1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

POLITIKA: Andrej Babiš

O největší překvapení v minulých parlamentních volbách v roce 2013 se bezesporu postaral Andrej Babiš. Jeho nové hnutí ANO 2011 se stalo těsně za ČSSD druhou nejsilnější stranou v Česku s ústředním sloganem: Budeme řídit stát jako firmu. Sám pak při bilancování v aktualne.cz prohlásil, že rok 2013 byl nejtěžším rokem v jeho životě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vaclavik 9.1.2014 13:40

Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

tak neverim, ze (se) neco zmeni. Proste neverim, ze se da neco zmenit k lepsimu, ruku v ruce s temi, kteri (spolu s pravici a jinymi levicaky vselijakeho druhu) spolecnost do te dnesni diry dostali.

A taky se pripojuji k ostatnim, kdyz reknu, ze se jedna o nehorazny stret zajmu. Je uplne jedno jestli firmu nekomu preda, nebo neco takoveho. Pokud se do ni pozdeji muze zase vratit a pokud ji vlastni, tak jen hlupaci, kteri si nevidi dal nez na tu spicku nosu, mu na to muzou skocit.

J. Kratochvíl 9.1.2014 14:20

Re: Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

Klaus, Kočárník, Dlouhý, ale také Topolánek, Nečas, Čunek a Kalousek a další nesocialisti byli čiístí bez minulosti, ale ani bez přítomnosti, předkládali skvělé ideologie o kapitalismu s neviditelnou rukou trhu. Nešlo jim o žádné ideály ani o ideologie tržního  kapitalismu, šlo jim o jediné, neviditelnou rukou si hrabali pro sebe a své rodiny a snažili se aby to bylo na věčné časy, nebude  !!!!. Byli to bezcharakterní lumpové, kteří nemají v celé naší historii obdoby.

P. Papež 9.1.2014 20:31

Re: Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

Babiš s použitím známostí za bolševika po převratu začal "podnikat" ve velkém. Podplácení, lobbování na patřičných místech (teď se tomu říká podplácení či korupce), získal obrovské množství peněz v chemickém průmyslu (ORLEN, Biopaliva atd), pak začal zkupovat potravinářské firmy (kvalita pečiva na nejnižší úrovni, Kostelecké uzeniny bez kvality) jen pro větší zisky, ale  do  v l a s t n í   kapsy.  Zatím nikdo z vás Babiše při práci pro stát neviděl, ale všichni už víte, že je to to pravé. Zatím jeho minulost ani trochu nenaznačuje, že se z vlka stane beránek.

B. Rybák 11.1.2014 12:16

Re: Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

To, že hlupáci neznají minulost samozřejmě neznamená, že neexistuje. To, že se Vám z minulosti vytratil např. Gottwald, Zápotocký, Husák je opravdu žalostné, stejně jako to, že vám zn ní zmizel Kavan, Gross, Palas, Tvrdík, Špidla, Paroubek a všichni ostatní DEU-hujeři.

J. Kratochvíl 9.1.2014 14:31

Re: Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

Pan BABIŠ nazval věci pravým jménem a to je, že je třeba budovat tento stát a republiku za kterou v historii umírali naši spoluobčané. Toto jsem nikdy za 24let od tzv. pravičáků v čele s Václavek Klausem nikdy neslyšel, ale naopak, že stát je něco špatného co je třeba oslabovat a také to dělali a kradli. Jestli chcete něco napravovat musí se to nejdříve  pojmenovat a to Babiš udělal a kdyby neudělal nic jiného je to zásluha.

P. Papež 9.1.2014 20:34

Re: Kdyz vidim Babise bok po boku s temi socialisty

Pojmenovat dokáže každý blbec, ovšem prakticky provést nápravu, to je pro tento stát důležité a k tomu musí dojít, i když moc nevěřím, že se to "velkému pojmenovávateli " povede.