19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 13.7.2009 7:49

Stejně jde jen o prachy

Všechna nenávist vůči Paroubkovi a ČSSd vychází z obavy, že opět zvýší daně těm bohatším skupinám. Topolánek udělal v podstatě jedinou věc - přidal těm nejbohatším a náklady přenesl na ty ostatní. Všechny ty kecy jen zastírají strach o těch pár kaček, které jim ODS nadělila. Bohužel, po krizi budeme platit všichni, ať bude u vlády kdokoliv.

Vilda 13.7.2009 7:56

Re: Stejně jde jen o prachy

Nenávist kvůli zvyšování daní? Vy jste asi upadl na hlavu8-o!  Logicky myslícímu člověku na Paroubkovi vadí především to, že oblbuje lacinými žvásty bez ekonomických znalostí nebo spíš úmyslem, jen aby se vyšplhal ke korytu. Jyrkovi o lidi vůbec nejde, jlidi potřebuje jen kvůli dostání se k moci. Ani kdyby uvalil daň 100%, tak by to na jeho populistické rozhazování nestačilo. Trouba ten, kdo mu ty kecy žere. Odměnou mu bude, že nakonec vše zaplatí a dobře mu tak!!

JardaB 13.7.2009 8:14

Re: Stejně jde jen o prachy

Ještě donedávna jsem myslel,že v našem národě není tolik troubů,kteří naletí Paroubkovi.Podle příspěvků vidím,jak jsem se mýlil.Asi si něco lepšího nezasloužíme.Pozor,Abych nebyl nazván "modrákem",jak se zde s oblibou označují ti kteřým se nelíbí Paroubek.Nelíbí se mi ani Topolánek.Vysvětlení pro ty jednoduché,kteří používají takovou úměru.

Ladic 13.7.2009 8:15

Re: Stejně jde jen o prachy

R^R^R^

hank bukowsky 13.7.2009 8:58

Re: Stejně jde jen o prachy

a proč se ti nelíbí Topolánek?

JardaB 13.7.2009 9:15

Re: Stejně jde jen o prachy

Mohl bych to obrátit.Co je na něm ,aby se mi líbil? Ale přeci něco řeknu.Na mé gusto je příliš chrapoun.Jistě nemusím připomínat jeho výstřelky.

dulcibelka 13.7.2009 8:11

Re: Stejně jde jen o prachy

Můžete to přidání nejbohatším nějak blíže vysvětlit? Předem děkuji!

Peťula 13.7.2009 8:27

Re: Stejně jde jen o prachy

To Vy nevíte, že každý boháč dostává od MF složenkou, vhozenou do schránky, minimálně 100 000,- Kč. Samozřejmě je to odstup%nované, čím větší boháč, tím větší částka.

Ludva 13.7.2009 8:34

Re: Stejně jde jen o prachy

Tak např. Topolánkovi zůstalo v peněžence o zhruba 200 tisíc více (prošlo tiskem). Samozřejmě že chápu, že myslíte, že jim stát nic nedal, jen jim ponechal jejich peníze. Ale v kolika případech to jsou opravdu zasloužené peníze - třeba ty stovky miliónů pro šéfa ČEZU? A konečně progresívní zdanění je typické pro civilizovanější země. Rovné daně apod. jsou v zemích zaostalejších.

dulcibelka 13.7.2009 8:42

Re: Stejně jde jen o prachy

Tak popořádku: Ano, ponechání vydělaných peněz neříkám přidání! Dále - kdo bude určovat, čí peníze jsou zasloužené - vy?! Co je vám do toho?! A naposled: Zajímavé, jak z těch civilizovaných zemí daňoví plátci prchají, jak to jen jde...a v konečném důsledku tam z bohatých neplatí daně nikdo.;-P

JardaB 13.7.2009 8:49

Re: Stejně jde jen o prachy

Hrabou obě strany.Myslíte,že např. Rath ,Sobotka je na tom hůře než Topolánek?Ty miliony pro šefy Čezu a pod.byly i u předchozích vlád a to včetně ČSSD.Obě strany si nemají co vyčítat.A propos,u nás je rovná daň?Pokud vím,byl to výkřik odstaveného politika ,ale neprošel.Kdybych měl citovat všechny blbosti a to od všech poslanců,tak bych zaplnil celého psa.

Vítek 13.7.2009 7:40

Pan Petráček je demagog

a to z prostého důvodu.Pokud se nějaký politik setká s politikem jiného státu,v tomto případě Ruska,už musí zákonitě měnit orientaci státu? V poslední době se s ním setkali mnozí politici včetně Baróza,Obamy atd. a tím chcete naznačit, že v USA nebo EU bude za chvíli komunizmus???? Nebetyčná blbost a trapnost.Politici by se navštěvovat měli a sbližovat své názory a postoje nebo ne?

Ladic 13.7.2009 8:17

Re: Pan Petráček je demagog

ano, napsal jsi nebetyčnou blbost a diplomaté jsou v šoku...že nemáš tolik inteligence, aby jsi pochopil i slova v článku o paroubkově demagogii je jen tvůj problém

jirka.s. 13.7.2009 8:29

Re: Pan Petráček je demagog

Ano, soudruhu! S putinem se opravdu setkali mnozí politici, včetně Baróza a Obamy!  Fór je v tom, že to jsou skutečně POLITICI, jak jsi je sám nazval! V případě Předsedy Maa se jedná pouze o nařvaného, vlezlého a uslintaného pingla, se kterým se setká snad jedině jenom něco tak zákeřného jako je právě putin nebo nějaký ručníkář! Skutečný POLITIK by si o předsedu Maa neopřel ani kolo!!! ;-P

dteněkam 13.7.2009 8:32

Re: Pan Petráček je demagog

Vítku, vítku, ...

Tx 13.7.2009 15:07

Re: Pan Petráček je demagog

P. Vítku, i SOCIÁLNÍ DEMOKRAT min. zahr. p. Kohout sice velmi diplomaticky, ale přece jen řekl v OVM, že Paroubek prostě obešel velkým obloukem naše diplomatické zastoupení v Moskvě, což, jak pravil K., byla chyba. Velvyslanec by dle jeho názoru měl vždy vědět, kdo s politiků s kterým politikem jedná, i když nejde o státní návštěvu. Je taky např. rozdíl, když někdo jede na Blízký východ jako předseda parlamentu předsedající země EU nebo si co by soukromník, leč člen této delegace odskočí, jako Kavan atd., jednat s Hamásem.

karlos-král 13.7.2009 7:21

Paroubeck

Doufám,že soudruh Paroubek už nikdy premierem nebude.Měl by zmizet z české politiky.aby už nemohl škodit této republice.

Roubíček 13.7.2009 5:32

Vaše snaha je sice hezká.

Ale!  Těm, kterým by měla otevřít oči je neotevře, protože to jsou slepí, lépe řečeno, zaslepení, troubové, kteří se nechají oblamutit lživými sliby! Tak to přece bylo i v šestačtyřicátém roce, kdy Kléma obalamutil jednoduché jedince lživými projevy, stejně, jako to dnes dělá Paroubek! Ten jim ještě navíc slibuje život bez velké námahy, neboť všem bude rozdávat plnými hrstmi, ovšem, dokoud bude z čeho. Pak to krachne, jako socialismus. Lidé jsou prostě nepoučitelní! A tady je zakopaný pes! :-(

Jirka 13.7.2009 6:05

Re: Vaše snaha je sice hezká.

 přesně to samé jsem chtěl napsat ,než jsem otevřel diskuzi. Voliči socialistů bohužel tyto články nečtou , protože neví vůbec ,že nějaký Neviditelný pes existuje. Tyto články by totiž musely vycházet v bulváru a i tam by je nikdo z jejich voličstva nečetl. Na voliče jejich strany platí něco jiného / závist, podlost , soc. dávky/ a to J. Paroubek moc dobře ví.

Divák 13.7.2009 13:16

Re: Vaše snaha je sice hezká.

Nezlobte se, ale Vaše myšlení je , slušně řečeno, jednoduché.......

Modrá šance 13.7.2009 20:31

Re: Vaše snaha je sice hezká.

Podivejte se na dokumentár.filmy z Gottwaldové éry a budete se hodně divit.To  byla masa laidí né hrstka zbloudilců.Bylo po válce a situace byla  uplně jiná.To Vám  zase někdo bláboli hovadiny.Nejsem  komančka,ale mám  ráda řeč faktů a né blábolů  od  mládeže co i té době  neví vůbec nic.

Větší vlastenec 13.7.2009 3:56

Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Přátelé, soudruzi a soukmenovci, vážení bezpartijní !

Náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V bude premiérem od podzimu tohoto roku do března roku 2013, kdy bude zvolen prezidentem republiky.

Jeho éra bude v učebnicích dějepisu popisována jako návrat k normálu (resp.normalizace), uzdravování společnosti, hojení spálené země. Budoucí pokolení si budou se slzami v očích připomínat náš slavný návrat k tamtomu na východě mocnému dubisku, návrat, o nějž se zaslouží náš předseda mírou nejvrchovatější. R^

Prostí lidé si budou po celé příští věky zpívat písně o usměvavém Jiřím, příteli lidu, o jeho krásné ženě a ztepilém synu.  :-)  21.srpen bude slaven nejen jako Den bratrské pomoci spřátelených armád, ale především jako Výročí narození Milovaného vůdce. Jeho sovětskými specialisty nabalzamovanému tělu, uloženému v Památníku národního osvobození od kapitalismu a demokracie na vrchu Vítkově, se budou navždy klanět miliony vděčných občanů ČMSSR (Češsko-Moravské sovětské socialistické republiky).

>-  Pod vedením našeho předsedy, přítele Paroubka, vpřed ke konečnému vítězství socialismu !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Informace 13.7.2009 7:25

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Vy máte ale výdrž, takhle řádit celý den a celou noc na internetu.

Větší vlastenec 13.7.2009 10:25

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Strana očekává, že každý přítel splní svoji povinnost.

Harpyje 13.7.2009 11:10

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Vážená paní / pane, pokud máte zájem o můj mail, bude mi radostí Vám jej poslat. Prostřednictví pana Š. není nutné, a z mé strany ani žádoucí.

Větší vlastenec 13.7.2009 11:44

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

;-D R^

Informace 13.7.2009 11:47

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Co je to za pletichy?

Harpyje 13.7.2009 12:46

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Je mi z Vás na zvracení.

Větší vlastenec 13.7.2009 22:32

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

To se prý píše takto :

+o(

Přeji hezký den.  :-)

Inf 13.7.2009 14:31

Re: Až bude př.Paroubek premiérem, tak nám bude dobře !

Mockrát děkuju za trojku. Troppo generoso. Byl by stačil jen jeden.