5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Ale je to fešák!

Prezidentský kandidát Drahoš sdělil občanstvu, že má rád seriál Červený trpaslík, Haló,haló! a Járu Cimrmana. Jo a Teorii velkého třesku.To já mám rád taky. Tedy až na tu Teorii velkého třesku, tu moc nesleduji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Širůček 18.1.2018 10:37

Re: Autor je senilní lhář

Medu? Zase lžete!

P. Vaňura 18.1.2018 9:45

Všichni víme jak se v dané kritické situaci zachoval Zeman a

jak Drahoš! Bez ohledu na pravomoci, je to i o celkovém vlivu! Zeman posunul politiku správným směrem, to je prostě FAKT!

Drahoš zradil národní zájmy za kritické situace a to se NEDÁ okecat. Nelze riskovat, že se v jiné kritické situaci zachová podobně!

O. Zuckerová 18.1.2018 12:46

Re: Autor je senilní lhář

Vám asi uniklo, že prezident je vrchní velitel branných sil. Můžete bejt taky!! Takže si sedněte do chládku a uklidněte se... a příště zkuste kandidovat, ať si těch procházek kanalizací taky užijete!

M. Prokop 18.1.2018 9:28

:-P

"Může vědec, který by měl mít analytické myšlení, nechápat, že stačí poměrně malé množství islamistů, chráněných dnes zvláštními zákony a předpisy, rozvrátit celý společenský systém? Jak se to děje třeba ve Švédsku a na řeckých ostrovech? Tomu nevěřím. To není výrok vědce, to je výrok po vysoké kariéře toužícího úředníka."

Vědec nejsem, nějaké myšlení mám. Zda analytické, těžko říci. Každopádně, pokud "analýzám" autorův výrok, vidím, že ve Švédsku není "poměrně malé množství islamistů" (taktéž na řeckých ostrovech), ale že jich tam je, vinou Švédů i Řeků, jak nasráno. Problém zajisté jsou ty zvláštní zákony a předpisy, ale mám takový dojem, že zde je vůz před koňmi, že si Švédové i Řekové rozvrátili celý svůj společenský systém a připrchlíci jsou toho následek, ne příčina.

Oboustranné přehánění brání zaujetí rozumného stanoviska (pomůžeme skutečným válkou postiženým a to dočasně za přísných podmínek a rovnou nepustíme přes hranice ekonomické připrchlíky (jak jsou jednou uvnitř, jsou k nevyhnání), místo toho by jedni (bohužel dosud převládající hlavně ve státních a nadstátních strukturách mnoha států a jednoho nadstátu) přivítali každého přišedšího bez účinné kontroly, druzí by zase postříleli všechny ve vodě, na suchu i v luftu.

Co takhle zkusit nehysterčit a podpořit reálné návrhy, pokud se někde vyskytnou?

P. Zinga 18.1.2018 9:33

Re: :-P

Dělal jste, pane Prokope, jako kluk někdy "kanálek" z potoka? A neměl jste pak co dělat, tu rozšiřující se průrvu opět zahradit?

V. Lunák 19.1.2018 0:24

Re: :-P

Zkuste zahradit svou průrvu.

J. Vintr 18.1.2018 10:11

Re: :-P

Jestli bude schválen návrh EK, takzvaný Dublin IV, pak bude muset každý, kdo přijme na své území migranta, umožnit, aby za nim mohla přicestovat jeho rodina. Včetně sourozenců. Logicky i tito příbuzní si budou moci pozvat své rodiny, takže díky jedinému migrantovi bude moci přicestovat minimálně celá vesnice. Takže jediné řešení je nepřijmout ŽÁDNÉHO migranta. Což asi nepůjde jinak, než vypovězením poslušnosti Bruselu.

P. Vaňura 18.1.2018 10:17

Máte PRAVDU!

O. Slejsarová 18.1.2018 9:16

Tak to je agitka jak z partesu! Paráda.

O. Prokop 18.1.2018 9:15

Autot článku se ptá,

že co ví o Drahošovi. A co věděl o Zemanovi před 28 lety?

Spíše by se měl zeptat, co negativního ví o Drahošovi? Co horšího, co poškodil naši zemi Drahoš jako Zeman. A pak ať si na jednu misku vah projevy, chování, zdravotní stav .... Zemana a na druhou Drahoše.

P. Zinga 18.1.2018 9:19

Re: Autot článku se ptá,

Pane Prokope, doložte fakty, jak Zeman poškodil naši zemi. Ale necitujte mi z našich médií.

M. Prokop 18.1.2018 9:33

Re: Autot článku se ptá,

Bamberk ve stádiu úmyslu, Falkon skutečně. Další věci Nejedlý úspěšně tají a podlézavost až vlezdoprdelismus Rusům i Číňanům i to, že se se Zemanem ve světě raději nikdo nebaví vadí mně, vám možná ne.

Mimo to, http://jdem.cz/dsmbr5 vysvětluje, proč bychom se nejspíš nedohodli, co škodí a co ne.

P. Zinga 18.1.2018 10:12

Re: Autot článku se ptá,

Pane Prokope, nedělejte se směšným: těm Číňanům lezou do prdele i Vaše idoly a s Ruskem jednají podle evropských hodnot: sankce, ale tak, aby je to moc nebolelo. Falešně.

R. Houška 18.1.2018 9:35

Re: Autot článku se ptá,

To, že se s naším prezidentem odmítne setkat dokonce i Donald Trump, kterému Zeman před jeho volbou zalezl konečníkem až do hltanu, to vám nestačí? K tomu Bamberg, IPB, MUS, účast na přehlídce s Kimem jun., ...?

M. Valenta 18.1.2018 9:36

Re: Autot článku se ptá,

Má citovat z ruských?

A. Alda 18.1.2018 9:14

Antonín Zápotocký byl krvavý vrah.

Jeho podíl na poúnorovém teroru je zcela nezpochybnitelný.

Naproti tomu Antonín Novotný odstavil snad největšího organizátora zločinů, JUDr. Alexeje Čepičku. A postupně začal odstavovat StB od přímé moci a rozbíjet vzniklé zločinecké partajní kliky (nakonece je nekrvavě zlikvidoval územněsprávní reformou 1960, jíž zrušil spoustu okresních a krajských sekretariátů strany, národní výborů, okresních a krajských prokuratur a soudů - o osm let později se mu za jeho mírnost pomstili, což by Zápotocký nepřipustil, protože by je místo převedení do podnikové sféry převedl do kriminálů a na šibenici). Antonín Novotný změnil Ústavu a tím nastartoval celá 60. léta - dobu společenského tání a zmírňování represivní legislativy.

J. Jelínek 18.1.2018 9:28

Re: Antonín Zápotocký byl krvavý vrah.

A nakonec mu, exponentovi chruščovovského křídla KSSS, zlomil vaz Brežněv. Prostě, nebyl to žádný Gorby ale komouš se vším všudy.

M. Prokop 18.1.2018 9:34

Re: Antonín Zápotocký byl krvavý vrah.

Ano.

Fakt je, že ve srovnání s jeho předchůdci se zde žilo lépe, ještě nadějnější byl rok 1968, ale vše to byly tahanice v rámci KSČ, až na tu okupaci.

Š. Hašek 18.1.2018 9:40

Re: Antonín Zápotocký byl krvavý vrah.

Také bych Antonínu Novotnému připsal malé plus. Vlastně ta jeho "mírná tolerance na ostří nože" mu potom zlomila vaz.

V. Chrastina 18.1.2018 16:39

Re: Antonín Zápotocký byl krvavý vrah.

Mám v živé paměti, když po smrti Gottwaldově nastoupil na hrad Zápotocký, říkali jsme, že máme presidenta, který prožil nacistický koncentrák jako tvrdé kápo, a jako takový byl nucen plnit zvrhlou vůli velitele tábora. Našli se i pamětníci jeho působení v této funkci. To jenom jaksi na okraj, že je o něm řeč.

J. Růžička 18.1.2018 8:55

Pan Vlk evidentně mimo

V kompetenci českého prezidenta NENÍ přijímat, nebo nepřijímat migranty. Vládne a rozhoduje vláda a parlament. Svým článkem pouze sděluje, že prezidentem chce prolhaného, pomstychtivého opilce, proruskou loutku.

P. Zinga 18.1.2018 9:02

Re: Pan Vlk evidentně mimo

Další zamindrákovaný blb, tento Růžička, loutka to (j)elit.

Jeho šovinismus vychází z pocitu méněcennosti a tak má radost, že se může povyšovat nad jiný národ. Normální vlastnost zbabělců: dolů povýšený, nahoru pos*aný.

Pro ostatní: promiňte, že zde na NP píši občas vulgárně: vajadřuju se tak, jak adresáti myslí.

J. Růžička 18.1.2018 9:24

Re: Pan Vlk evidentně mimo

Zinga? Pouhý zamindrákovaný blbeček bez argumentů. Takové ten proruský ožrala potřebuje....

P. Zinga 18.1.2018 10:08

Re: Pan Vlk evidentně mimo

Růžičko, co blábolíš o argumentech? Už si zde nějaké umístil?

L. Vrána 18.1.2018 9:32

Re: Pan Vlk evidentně mimo

Přijímat migranty není v kompetenci jakékoliv vlády a jakéhokoliv zákonodárného orgánu. To si rozhodnou sami lidé,jako kompetentní myslící bytosti, jednající ve svém zájmu. Ti,kteří dané území obsadili dříve a mají na něj, jako na svůj domov, přirozené nepsané právo. Proto se Češi a spol. sami rozhodli přijmout Slováky, Vietnamce,Srby, Ukrajince a svým způsobem i Rusy. Z hlediska náboženského nemají ani zásadní problém s judaismem. Ale mají problém s Romy a muslimy. Tito se kulturním českým vzorcům prostě vymykají.Jak Romy, tak muslimy se řádově tisíc let nikomu z Evropy, Čechy nevyjímaje, integrovat nepodařilo.

Co se týká MZ, tak zbytečně lžete. Stejnou relevanci mají současná tvrzení, že JD je milovník migrantů a mladých hochů, zrádná loutka EU, prosudeťátský kolaborant atd. .

V. Student 18.1.2018 8:55

Souhlas.

Je těžká doba, vyžadující silnou osobnost, která si nenechá tak snadno něco nakukat (tedy nechat se manipulovat). Jdu do Zemana. Podle mého toto kritérium splňuje nejlépe právě on.

Š. Hašek 18.1.2018 8:50

Máte recht, pane Vlku.

Vidím to úplně stejně.

M. Valenta 18.1.2018 8:32

Polhaného Zemana si klidně proklínejte dál

pane Vlk, jemu to je fuk, hlavně, že mu to hodíte.

J. Vavrochová 18.1.2018 8:31

Fešák je kastrovaný pes. Co to má společného

s prezidentským kandidátem? Nebo že by ... ? Dáma se možná spletla.

R. Houška 18.1.2018 8:23

Je vidět, že jsou Chartisté a chartisté. Narozdíl od Tomáše Hradílka je tohle Vlk s malým ch. Havlovou chybou bylo, že kolem sebe nechal vždy škodit podobné ruské šváby...