17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš a Kalousek na ČT

V České televizi se ve volebním studiu setkali Miroslav Kalousek a Andrej Babiš. Byli tam i jiní, ale spíše do počtu. Raději jsem se nedíval.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Karlík 6.10.2017 17:10

Re: Voliči nemají Kalouska rádi

Diky za reakci a ze mi nenadavate do kobliharu. Babis neni Sobotka a sliby, pokud koalice dovoli, plni. ANO ma program a vlada vydrzela az do radnych voleb, to je uspech. Muj nazor je, ze v kopci se neprepraha. ODS chce rusit EET, predseda svazu podnikatelu, p. Havlicek, v CT rekl, ze EET patri budoucnost, ze neni mozno se tomu vyhybat, a ze sama EET skonci, jakmile se bude prevazne platit kartou. ODS by mela opustit program antibabis, potom muze byt zpet ve hre. TOP bohuzel v politice konci. Babis ma vyhodu, ze se nezere, presto n. prave proto je stale o krok napred, a jestli opravdu pujde do opozice, tak jsem na ty antiburese zvedav, co si zase vymysli.

F. Kusák 6.10.2017 10:02

Re: Voliči nemají Kalouska rádi

Je to tak a bohužel, ti troubové nevidí, že se do čela dere pomalu, ale trvale Tomio Okamura. Člověk, který nabízí jen líbivé, ale za to nerealistické a nebezpečné nesmysly. Takže koalice ČSSD, SPD a KSČM je docela reálná. A k tomu možná i TOP 09, vždyť Kalousek uvažoval už dříve o spolupráci s komunisty. To biblické, že v oku svého bratra vidíš třísku, ale trám ve vlastním oku ti nevadí, je pro některé trvalé kritiky ANO 2011 namístě.

B. Brousková 6.10.2017 11:14

Re: Voliči nemají Kalouska rádi

"Kalousek neumí nic", ale může přece za všechno!! Kromě toho každý ví, že na potkání sadisticky mlátí žáky mateřských škol , které potkává po při svých pražských potulkách, od jedné sluničkářské lumpenkavárny k jiné lumpenkavárně.

J. Švub 6.10.2017 14:19

Re: Voliči nemají Kalouska rádi

...škoda, že se tady na Psu nedají diskuzní příspěvky "lajkovat". Hned byste ode mne měla jeden "palec nahoru". Vyjádřila jste to úplně přesně - vůbec nemusíme pochybovat o tom, že se končící vláda všemi dostupnými prostředky pokoušela na M. Kalouska něco skutečně průkazně kriminálního najít a ono se to nepodařilo. Takže "tím hůř pro Kalouska"... Prostě může za všechno. A je to největší zloduch, aniž by pro to byl jakýkoliv relevatní důkaz.

A potěšila jste mě i tou druhou větou přesně v duchu "kalouskovské" ironie a sarkasmu :-). Díky!

V. Kotas 6.10.2017 5:40

Kalouska se nezbavíme, ani když se

nedostane do parlamentu. Za současného obsazení ČT, tam bude každou chvíli kecat ke všemu.

P. Dvořák 6.10.2017 9:43

Re: Kalouska se nezbavíme, ani když se

Myslíte, že bude jednodušší ze rovnou zbavit ČT? Dobrý nápad!

:-))

J. Švub 6.10.2017 14:25

Re: Kalouska se nezbavíme, ani když se

... a bude to mnohem užitečnější a rozumnější, než když se dodnes ke všemu vyjadřuje V. Klaus starší.

L. Písařík 6.10.2017 5:25

Nebojte se o Kalouska

tento Plechanov si pro svou plechovou hubu vždycky něco najde. Průšvih by byl, kdyby se topka nedostala do Sněmovny, kdo by ho potom poslouchal?

J. Chaloupka 6.10.2017 22:51

Skončí jako správce nějakého lukrativního církevního zboží.

Možná na Bechyňsku.

M. Krátký 6.10.2017 3:58

Co hlavně trápí nás i celou Evropu ???

zastavení pronikání islámu do Evropy považuji za nejdůležitější otázku současnosti. A která partaj má tento úkol ve svém programu ??? Kdo mi poradí jak se rozhodnout ??? Dobré ráno a dobrou noc všem.

J. Pospíšil 6.10.2017 3:10

Ale to je přece už dlouho obsahem politických debat,

V zásadě už nikdo neříká, co by se mělo dít se skutečností podle programu té nebo oné strany.

Veškerá politická debata je o tom, co kdo řekl na to, že někdo jiný řekl ad hominem o politicích.

P. Dvořák 6.10.2017 0:54

Co to bylo?!

To už se budou psát články o diskusích po televizních debatách? Co bude příště? Článek o diskusi pod článkem?

Ba ne. Čtenáři budou diskutovat o diskusi, která je pod článkem, který je o diskusi po televizní debatě.

J. Beran 6.10.2017 0:52

Co naplat,

mě Kalousek taky nesedí, ale stejně budu volit Topku. Je to jednooký mezi slepými, ostatní jsou ještě horší. Snad zafunguje líp, než když byla ve vládě posledně.

P. Dvořák 6.10.2017 0:56

Re: Co naplat,

Prosím vás, a můžete mi nějak přiblížit to její jedno oko?

P. Kuliš 6.10.2017 7:51

Člen fanklubu týmu top09 ( který je v úpadku a směřuje k definitivní likvidaci) jsa ovlivněn barnumskou reklamou sveho týmu, měl v dobré víře na mysli to zbylé oko, které Kalouskovi a tím i celé topce Čtvrtniček zatím nevystřelil( k tomu ovsem dojde dle plánu zadavatele likvidačního PR až v posledním dílu seriálu pro topku smrticich předvolebních šotů, které dělá na zakázku protistrany k likvidaci topky konkurencí podplacený reklamni agent Čtvrtnicek). Jednooká topka se ale už dlouho trapit nebude, protože Ránu jistoty z milosti a definitivni polibek smrti dostala od pana Kocába( i když ty předchozí od paní Sommerové a pan Bursika byly jíž dostačující)