30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Antikomunismus?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 20.7.2009 9:00

Re: Autor - politický aktivista

Typický oranžgutánský příspěvek: Žádná věcná argumentace či protiargumentace, ale sprostota a nadávky. A to prý je ta nejinteligentnější část čerského národa!?  ;-(

Jarka 20.7.2009 9:14

Re: Autor - politický aktivista

Skvěle napsáno - jak po obsahové stránce, tak perfektní pravopis, trošku protimluvu, ale nevzdávejte se. Takové bojovníky ČSSD potřebuje, to je propagace k nezaplacení.

watabi 20.7.2009 12:29

Re: Autor - politický aktivista

Jo, jo, co slovo, to perla:-D 

yorik 20.7.2009 8:24

"Státně politický

vliv, žehnající nástrojům imaginární trýzně, sotva zastírající protimluv." To  je celý Paroubek, hned jsem ho poznal, vy političtí aktivisté se nezapřete.  ;-) 

Enigma 20.7.2009 7:49

Destrukční komando a vymývárna mozků.

Kolik sprostého cynismu tato parta ještě prokáže. Víc poplivat a pošpinit památku těch čestných, komunisty persekuovaných tato hovada v čele s paroubkem už nemohla. Copak tito gauneři se mohou přirovnávat k slušným lidem obecně.? Jakých prostředků jsou ještě schopni použít pro uchopení OSOBNÍ moci. To si prosím slušné jádro ČSSD musí uvědomit. Podzimní volby jsou o tom, zda paroubkovy praktiky budou normou nejen v severních Čechách, ale v celé republice. Paroubek řval o modré totalitě. Já upozorňuji na oranžovou totalitu a to se vším všudy. Tu, kterou předvádějí na krajích.  

Jarka 20.7.2009 7:56

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Kdysi jsem si říkala, že bych mohla volit ČSSD, ale až odejde ten hrubián Zeman. Zlatý Zeman...

Nedivící se 20.7.2009 8:31

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Typický ODS-ácký příspěvek: Žádná věcná argumentace či protiargumentace, ale sprostota a nadávky. A to prý je ta nejinteligentnější část čerského národa!?

Jarka 20.7.2009 9:07

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Typická námitka. Já jsem nikdy ODS nevolila-nejsou to moji koně, i proto jsem uvažovala o ČSSD. Ale to už  je dávno.

kopec 20.7.2009 10:02

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Jen tak z dlouhe chvile jsem zabloudil na tento clanek a jsem velmi potesen jak mizi posledni zbytky skalnich zastancu rozpadajici se ODS.Posledni politicti aktiviste duji splna hrdla do trub, ale jejich hlas prochazi bez odezvy do ztracena. Vubec termin politicky aktivista je velmi proflaknuty a ja ho povazuji v postate za nadavku.

jirka.s. 20.7.2009 14:18

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Nu, to vy asi musíte být zřejmě flegmatik, když vám nevadí, že vám furt někdo nadává! ;-(

Autor: kopec IP: 217.115.240.xxx Datum: 19.06.2009 21:00pane ascari, vas problem a problem vsech skalnich fandu ODS je v tom, ze my socani mame radi sve papalase  ;-D ;-D ;-D 

kopec 20.7.2009 20:34

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

premyslel jsem o tom proc ODS Paroubka tak nenavidi a venuje miliony na jeho dehonestaci. Vychazi mi porad , ze je to z toho duvodu, ze to dela dobre a  skutecne vede CSSD k volebnimu vitezstvi.Pokudby byl tak spatny,  jak tvrdi mistni tlampace ODS, tak by si ho pestovali, jako si pestuje CSSD Topolanka

Enigma 20.7.2009 15:55

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Ip 213.192.6. Pro tuto chvíli "Nedivící se". Synku, nějak se mi nedaří ze tvých ataků vystopovat jakoukoliv myšlenku. Hlavní schéma diskutéra - agenta, to ano. Pokud ti můj příspěk páchne po ODS, Doporučuji ti vyhledat na Týden.cz bogy pana Piegla v rubrice politika. . Starého sociálního demokrata. pokud víš, co znamená slovo cynizmus máš vyhráno. Paroubek a jeho komando není absolutně totéž, co ČSSD. Skalní straníci řeší problém, jak se tohoto individua zbavit. Paroubek přežívá pouze díky zbabělosti a  pokrytectví spolustraníků.  Jako každý mafioso. Teorie na ťuknutého vejce ale už zasáhla špičky ČSSD.

Enigma 20.7.2009 16:08

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

..... typicky ODS-ácká reakce. To jest osočovat, nadávat, ale neschopnost konkrétní argumentace. Takoví ubožáčci mohou volit jen sobě rovné - tom jest papaláše z ODS! Stranu korupčnickou, prolhnou a asociální. Čí je to tapeta? Ip 213192.6.150- Nedivící se! Kde? Tentokrát na ČESKÁ  media. Jak originální práce agenta destrukčního komanda. 

jirka.s. 20.7.2009 9:07

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

"To si prosím slušné jádro ČSSD musí uvědomit."

Enigmo, Vy jste asi nenapravitelný optimista !!! Kde by se u současných oranžgutánů vzalo cokoliv slušného, natož jádro!!! Poslední slušný socan pan Battěk byl odejit už v roce 1990! od té doby už se tenhleten ansámbl propadá do stále a stále hlubší morální devastace! ;-(

Jarka 20.7.2009 9:22

Re: Destrukční komando a vymývárna mozků.

Pan Battěk byl příliš slušný člověk, proto musel být odejit. Stačilo nasadit ten správný tóna hned stouply preference.

MAGOR 20.7.2009 7:31

Komedie pro blbečky

Nevím kolik sociálních demokratů bylo v 50.létech uvězněno,ale úplně přesně vím kolik jich v únoru 1948 podalo demisi.Byl to pouze jedniný ministr Majer.Ostatní ministři zůstali členy vlády Klementa Gottwalda i po únoru 1948.Více jak 100 000 bývalých členů strany vstoupilo po slučovacím sjezdu do KSČ.Takže naprostá kolaborovala s komunisty jako Jiří Paroubek a celá řada dnešních přeních sociálních demokratů před rokem 1989.Oslavování obětí komunismu je ze strany Paroubka a spol pouhá komedie pro blbčky co neznají historii.

F..A.Kekule 20.7.2009 9:26

Re: Komedie pro blbečky

Milý magore, nevím, kolik je vám let, ale když už zmiňujete, kolik lidí ze socdem vstoupilo po slučovacím sjezdu do strany, zkuste také třeba napsat, kolik lidí vstoupilo do ROH. Vy jste tam nebyl?

historik 20.7.2009 9:38

Re: Komedie pro blbečky

Pane Kekule! Zkuste i vy napsat, kolik lidí vstoupilo do ROH, když poslanec Majer podával demisi.

Marat 20.7.2009 13:12

Re: Komedie pro blbečky

Nezaměňujte ROH s KSČ a Socdemo. ROH byla naprosto zbytečná organizase nemající na nic vliv. Byla to organizase pro některé soudruhy, aby měli také nějakou dobře placenou funkci. Byl jsem člernem ROH třikráte. Vždy když jsem dělal řidiče s povolání. Jen členové ROH v některých podnicích mohli mět pojištění pro případ nehody. A když jsme v takovém podniku končil, tak jsem členem přestal být. Prostě, ROH nebyla žádná politická organizace, i když se tak někteří soudruzi tváříli, že jsou jími jsou.Vím o tom, že v mnohých podnicích každého nového zaměstance zařadili mezi členy ROH a strhovali mu automatický příspěvek u výplaty. Dokonce nemám tušení, zda ROH někdy dělala nějaké schůze členstva. Nemyslím si že členství v ROH bylo nějakou hanbou na rozdíl od členství v KSČ, nyní i v socdem..

Frank 20.7.2009 6:58

Váleček už není zástupcem ředitele v institutu?

Už je aktivista a dokonce politický. To je další Benda na obzoru. Nechápu, proč má potřebu se vyjadřovat stále k Paroubkovi. Stojí ten člověk vůbec za to? Na druhé straně, ale, kdyby nebylo Paroubka, Ratha a jiných, o čem  by různí politologové, aktivisté a jiní šašci psali?

j 20.7.2009 7:15

Re: Váleček už není zástupcem ředitele v institutu?

Psalo by se o slušných politicích. Zlatej Špidla a Zeman. Ti jiní šašci to máte být vy s vašimi příspěvky?

yorik 20.7.2009 8:28

Re: Váleček už není zástupcem ředitele v institutu?

Obávám se, že pan Špidla si nemyslí, že je Zeman slušný politik. A Zeman si po tom, co mu Špidla na Hradě provedl, sotva myslí totéž. ;-)

Kačer 20.7.2009 4:13

Jak vidno,

Kvačka, socrudá obhájkyně Paroubka a jeho profláknuté strany, zareagovala jako první. A hned tak "vznešeně"! Nu což, socrudoši to ani jinak neumějí.;-D

Modrá volička 20.7.2009 4:37

kačka fakovala v parlamentě???

Kačka 20.7.2009 1:38

Pane politický aktivisto...

Pane politický aktivisto, měl byste zapracovat na své češtině. Takto šroubovaný text možná vypadá vznešeně, ale "vznešenost" nezastře, že blábolíte. Chudák Havlíček.

mil 20.7.2009 4:03

Re: Pane politický aktivisto...

Jak vidno, milá Kačko, ani vzletná čeština vašemu blábolení nedokáže zabránit.

Jarda 20.7.2009 4:26

Re: Pane politický aktivisto...

Blaboleni; na tento vyraz je Kaccina slovni zasoba omezena. Jen velmi zridka se vyjadri k obsahu clanku, jsou tedy i jeji znalosti omezeny, vse co kdy napsala (to je ale blabol) tomu nepochybne nasvedcuje. Jmena jako Vojta Benes, Lausman ji tezko neco rikaji. V.Benes (pres. bratr) kdyz videl sblizovani Fierlingera s dedickym sifilitikem Klemou G. radeji emigroval.

Pišta 20.7.2009 8:50

Re: Pane politický aktivisto...

Fierlinger byl souputníkem Klémy , už od dob svého vyslancování později velvyslancování v Moskvě. Feirlinger to byl , kdo jediný za ČSR  podepisoval slavnou "smlouvu o spolupráci atd..."  v prosinci 1943 . Takže se není co divit. Pokud vím , tak demisi v únoru 1948 nepodal ani Jan Masaryk? Ten se také sblížil se syfilitikem atd.. ? Paroubka si vypěstovala sama ODS svou politikou nulové tolerance, zákazu vypárování a dokola omílanou mantrou bývalého (?) komunisty (!) Tlustého: "Tato vláda škodí této zemi ! " Co jiného čekala? Akce budí reakci ! To přede není nic překvapivého .A kdo pak  nám to tady mobilizoval? Socani? A co následovalo po mobilizaci? "Smlouva o spolupráci", zvaná opoziční.  A kdopak nám to dosadil na Hrad  naše Slunéčko jasné Děda Vševěda? Socani? Byli to přece komouši ve spolupráci s ODS. Tenkrát jim komouši nevadili? A až  zase bude nějaký matematický genius oponovat , že volba Klause poprvé na Hrad byla tajná, dovoluji si připomenout, že nebylo tajné, kolik poslanců se zdrželo hlasování. Bylo jich celkem dvanáct. Komunisti měli tehdy jedenačtyřicet  hlasů. I kdyby všech dvanáct co se zdrželo hlasování byli samí komouši, kolikpak jich zcela určitě hlasovalo? Mohli si jen vybrat mezi disidentem Sokolem, a bojovníkem za tlustou čáru, za velké čelní   sklo a malá zpětná zrcátka ! Komupak asi dali přednost.  Můžete hádat. Na zavěr by chtěl připomenout, že socany jsem nikdy nevolil ,a volit ani nehodlám,  komunistou jsem nikdy nebyl, podporu nepobírám, finančně jsem přírodědíky  zabezpečen. ODS jsem volil jednou a vypadá to, že naposled.