3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 4.1.2007 17:35

Re: Re: Re: temelín

Kuchta nevidí vůbec nikam ...

Jura Jurax 4.1.2007 17:41

Re: Re: Re: temelín

Ona ta Kuchta je bývalou překladatekou a učitelkou - evidentně humanitních předmětů. Takže energetice nejspíš rozumí míň než já toskánštině - i kdyby zelená nebyla.

U zelených je to ovšem podmínka - být technicky nevzdělán, neumět počítat, nerozumět statistikám a demagogicky lhát. Když to jeden dlouho vydrží, i mezi zákonodárce se dostane (a organicky mezi ně zapadne, bohužel).

emp 4.1.2007 17:57

Re: Re: Re: Re: temelín

máte pravdu, jen mě zaráží Bursík, vždyť on by vzdělaný být měl... nevíte někdo co má za fakultu? Případně co za jeho smýšlením vězí? Protože ten jeho ideový odpor proti jádru a podpora čehokoli rakouského... nechce se mi věřit, že je to samo s sebou

I-Worm 4.1.2007 10:59

Ono to asi bude tak, že Zelení se nažerou

a ODS zůstane celá... Nebo snad někdo očekává, že ta vláda dostane důvěru...?

sigi 4.1.2007 10:23

že vás netrápí

ty hordy mužských darmožroutů, ze kterých za celé funkční období nevypadla ani holá věta...? Rv  zmínku o absenci krásy považuji za typický český pánský folklór

Jojin 4.1.2007 11:01

Re: že vás netrápí

Doporučuji návštěvu očaře,o Kuchtovou bych si neopřel ani kolo a to lze o mě říci že mám již setřen pel mladosti.

AnnaT 4.1.2007 13:08

Re: že vás netrápí

To máte vlastně pravdu. Právě teď jsem četla citaci nějakého bojovníka/bojovnice za emancipaci, že emancipace bude, až budeme mít na důležitých postech srovnatelný počet průměrných žen a průměrných mužů. Pani Kuchtová svoji neschopností z průměru zřejmě nevybočuje. Připomínky ohledně výzoru nechám stranou, mě jako žene se zas zdá "krásný" málokterý mužský politik. Třeba Paroubek je zrovna příklad "fešáka".

občanka 4.1.2007 9:47

A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

předseduje KDU-ČSL? A co jiní politici, co jsou zároveň starosty? Kdopak za ně pracuje? Také si vybírají neplacené volno?

emp 4.1.2007 9:56

Re: A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

Já teda, pokud vím, tak p.Čunek se místa na radnici zřekl..,. 

emp 4.1.2007 10:41

Re: zřekl? no nevím...

on prohlásil, že pokud bude ministr, odstoupil by.... alespon jsem to takto nekde cetl. 

sigi 4.1.2007 11:00

Re: Re: zřekl? no nevím...

starosta Čunek je též senátor... toho se asi "nezřekne" ;-P

emp 4.1.2007 11:03

Re: Re: Re: zřekl? no nevím...

hm, ta to pak je jiny kafe. dik za pripominku...

VL 4.1.2007 10:11

Re: A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

Ideální řešení zkoušel bývalý starosta Prahy 4 a senátor Klausner. Když zasedal Senát PČR, tak tam zkusil místo sebe poslat svoji sekretářku s hlasovací kartou, prý že je poučena, jak má hlasovat. Kupodivu to neprošlo.

Jojin 4.1.2007 11:03

Re: Re: A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

Já taky zkoušel navrhnout že bych zůstal doma když nebylo v práci moc práce a taky to neprošlo...;-D

Pavla B. 4.1.2007 9:35

Kuchtová

třeba jezdí autem na řepkový olej nebo autíčkem šlapacím, to je její věc. Protitemelínské blbnutí k ní jaksi odedávna patří, to mě taky moc nevzrušuje. Ale že zelení nenavrhli na ministerstvo školství kvalifikovanou osobu (když na post ministra zahraničí ano), to mě rmoutí...

AnnaT 4.1.2007 10:07

Re: Kuchtová

Absolutní souhlas. Pani Kuchtová je mi celkem volná, ale že nemá žádné odborné ani jiné v politice použitelné kvality je bohužel fakt. Já osobně nemám na mnoho otázek z programu  zelených (např. jaderná energetika) vyhranený názor, ale ráda si poslechnu argumentaci pana Bursíka, nebo i Katka Jacqes není úplně špatná, ale kdykoliv, kdekoliv  jsem slyšela promluvit hlavní jihočeskou matku, tak to nikdy nemělo hlavu ani patu. Chápu, že Bursík ji někam asi musí umístit, ale zeleným to podle mě v důsledku jen uškodí.

huhu 4.1.2007 10:16

Re: Re: Kuchtová

zatím nejúčinější argumentací zmíněné Kateřiny bylo "..jau, jau.." ;-)

AnnaT 4.1.2007 10:45

Re: Re: Re: Kuchtová

Nesnažila jsem se hodnotit sílu a přesvědčivost argumentů, ale základní schopnost reagovat na otázky a formulovat odpovědi v celých větách a aspoň trošku k věci:-)

emp 4.1.2007 10:52

Re: Re: Re: Re: Kuchtová

V tom by asi vedli komunisté.... Jinak u té Jacques si tak jist nejsem, zajímalo by mne, jak by reagovala na složitější otázky. A co se Bursíka týče, ten se těm "ožehavým" na internetové diskusi kulišácky vyhnul.

ping 4.1.2007 11:40

Re: Re: Re: Re: Re: Kuchtová

oni si dycky odpovi jak potrebuji. Idealni by bylo je posadit do TV s odborniky na dany problem a nechat je trochu podusit ve vlastni stave

emp 4.1.2007 11:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchtová

jenže to právě nikdo neudělá...  přitom to by byla fajn a skutečná konfrontace názorů.  Ostatně ta může být i třeba zde, jen to vždy dopadá tak, že kdosi něco žblebtne a když se mu snaží kdosi názor vyvrátit, za použití argumentace, odpůrce zbaběle uteče, či napíše příspěvek uplně stejný

AnnaT 4.1.2007 12:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchtová

Vůbec není mím cílem obhajovat názory zelených8-o, jen jsem chtěla naznačit, že pani Kuchtová je podle mě pro ně spíše příteží, protože ta pani nejenom že nerozumí ničemu(aspoň teda tak rozhodně působí) ale nemá ani schopnost mluvit šikovně "o ničem" jako mají třeba mnozí komunisté;-)(ale ne jenom oni). Takže tato paní je ideální partner do diskuse, kde chcete diskutéra především ztrapnit a znemožnit a myslím si, že si je toho vědom i Bursík, ale asi existují nějaké vnitřní stranické důvody a závazky.

emp 4.1.2007 13:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchtová

ono je spíš nutné ji moc nikde "neukazovat" .. stačila mi na talkshow Krause...  Jenže se najdou i tací, kterým přišla sympatická.. Ti, kteří o tom, o čem se mluví nevědí ani kulový... bohužel :-/

MX 4.1.2007 21:51

Re: Kuchtová

Čistě ze zvědavosti - je to přece učitelka, takže minimálně musí mít VŠ patřičného směru, nebo ne ? Určitě toho ví o školství víc, než před časem o svých prebendách rychlokvašný pan Gross. S tou kvalifikací je to bohužel tristní u našich politiků všeobecně, jsou ochotní dělat všechno, jenom si nějaké to korýtko udržet.

badaxe 4.1.2007 9:22

dotaz na autora

Jeden dotaz na autora, vzpomínáte dobré vlastnosti dotyčné ženštiny, mohl byste, prosím, alespoň některé blíže specifikovat? Já ji potkal osobně a nějak jsem si žádné nevšiml. Hezká není, chytrá taky ne, argumentačně je asi tak na úrovni absolventa politické školy (nalejvárna ekologistů ani nic jiného není) pracovitá pokud vím taky není, tak kde je sakra nějaká dobrá vlastnost?

AUTOR 4.1.2007 10:30

Re: dotaz na autora

Ále, kdesi jsem zaslechl, že umí namazat chleba máslem. Ale výhradně ekologickým co se vyrábí z latexu aby kravku při dojení nebolelo vemínko.

Sch.glosátor 4.1.2007 9:21

Je zbytečné zabývat se takovými detaily.

Zelení jsou  nepřijatelní jako celek.

fojt123 4.1.2007 11:07

Re: Je zbytečné zabývat se takovými detaily.

Bohužel máte pravdu, nicméně proč je volilo tolik lidí? Ti si zřejmě nebyli schopni přečíst jejich volební program. A obávám se, že při nových volbách to bude ještě horší.

BTW znáte nějakého voliče Zelených? Rád bych s ním chvíli diskutoval, protože mi ten fakt, že v širokém okolí nikdo takový není docela vrtá hlavou.

František 4.1.2007 12:32

Re: Je zbytečné zabývat se takovými detaily.

Ostatně jsou v odborné terminologii definováni jako specifická odnož sociálního inženýrství ( které je prokazatelně nefunkční ), generující hlavně zákazy a příkazy. Jednou jsme v lehce ovíněném stavu, jako reakce na přítomného aktivistu zelených, který trvale opruzoval, zpracovali odbornou stať, jak správně používat pánské WC, aby nedošlo k prohřeškům proti zásadám ochrany přírody, životního prostředí a zachování přítomných mikroorganismů. Nakonec z toho byl spis o 11 stránkách. Velmi zajímavou a hojně citovanou se stala pasáž o recyklaci použitého toaletního papíru. Také se jednou dostavila na komisi ŽP delegace zeleně cítících  histerických starších dam, žádající aby byl zorganisován odchyt zdivočelých koček a tyto se postupně reasimilovaly na kočky domácí. Téměř slzely nad skutčností, že si musí shánět obživu lovem potkanů v bytové zástavbě a neznají lidské pohlazení. Nežádaly mnoho, jen cca 4 mil. Kč/rok. Vcelku jsou zelené aktivity spíše spolkem pošetilců, ale mohou časem přerůst v agresivní a obtížný hmyz.