8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Antibabišismus pokračuje a přímo kvete

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman rozhodl o obnovení trestního stíhání premiéra Andreje Babiše a Jany Mayerové ve věci „Čapí hnízdo“. Vyslyšel tak volání opozičních politiků, kteří obnovení stíhání Babiše prosazovali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 7.12.2019 12:05

Co mám dělat, když já koblihy tak rááád?

V. Čermák 7.12.2019 12:00

Inu, Babišismus asi není pěstování Řepky, protože Agrofert to dělá jen asi z 5 % takže ostatní farmáři jsou asi všichni Babišisté? No a za Baťou byly boty, protože vybudoval Impérium v Obuvnictví a za Babišem jsou Chemické a Zemědělské výrobky, protože vybudoval Impérium v Zemědělsko-Chemickém podnikání. Mimochodem, Babišovým vzorem je právě J.A. Baťa, který kromě Impéria byl i úspěšným politikem, kterého zastavil až Hitler. Ten už je mrtev, ale Babiše se snaží zastavit EU, taktéž pod Německým vlivem. Mimochodem, Dotace Nejsou Nové, je to právě Výmysl EU a jsou strkány do Všeho. Takže antiBabišismus je takové Nenávistně-Závistivé Maločeské Kolaboranství..RvRv

M. Vondráček 7.12.2019 11:43

Nejezte ty koblihy Fridrich :-)

J. Ptáček 7.12.2019 11:23

Pokud neznám definici "babišizmus", těžko rozumím opaku. Je babišizmus pěstování řepky ve velkém, bez ohledu na pěstování potravin rolníky, což dělají už desítky tisíc let? Nebo jsou to párky z Kosteleckých uzenin, nebo bývalé Vodňanské kuře? Nebo jsou to snad hnojiva z Lovosic? Čím vlastně pan Babiš tak oslnil? To přece fungovalo zčásti stovky, zčásti tisíce let bez jakýchkoli dotací. Dělá toho víc nebo je vyšší kvalita? Za Baťou byly boty nebo punčochy. Za Babišem je na polích spoušť přinejmenším ekologická, v jeho fabrikách nic nového. Nové jsou jenom dotace!

L. Severa 7.12.2019 10:54

"Proč by neměly mít firmy českých miliardářů právo na evropské dotace?" Nejsem si jist, zda je tato řečnická otázka oprávněná. Pokud vůbec připustím smysl dotací, pak bych je chápal jako pomoc pro rozvíjející a ne pro prosperující firmy.

Š. Hašek 7.12.2019 10:43

Prostě. Je třeba "zabít Babiše".

Nehodí se do "hezoučkého, hodnotového, vazalského světa" naší opozice. A voliči nehodnotoví v tom dělají čurbes. O Čapí hnízdo ani tak nejde. O dotace sumárně nejde. Ani to učetnictví jedné firmy, to účetnictví je v cajku. Jde o jednoho voleného politika, kterému Fiala, Pekar-Adam závidějí. Závidějí úplně všecko.

Křivácké dotace belgické mrkvi, která je pak vždy levnější než mrkev z pole 15 km od Plzně ...... Křivácké dotace na třikrát předraženou autobusovou zastávku ... a najednou dotace pro Čapí hnízdo!!??

Je to prodávání se za pár šupů/pohádkové platy místních přidělovačů dotací.

V. Čermák 7.12.2019 10:36

Kdo není Stíhán, jako by Nežil. Trump, permanentně Bibi, Berlusconi, Francouzi, nově Kiska a Fico, co je proti tomu upocené Dovyšetřování AB?;-D

J. Novak 7.12.2019 10:28

Pane Svobodo, autor o politických ambicích P.Zemana nenapsal ani řádku. Ambice nemusí být jen politické. Třeba Vaše ambice porozumnět psanému textu a urazit autora ... Přeji ještě hnusnější den než vám popřál p. Vlček ..

J. Fridrich 7.12.2019 10:22

V Americe je hlavní otloukánek president Trump-a on vede Ameriku dobře od těch levičáckých nebezpečných experimentů - a u nás je to premiér Babiš, kde je on díky svým úspěchům ve vedení své firmy, ale i našeho státu již léta hlavním terčem podpásových útoků zhrzených a neúspěšných politiků a médií...

A bezpečnost naší země je ještě důležitější, než růst ekonomiky - " Babiš: V migraci neustoupíme. Odmítl jste německý návrh na reformu azylové politiky EU, podle něhož by migranti po prvotní kontrole na vnější hranici Unie byli rozdělováni mezi členské země, které by se pak staraly o vyřízení azylu. Nebyla vaše reakce unáhlená, když konkrétní plán chce Berlín představit příští týden?

To tedy určitě nebyla. O migraci se bavit nebudu, tu debatu jsme jasně odmítli v roce 2018 a žádné ústupky dělat nebudeme. Tečka. Ilegální migrace je naprosto nepřijatelná, stejně jako nápady oživit kvóty a snahy o přerozdělování uprchlíků."

J. Vlček 7.12.2019 10:04

Není nad magora, který za každou svojí větou popřeje do luftu "pěkný den". Toho je schopen opravdu jen mimořádně vymaštěný debil.

Na oplátku vám proto přeji naopak Hnusný den.

P. Grigar 7.12.2019 9:38

..tož i já, stejně jako pí.Tulejová, věřím, že p.Havelka nesnáší Babiše. Tedy oba věříme. Spokojen, vy nulo?

J. Svoboda 7.12.2019 9:20

"věříme" ... mluvte sama za sebe, vy nulo.

Pěkný den.

J. Svoboda 7.12.2019 9:19

Politické anbice Pavla Zemana. Autor je magor.

Pěkný den.

J. Lukavsky 7.12.2019 9:17

"Zemědělské dotace udržují při životě neefektivní farmy ve Francii" no otázka je, co se stane když se ty farmy přestanou dotovat. Pole, louky či vinice zarostou lesem? To by bylo ještě nejméně špatné. Sedláci udržují krajinu. Ale namísto dotování farmářů (z daní které platí ostatní i ti farmáři) což jim zastavit dotace ale snížit event v horách zrušit daně? Podle nadm. výšky. Kdysi král když chtěl osídlit pohraniční hvozdy tak osídlencům dal zdarma kus lesa a na 10 let jim zrušil daně. Od toho jsou všechny ty Lhoty, Lhotky atd. Dotace jsou jako když manželka v supermarketu nechá ležet v nákupním vozíku nahoře peněženku. Polovina těch dotací se spotřebuje na rozhodování, přesouvání a kontrolování. J.L. end

J. Tulejová 7.12.2019 8:23

Že vám opravdu věříme, že nesnášíte Babiše.

J. Havelka 7.12.2019 8:08

A vy jste tímto chtěla říci co?

J. Havelka 7.12.2019 8:07

A je s podivem, kolik jeho věrných je raněno selektivní slepotou, že jeho otlemenou drzost nevidí.

V. Heidlerová 7.12.2019 7:58

No možná kvete proto, že AB provádí kousky neslučitelné s demokracií a stává se z něho šašek, sice nebezpečný- má moc, ale přece už jen šašek. Kdo viděl jeho vystoupení ve sněmovně, ustrnul nad jeho hloupostí i drzostí. S takovým premiérem se dostaneme do ........, jestli tam už nejsme.

J. Tulejová 7.12.2019 7:58

Tož si to užijte. A co jste tím vlastně chtěl říci? Že nesnášíte Babiše? Aha.

J. Havelka 7.12.2019 7:51

Antibabišismus je podobný pojem jako čtyřicet let starý pojem antisovětismus, podobně ideologicky trapný. Ano, tehdy jsem byl antisovětista a teď jsem antibabišista :-).