3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: ANO? Nebo ne?

Zdá se, že curriculum vitae politických subjektů má – aspoň v našich zemích - poměrně podobný popis. Teď dochází i na Hnutí ANO, lze však očekávat jinou reakci občanů – voličů. Pokud budeme brát v úvahu dva hlavní hegemony naší polistopadové politické scény, jejich osud byl a je podobný.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kmoníček 15.6.2020 8:54

Ten druh živočicha zvaný babišoid je opravdu druh zvláštní, jak naznačují ohlasy na fakty podložený článek pana Vodvářky. Ani náznak nějakého poloprotiargumentu (argument je velké slovo), ale jen bezbřehé blábolení, u kterého jsou uvedena jména známá z blábolení o něčem jiném, prokládaná ubohými vulgarizmi a ubohým tykáním.

J. Vlček 15.6.2020 9:10

Pane Kmoníčku, svým příspěvkem jste prokázal pouze příslušnost ke skupině "antibabišů", aniž jste cokoliv vyvrátil jejim odpůrcům, reagujícím na článek pana Vodvářky.

Jste tedy pouze živočich jiného druhu, nic víc a nic méně. Rv

P. Kmoníček 15.6.2020 9:21

Vlčku, já nezapírám, že nemůžu lháře a zloděje dotací ani cítit, ale to neznamná, že nemůžu upozorňovat na bezdůvodné lhaní jeho obdivovatelů. Mimo jiné, věděl jste něco před jeho blábolením v televizi o jeho dětech ?

J. Vlček 15.6.2020 9:33

Pane Kmoníčku, představte si, že o jeho dětech jsem se dozvěděl až díky zběsilé novinářce Slonkové. Jinak podotýkám, že děti politiků, pokud nezasahují do politiky, mě ani trochu nezajímají. Jsem nejspíš živočich jiného druhu, než jste vy. :-)

P. Kmoníček 15.6.2020 9:50

Zajímavé je, že paní Slonková neřekla nikde třeba o Babišově dceři ani slovo.

J. Vlček 15.6.2020 10:18

Psychickou nedostatečnost uvedeného Babišova syna musel poznat každý soudný člověk, ne tak ovšem investigativní novinářka Slonková. Ta na tom zvyšovala své novinářské renomé.

P. Kmoníček 15.6.2020 14:11

Nedivím se Vám Vlčku, že se nepozastavujete nad splněním pilotních zkoušek Babiše juniora.

P. Staronový 15.6.2020 10:02

Slonková udělala z dětí "bílé koně" Čápáku?

M. T 15.6.2020 8:43

Jsi naprostej zoufalec Vodvářko...

J. Vlček 15.6.2020 8:39

Pane Vodvářko, opět jste vyplodil vaši obvyklou protibabišovskou agitku. Není chybou Babiše, že se vámi vzývané opoziční strany za dobu svého působení takzvaně odkecaly, staly se impotentní a neschopné cokoli přitažlivého nabídnout.

Od vás je hodně neseriózní, k očernění vámi nenáviděného Babiše, mu podsouvat zneužívání jeho psychicky nemocných dětí, v jakýchsi kauzách. Ten, kdo tyto děti sprostě využíval k napadání a očerňování Babiše, byli naopak naši skvělí investigativní novináři. To je ale evidentně nad vaše rozpoznávací schopnosti.

Podobně malicherné jsou rovněž vaše vývody ohledně ministryně financí a nakonec hnutí ANO jako celku. Škoda, že se koronavirová krize nedostavila v době působení vámi obdivovaného Kalouska, aby bylo možno posoudit, jaké výše by dosáhlo jeho zadlužení státní kasy, a jak by se celkově s krizí vypořádala vláda dnešních opozičních chytrolínů.

Řekl bych, že je pro všechny jenom dobře, že se tak nestalo. Rv

J. Strmiska 15.6.2020 10:58

Pane Vlčku, aby bylo jasno. I já a tak jak většina občanů tohoto státu A. Babiše nesnáším pro jeho lhaní, podvádění, krádeže a neméně jako člověka nevalného charakteru, politika, kterého si proto nemohu vážit. Jeho životní krédo je jak koho ojebať (viz jeho životopis a jeho záhadné zbohatnutí).

Pan Vodrážka píše kvalitní články v nichž ukazuje na problémy A. Babiše a jeho hnutí ANO, podložené argumenty, což Vy ve svém příspěvku neděláte. Podle Vás např. novináři, kteří ukázali na zneužívání Babišových dětí (AB na ně přepsal vlastnictví ČH) v kauze Čapí hnízdo, sami zneužívají jeho děti. Tedy když někdo ukáže na zloděje, tak podle Vás sám je zloděj.

K současné vládě se nedávno vyjádřil v krátkém TV šotu multiministr K. Havlíček: "Babiš nemá lidi, jsou tu lidé 2. - 3. kategorie. Ti kvalitní, 1. kategorie k němu nechtějí." A. Schillerová má především za úkol krýt Babišovi záda, viz zametení pod koberec únik daní v případě reklamy Agrofertu na ČH. Nyní společně s M. Benešovou podali návrh zákona o evidenci skutečných majitelů, který má Babišovi pomoci v jeho střetu zájmů. Pokud se jim tento návrh zákona podaří prosadit, tak neoprávněně získané dotace Agrofertu z EU, které se budou bezesporu vracet, zaplatíme my všichni. Tak se Babišovi zase podaří ojebať občany ČR.

Opravdu nevím čím Vás AB a jeho hnutí ANO tak imponuje.

J. Karlík 15.6.2020 8:24

Pan V. Vlk ve svém nedávném článku napsal, že není voličem A.B, ale že nemáme lepšího. A voliči jeho názor trvale potvrzují. Máte prostě smůlu, že mlčící většina kašle na Vaše kecy o jedinci, co se o něm mluví i EP. Navíc to není pravda, tam na něj práskaji naši slavní Piráti. Co vlastně chcete? Vyměnit voliče? Systém Antibabis selhal, no to jste na to přišel brzy. Možná to zachrání Milion chvilek proti demokracii, potom potěš koště.

F. Navrátil 15.6.2020 8:05

Fňukat nad volebními preferencemi ANO je pouze projevem politické puberty. Pokud chce opoblok Babiše sundat, pak musí předložit realistický volební program, který se vymezí proti bruselským nesmyslům, proti zelenému třeštění, invazi islámských nelegálů a ničivému působení parazitických neziskovek. Tedy tomu, co dnes tvoří podstatu akce Antibabiš.

J. Vlček 15.6.2020 8:42

Přesně tak, pane Navrátile. R^

T. Kubín 15.6.2020 7:04

"...ve snaze ututlat aféru okolo Čapího hnízda použil své dvě psychicky nemocné děti."

Více ke kvalitě článku a objektivitě autora není třeba dodat.

K. Salajka 15.6.2020 6:56

Chcete čelit ANU blahořečením Kradlouska? S jeho zářezy ?

M. Kanda 15.6.2020 7:07

Vy jste opravdu nepochopil, že Babiš nasekal za dva měsíce více dluhů, než Kalousek za celý život?

K. Salajka 15.6.2020 7:54

Vaše úvaha má logickou slabinu . Uvažujete asi podobně, jako naši moderátoři přehlížejí vraždu afroameričana Dorna členy Antify. Podle nich šlo o spravedlivý odboj proti bílým policistům a tak je to jen spravedlnost . V době, kdy nebyla žádná krize, pořídil Mirek K. padáky, které padaly a to za miliardy. Proto mu nevěřím, když se vyjadřuje k ekonomickým otázkám.

M. Kanda 15.6.2020 8:47

V době, kdy nebyla žádná krize Babiš prožral rezervy, kterých se Kalousek ani nedotknul.

Jinak se vaše reakce nese ve stylu "A vy zase bijete černochy".

K. Salajka 15.6.2020 8:54

Problém vidím v tom, že považujete Kalouska za ekonomickou autoritu, ačkoli je dobře známo , co má na svědomí v této oblasti. Pikantní bylo, když se připojil ke kritikům korunových dluhopisů.

P. Kmoníček 15.6.2020 8:58

Mohl byste, Vy jedno Salajko, nám neznalým popsat podrobně případ s padáky, který zavinil pan Kalousek ? Tedy podle Vás, zavinil.

J. Vlček 15.6.2020 9:23

Pane Kmoníčku, svým způsobem oslovení prokazujete svoji příslušnost k specifickému druhu živočichů, podle vás jinému, než který jste definoval vůči svým oponentům ve svém příspěvku v 8:54. Rv

P. Staronový 15.6.2020 10:07

Ad korunové dluhopisy, Kalousek je nevymyslil, nezavedl, pouze využil, ale V PROSPĚCH STÁTU, ne svůj.

P. Staronový 15.6.2020 10:05

Nebyl ten Dorn černoch?

No a jestli máte proti Kalouskovi jen ty padáky, tak můžete klidně spát: http://www.kauzykalousek.cz/#padaky

Já toho proti němu mám víc, ale nehysterčím a hlavně neomlouvám Burešovo řádění nikým jiným, tedy ani Kalouskem.

K. Salajka 15.6.2020 18:53

Když to organizuje Antifa , tak to není vražda? Čím to je, že Vám není líto smrti černocha? Aha už vím - nerozdával matroš a radost a nepokusil se nikoho okrást, místo aby si peníze sám tiskl, trapně si je vydělával . Proti Floydovi byl tudíž podle Antify bezcenný .

P. Staronový 15.6.2020 9:24

To jste článek nějak nepochopil. O blahořečení Kalouska se nejedná, pouhé (a správné) srovnání.

J. Šebek 15.6.2020 6:06

Motat do prohřešků A. Babiše angličtinu ministryně financí je ubohost.

P. Victorin 15.6.2020 6:02

Článek o ničem novém, či jinak zajímavém. Prakticky je o tom, k čemu vyzývá opozici skorofráterník Mikuláš se svým živitelem - spolkem s klamavým názvem Milion chvilek pro/ti/ demokracii... Rv

P. Kmoníček 15.6.2020 9:23

Victorine, Victorine........

J. Vlček 15.6.2020 9:34

Kmoníčku, Kmoníčku......