26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: ANO po Babišově projevu

Členové politického hnutí ANO se po Babišově březnovém projevu v poslanecké sněmovně ocitli v podobné dějinné šlamastyce, jako členové KSČ po Chruščovově projevu na XX. sjezdu KSSS.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Vyšata 15.4.2016 18:52

Jako "kriticky uvažující" člověk

by si měl autor připustit, že podnikatel Babiš nezavdal při tisících obchodních případech žádné dokazatelné porušení zákonů. Každý podnikatel se pohybuje v rámci zákonů, které v tom kterém okamžiku platí. Bez ohledu na mínění a cítění jiných lidí, pro podnikatele platí zákony a jestli se pohybuje v jejich rámci, nedá se jim nic vytýkat. Pan Kellner taky získal Českou pojišťovnu s mírným přispěním Kočárníka, pan Vítek převálcoval družstvo Včela a tak by se mohlo pokračovat ve stovkách případů. Vyhrabat na Babiše osm let starý nejednoznačný případ svědčí buď o jeho neuvěřitelné poctivosti, nebo o neschopnosti jeho "lovců".

Zdá se, že jde jen o mediální hon ve službách některých vyražených politiků.

P. Čech 16.4.2016 15:21

Re: Jako "kriticky uvažující" člověk

Máte pravdu. Zajímavé ovšem je, kolik ovčanů politických stran(parlamentních) neustále pod vlivem prodejných médií útočí na někoho, komu nesahají ani po paty.. A je zcela jedno, jestli se jedná o pana ministra financí a nebo pana prezidenta. V minulých volbách jsem občanské hnutí ANO nevolil. Pod vlivem posledních událostí však uvažuji, že je snad budu i volit. Každopádně nebudu volit žádnou z politických stran, které dnes a denně prokazují (všechny), že řídit stát nejsou schopny.

K. Vyšata 16.4.2016 15:53

Re: Jako "kriticky uvažující" člověk

To je jen zdání, že těch "borců" co se denodenně navážejí do prezidenta a ministra financí je hodně, je jich poměrně málo, akorát nenávist chrlí pár jedinců denně stejným ideologickým konstruktem. Jsou jak obehraná deska, pitvají každou větu, někdy každé slovo a upoceně to překládají veřejnosti s nadějí, že ji ovlivní. Taky jsem nevolil ANO, jen Zemana z nutnosti překazit aby na Hrad usedl člověk co náš národ, mírně řečeno, nemá rád. Ale výsledek předčil očekávání u obou.