5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kanuk 12.6.2009 7:34

Re: Hon na čarodějnice?

Přesně tak. Kdyby p. Dohnal byl členem ODS, bylo by ticho po pěšině.

Standa 12.6.2009 7:08

Sám

odstoupit a z dobrého bydla? Morálka? Nenechte se vysmát!;-D

hexin 12.6.2009 6:57

Nkú, Dohnal a užiteční novináři

Na celé věci je zajímavé, že se objevila poté, co NKÚ nalezl nesrovnalosti při financování mistrovství světa v Liberci.Tam se utopily 2 mld ze státních peněz ač všichni organizátoři ujišťovali, že to bude podnik ziskový nanejvýš na nule. A pak NKÚ ještě najde nesrovnalosti. No tak se provede klasické odvedení pozornosti, totiž napadnem šéfa úřadu, který není sice vrchol skromnosti ale upřímě řečeno není to nic mimořádného, Úřad mu platí byt a auto a ještě má k dispozici bavoráka s řidičem. Možná dva. No a? Vždyť má být neúplatným šéfem nejmocnější kontrolní instituce v zemi. a dosud to nikomu nevadilo, ovšem ejhle jen jeho instituce najde něco co opravdu páchne, tak ho předhodíme novinářům. A tak paní autorko se mi zdá že plníte roli užitečného idiota, třebas nevědomky

Anonym 12.6.2009 8:03

Re: Nkú, Dohnal a užiteční novináři

Klidně bych se přiklonil k názoru, že obvinění přišlo v souvislosti s jinou kauzou. A nemusí to být jen  Mistrovství světa.

Na druhou stranu to nic nmůže měnit na faktech, pokud jsou skutečnými fakty. Existuje úsloví "Víc než dvě večeře nesníš". A tak to je. Může snad někdo jezdit více než jedním autem najednou? Nebylo by jednodušší pro neúplatnost takového ústavního činitele (v tom s Vámi totiž také souhlasím), aby mu byl stanoven plat, ze kterého by si takové luxusnější bydlení hradil sám? Za co člověk vydá peníze, které vydělá, je jeho věc. Někdo chce luxusní bydlení, někdo sportovní auto v kůži, jiný třeba chatu v Řecku.

Obávám se ovšem, že to, co vyšlo najevo, pokud je to pravda, je neobhajitelné, byť třeba nedošlo k porušení obecně závazných právních předpisů.

Karl 12.6.2009 6:03

Nedivme se Dohnal je prase z KDU

Lidé z KDU opravdu nejsou žádní svatouškové.Stačí se podivat na jejich starého a nového předsedu.Samá svoloč (Y)

Kanuk 12.6.2009 4:02

Hříchy p. Dohnala

O případu jsem informován jen z tohoto článku, a nějakou zmínkou o přestěhování do menšího bytu. Ale dělá to na mne dojem, že žádné peníze nepoužil k osobnímu obohacování, na rozdíl od jiných. A ten nadstandartní byt - platil mu jej stát, nebo si jej platil ze svého příjmu?

Fiter 12.6.2009 6:54

Re: Hříchy p. Dohnala

Kdyby si vážený pane Dohnal platil dvousetmetrový byt ze svého,tak se o tom bytě nebude nikdo zmiňovat.To je něco jako Křeček.Ten se bije za práva nájemníků,ale sám se svými obrovskými příjmy bydlí v bytě s regulovaným nájemným.To,že se všichni tihle čiperové drží svých dobře placených funkcí a nic a nikdo je nedonutí odstoupit je úroda kterou sklízíme a ještě dlouho budeme sklízet po komunistech. Morálka je taková jakou tady s úspěchem komunisté zaseli.

map 12.6.2009 7:15

Re: Hříchy p. Dohnala

Jen podotek. V žádném případě se nechci zastávat komunistů, s morálkou to ovšem bude asi o něco složitější. Není to s ní valné po celou historii lidstva. Jediný příklad za všechny z domova - mrkněte na to, co se dělo při obrovských majetkových přesunech během "obnoveného zřízení zemského". Dobře je to popsáno třeba v knize Valdštejn a jeho doba. Ono to co se nyní děje není nic nového pod sluncem a jako příslovečná červená nit se to táhne celými dějinami.

HOBBO 12.6.2009 6:56

Re: Hříchy p. Dohnala

Ctes noviny, nebo se pouze divas na obrazky? Samozrejmne ze mu najem platil stat, proto vlastne tato zapletka vznikla, jinak by se ani nic neresilo!

Jenda 12.6.2009 19:28

Re: Hříchy p. Dohnala

A myslite, ze z dohozeni zakazky na naprosto zbytecne propagacni predmety nic nemel? Ze vybral Tokovo jen tak? Bez patricneho podmazani?

Jiste, nesel a nevzal penize primo z pokladny. O to vic jich musel zbytecne rozhazet aby mu nejake zustaly za nechty. A i kdyby mu za nehty nic nezustalo, tak se porad jedna o naprosto nehospodarne nakladani se sverenymi prostredky.

Jirka 12.6.2009 0:58

Dohnala dohnali.

Emilio 12.6.2009 2:23

Re: Dohnala dohnali.

Ba ne,zatím ne.A jestli je člověkem na lidovecko-socialistické úrovni,bude se bránit zuby nehty a dobrovolně neodstoupí.

Bolek 12.6.2009 13:51

Re: Dohnala dohnali.

Samozřejmě, že dobrovolně neodstoupí, víte co ho to stálo úsilí než se k takovému korytu dorval? Ten se tam teď bude držet jako hovno košile.