6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: ANO je pokračování ODS jinými prostředky

V časech každotýdenních protivládních demonstrací přerůstají řeči o „rozdělené společnosti“ do řečí o „studené občanské válce“. Takový patos nám brání vidět, kolik společného toho vlastně mají ANO a ODS, která na antibabišovské rétorice postavila své úspěšné kampaně do Sněmovny i do obecních zastupitelstev.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 1.12.2018 9:32

Re: To už musí být jeden dost velký zoufalec,

Babiš dle zákona.

Jen mě občas napadne - co by bylo, kdyby Agrofert byl býval rozparcelován mezi firmy "Knorr, Maggi, Italská lidozemědělská, Wroclawski kierunek potrawinowi (neberte mě za slovo !!!), ........

Takový koncern Billa pěkně "šlape po našem zboží/dodavatelích, jen aby na pultě byl zásadně kopr z okolí Milána, v sezoně, docela prča .......

Je tady Agrofert, a že to je fabrika, nikoliv nedělní doškolování ......... naše řadové sedláky ničí někdo i jiný než Babiš. Zkráceno, zjednodušeno, nekonzultováno s Polským institutem v Praze.

V. Halašta 1.12.2018 12:22

Re: To už musí být jeden dost velký zoufalec,

Ukrást podnik státu je fakt těžké martýrium.

J. Kanioková 1.12.2018 14:30

Ježíši, "útěky před právníky",

další kravininum. Měli jsme tu zhroucené hospodářství, protože rozpad a likvidace RVHP znamenal, že nemáme žádné odbytiště !!!!!!

Už nebylo komu a proč dodávat na dluh ! A západ naši produkci nechtěl, tak víceméně zaostalou. Z čeho bychom plnili náš rozpočet ? Naše "mandatorní výdaje" ??????

Privatizace byla více než nutná, a to fofrem ! Abychom měli co prodávat za Západ ! A kdo to tady, ty změny měl dokázat ? Naši "investoři ? Naši bez peněz ? A čím zatím financovat "provoz" naší země ???

J. Křivánek 2.12.2018 0:07

Re: To už musí být jeden dost velký zoufalec,

Doporučuji omezit ty drogy. Dost omezují schopnost používat rozum.

M. Prokop 1.12.2018 0:41

" nebo jestli se po něm chce i šíření jiných ideálů,

než je efektivita."

Fajn, beru. Jen dotaz, jakých ideálů?

ODS proklamativně ideály měla, celkem správné, ale nedržela se jich. Kdo bude mít ideály stejné nebo i lepší? A hlavně, jaké? Zelené? EUnijní?