2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavel 2.9.2010 15:45

Re: Ambrozek si také v politice nakradl? A co jako?

Fileku! Myslím, že mezi socany příliš tak hloupých, jako Marek Benda, který přes vrcholnou protekci v Plzni nedokázal zístat ani JUDr., není! Např. socan Rath má regulérní MUDr. a ne z Plzně a i Sobotka, ač žádný Einstein, má JUDr. a také ne z Plzně. Prostě Marek Benda je v neschopnosti a tedy hlouposti, skutečný, těžko dostižný unikát!

K. Filek 2.9.2010 13:58

Re: Ambrozek si také v politice nakradl? A co jako?

Kde jste viděl chytrého socana?vyčůraného to ano.

L. Písařík 31.8.2010 11:44

Pane Jelínku

problém není v tom, jak Ambrozek použil paušální náhrady, protože paušál je proto, aby způměroval výdaje. Když jsem byl stavební asistent s platem 960 Kčs, měl jsem paušál na stavbě 14 Kčs denně a nikdo se mě neptal, co jsem udělal s ušetřenými 2 Kčs, když jsem si koupil 3x denně 10 dkg anglické a 2 housky, což dělalo 3x 4 Kčs. Od toho je paušál.

Problém Ambrozek je v jeho křesťanském založení a jeho členství v KDU. Nedovoluje mu lhát, nebo si vymyslet strýce, který půjčuje miliony na smlouvu "perhuba" a nechce být jmenován.

Řečeno s Vančurou: Od té doby si si myslím, že přesvědčení toho druhu je spíše na obtíž.

M. Prokop 31.8.2010 10:38

Zajímavé, jak soudruh politruk

pečuje o druhé strany, když ve své ČSSD rodné by našel příkládků až až. Třeba Dluhoslav Sralbotka, jehož stejná činnost jako Ambrozka kariéru kupodivu nestála.

V. Běhal 31.8.2010 10:08

Dům za 10 milionů.

Pana Ambrozka nemám rád, jako všechny ekologisty. Nemyslím si však, že by za ty roky, co byl poslancem a ministrem nemohl ušetřit na dům za 10 milionů. Kolem Prahy a jiných měst se staví domy za několik desítek milionů a nikdo se neptá kde na to lidé vzali. Pan Rychecký si asi na dům za něklik desítek milionů neušetřil ze soudcovského platu.

J. Slanina 31.8.2010 10:01

"A těch pár idealistů, kteří nevyúčtované peníze poskytují na dobročinné účely, bych rád poznal."

Tož tady jednoho máš, sudokopytníku: http://politikmann.webgarden.cz/rath-komplet/novy-prispevek-261.html

O. Kurz 31.8.2010 8:25

Mají platy již tak dost vysoké

Měl bych ještě lepší nápad. Poslanecké náhrady zrušit a platy jim nezvyšovat. Každý z nás se musí nějak dopravit do zaměstnání, každý si musí kupovat odpovídající oblečení a většina z nás má svoji propisku.

V. Pavel 31.8.2010 8:23

Ambrozek si také v politice nakradl? A co jako?

Když si k pěkným penězům přichází i takový hloupý lempl, jako předseda poslanecého výboru pro právo, podvodný "JUDr." Marek Benda, který se bezpracně vrcholovou politikou obohacuje za ODS, proč by měli být méně "šikovní" jeho chytřejší kolegové činí pro své osobní obohacení v ČSSD? 

T. Šmilauer 31.8.2010 8:10

Pátrejte i ve vlastních řadách.

Kapři si rybník nevypustí.

Právě včera váš poslanec Křeček hájil  na ČR 1 tyto náhrady a rozčiloval se na novináře, jak je nemravné, že se o takové věci starají, a že je věcí každého poslance, jak s těmito financemi naloží. Typický "sociální" demokrat.