních debatách? Co bude příště? Článek o diskusi pod článkem?

Ba ne. Čtenáři budou diskutovat o diskusi, která je pod článkem, který je o diskusi po televizní debatě.

J. Beran 6.10.2017 0:52

Co naplat,

mě Kalousek taky nesedí, ale stejně budu volit Topku. Je to jednooký mezi slepými, ostatní jsou ještě horší. Snad zafunguje líp, než když byla ve vládě posledně.