4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: „Ať Babiš prodá Agrofert!“ žádá Bartoš

Předseda Pirátů Ivan Bartoš poradil Andreji Babišovi, jak naložit s kauzou střetu zájmů podle Evropského parlamentu. Měl by prodat Agrofert, nebo odejít z funkce premiéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kohout 17.12.2018 6:57

konflikt zájmů

Čili Vy se domníváte, že majitel velké firmy může být současně ministrem financí, potažmo předsedou vlády a mít na MF svoji loutku?

K. Potoček 17.12.2018 6:49

„Ať Babiš prodá Agrofert!“ žádá Bartoš

Plná ústa demokracie,ale jen když jim to vyhovuje. Ale o odstranění z politiky bohatého člověka, to je u nás tradice! Viz rok 1947 - LEX Schwarcenberg (jeden člověk nemůže mít tolik majetku,že?). Holt doba pokročila /d.v. Švejk/ - nyní ny vyšší úrovni v EU! A pak že nejsme bezprávní kolonie,ale pouhý "krmelec" staré evropské 15!

J. Fridrich 17.12.2018 6:28

" Ať prodá Agrofert, nebo skončí, vyzvala opozice Babiše

" Ať prodá Agrofert, nebo skončí, vyzvala opozice Babiše " - a všichni ostatní politici své firmy také prodají ? Nebo to musí jen jeden jediný politik, pan Babiš ? Divná to země.. Je třeba ho nahradit za kvalitu - z pozadí se nám nabízejí nádherné dredy hlavního Piráta naší země, vítače Bartoše - to by byl na trůnu hezký MOCNÁŘ.. Jistě by nás všechny obohatil těmi multi-kulti pracanty co nás tak milují tím svým náboženstvím míru..

Občas zazní zdánlivě naivní otázka - " a co vlastně ten Babiš spáchal "? Přiznám se - i když jsem v celém svém životě s chápáním většiny věcí z různých oborů problémy neměl, tak já to také NEVÍM.. Tady se nastoluje situace, že když mne například můj soused bude " štvát " třeba tím, že nezavírá vchodové dveře našeho domu, tak ho obviním, že mně znásilnil mou dceru ( nebo naši 75letou uklízečku..) Také bychom mohli obvinit našeho " sport'áka " presidenta Zemana, že znásilnil reformátorku našeho školství paní Valachovou.. Tak at' nám dokáží OPAK..

J. Strakoš 17.12.2018 6:14

Prodej

Já si myslím, že jediný možný prodej, který nebude zpochybňován oponenty je prodej právě (Bartošovi, Kalouskovi ...) jim po symbolické koruně. Pak by byl klid.

Nebo bychom mohli zerušit dotace v zemědělství. A nebo zrušit dotace a jiné strany by mohly nabídnout a prosazovat program, který zaujme voliče.

Mimochodem - schopnost nehlasování ČSSD je super - takový alibismus se jen tak nevidí.

J. Novak 17.12.2018 1:27

Re:

.. a nebudete sám. Jen je potřeba dát trošku pozor např. na výběr poslanců do EP za Ano .. minule tam bylo pár hodně zkažených vajec ..

B. Baron 17.12.2018 1:16

Nebyl jsem příznivcem ANO, ani jsem je minule nevolil. Ale příště je volit budu