24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

POLITIKA: Akt smíření?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 11.5.2007 21:34

Popsáno dobře !

Vystihuje to situaci. :-D

emersonskej 12.5.2007 20:37

Re: Popsáno dobře !

... tak leda v Jelínkově kebuli...(Y)

Rg. 11.5.2007 17:16

LukᚠJelínek na hrad

Myslím, že tento pán splňuje všechny náležitosti úspěšného kandidáta. Je přemýšlivý, napůl muž a napůl žena (protože píše jako prostitutka) a jistě by se pro něj našla dostatečná podpora u komunistů. Ti demagogii mají rádi. A socani snad také. Snad jen, zda mu v tom nebudou bránit pracovní povinnosti. V každém případě mu doporučuji si za sebe hledat rovnocennou náhradu. I když - asi to půjde těžce, kde najít dalšího takového s tak silným žaludkem?

nepolitik 11.5.2007 14:11

Ředitel socdemácké myšlenkové nádrže

se opět slovně vyzvracel na stránky Práva (rudého) a Neviditelný pes to předložil svým čtenářům. Otázkou je zda pro pobavení nebo pro naštvání. ;-)

Hajně 11.5.2007 21:51

Re: žeditel socdem ck‚ my¨lenkov‚ n dr‘e

K tomu nepolitik bych doplnil: nemyslĄcĄ a to je sluçnŘ˙ ýeŸeno!

Hudec 11.5.2007 14:04

To je sranda, číst tyhle Jelínkovo moudra!

Bavím se stejně, jako kdysi při Formanově "Hoří, má panenko".

AeroKarel 11.5.2007 12:04

Co lidovci a zelení,

třeba odvahu najdou, zajímavější úvahu by nám "ředitel thin tanku" mohl nabídnout na téma, jakého kandidáta dokáže vygenerovat tandem ČSDD a KSČM. Jejich členové už si na ten kamarádšoft asi zvykli, ostatně je dost tradiční, ale melouni i černop rdelníci jsou dosud alespoň předstíraně někde jinde.

jc 11.5.2007 12:20

Re: Co lidovci a zelení,

Vidím, že tady se už vůbec neuvažuje střízlivě... Tady je člověk souzen podle toho, za koho kope, a vůbec nezáleží na tom, CO řekne. Tak se laskavě vzpamatujte..!

standaT 11.5.2007 13:10

CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

Nad reklamou pro prací prášky taky neuvažujete střízlivě. Nebo snad ano? Věříte, že zakaboněná paní projevující se jako naprosté nemehlo se s jiným práškem promění ve spojenou a úspěšnou hospodyni?

Pokud je Jelínek trouba a upíše se k neřešitelnému úkolu prodávat stranickou reklamu jako politologické studie, je to jen a jen jeho problém...

jc 11.5.2007 13:35

Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

- nad reklamou na prací prášek neuvažuju skoro vůbec... :-) leč: nepochybuju o tom, že prací prášek prádlo vypere (a ten či onen). To, co se praktikuje při této diskusi je ale trochu něco jiného. Často tu najdete odsouzení člověka už jen proto, že pracuje pro někoho. Jestliže se Jelínek upíše socanům, pak podle jednoduché rovnice (já jsem ODSaman - tudíž nenávidím socany... kupříkladu) Jelínek NIKDY neřekne nic, co by byla pravda. Když bychom se vrátili k pracím práškům - je to jako byste tvrdil, že Lanza nejenže nechutně páchne (Lanza promine) - ale v ŽÁDNÉM PŘIPADĚ - nevypere prádlo. Jelínek z vašeho pohledu možná "páchne" - ale neupírejte mu, že by mohl vyprat prádlo - tedy, že by někdy mohl říct pravdu.

standaT 11.5.2007 13:59

Re: Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

Máte pravdu. Bezpochyby to mnoho lidí takto dělá, že útočí na tábor protivníka. Ale u Jelínka je to něco jiného. Tady nejde o to, že kope za nějaký tým.

Tady jde o to, že do hávu politologického textu zabalí propagandu. U Jelínka nejde o politiku, ale o vytváření nálad ve společnosti. Tento (ale i jeho předchozí texty) jsou plné více či méně skrytých poselství, podprahových sdělení, které modifikují veřejné mínění. Výsledek má být tento: ODS jsou fašisté a jsou horší než komunisté. Proto jsou komunisté menší zlo než ODS. SocDem udělá správně, že s komunisty začne spolupracovat. Zabrání tak zlu, které by bylo horší. Je to čisté PR. Nic víc.

Pokud zůstaneme u příkladů, propaguje prášek na prádlo, ale v krabici je rachejtle.:-)

Spravedliva 11.5.2007 14:09

Re: Re: Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

Bože vy jste janek. Jako do pracího prášku může reklama uvrtat jen vola. Tak zrovna tak do mně nikdo nedostane,že Topolánek je slušný a chytrý člověk.Nesmíte lidi soudit podle sebe. Bohužel věci občas nejdou tak jak byste si přál. ODS je zklamání. Je to sbor neumětelů

standaT 11.5.2007 14:38

Re: Re: Re: Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

Klidně si věřte komu chcete. Taky si klidně nevěřte komu chcete. V Americe na jednu stranu pouštějí sondy téměř po celé sluneční soustavě a na druhou stranu tam 15% lidí odpoví do dotazníku, že Slunce obíhá kolem země. To je ještě pohoda, což? Ale pokud v rozvrácené zemi věří 50% populace, že ti co zastávají jen mírně vylepšenou ideologi od těch, co tu zemi rozvrátili, že je přivedou k prosperitě, to už sranda končí, nemyslíte?

Von 11.5.2007 17:50

Re: Re: Re: Re: Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

Stando a Spravedlivá - problém je v tom, že to, co tady u nás je považováno za politiku, vlastně žádná politika NENÍ!!Je to jen ubohé "politikaření" - a to proto, že bohužel ani za 18 let tady opravdoví politici a tím méně státníci NEVYROSTLI!!Že by se blýskalo na lepší časy v případě pana mistra zahraničí?- ale ten TADY nevyrostl!!

k herink 11.5.2007 19:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CO z toho, co tady Jelínek píše, stojí za zamyšlení?

to je ale na zamysleni protoze p.ministr zahranicnich veci prestoze tady nevyrostl se chova R^>-

Hajnˆ 11.5.2007 21:56

Re: Re: Co lidovci a zelenĄ,

Co k tomu dodat? Snad jen: PüESNˇ üEŹENO!!!!

zloch 11.5.2007 12:01

Pane Jelínku,

jdou si žvanit do Liháče.

Hajnˆ 11.5.2007 22:01

Re: Pane Jelínku,

Zlochu , asi jste právě vylezl z lochu!

Petr 11.5.2007 11:59

Za evropskou diskuzu a potitičné průpojení!!!

Je neodmluvitelné, že premieurem Československa je Musollini!!! Je necesitne nutné expodovat interačnou změnu na půdo paliamentné a senátné politiky, nejlépe průpojením evropských subjektů a to tedy zájména ČSSDů a KSČM, které jsou jedine kapabilné absorpovat evropskopu realitu a vydogenerovat politično-integračnou perspektivu!!!

STOP fašismu modrých strk!!!

AeroKarel 11.5.2007 12:05

Re: Za evropskou diskuzu a potitičné průpojení!!!

Pletete se, není, byl!

Hajn 11.5.2007 22:06

Re: Za evropskou diskuzu a potiti‡n‚ pr–pojenĄ!!!

Opravil bych na  modro zelenočerných dobrá trojkombinace, že!!

emersonskej 12.5.2007 20:28

Re: Za evropskou diskuzu a potitičné průpojení!!!

Tak zaprvé - nauč se česky, a pak teprve někam česky piš !!! Zadruhé vᚠnázor, že socani a komanči jsou jediní schopni absorbovat evropskou realitu je dost naivní blábol - ve Francii mají sice ten svůj polosocialismus už dlouho, ale řesto je odvážné tvrdit, že se s nimi domluví spíš Paroubek s Filipem, než Topolánek... to mi vážně přijde dost přitažené za vlasy. A konečně zatřetí - co přesně si představujete pod souslovím "politicko integrační perspektiva" ???

Bože 11.5.2007 10:40

Akt vyblití tankisty Jelínka ? :-)

Ten chlap je záložní Lenin,bacha na něj ;-D

Haf 11.5.2007 11:48

Re: Akt vyblití tankisty Jelínka ? :-)

Jen se divím, že v takovýchto novinách procházej takovýhle blafy. Jednou tak a za půl roku opačně, vod stejného blba.

Hajn 11.5.2007 22:13

Re: Re: Akt vyblití tankisty Jelínka ? :-)

Tak úpane inteligente!Máte možnost stvořit něco smysluplnějšího, slušnějšího a hlavně chytřejšího Tak do toho! Již se těším!

jc 11.5.2007 12:13

Re: Akt vyblití tankisty Jelínka ? :-)

- proč Lenin?

hologramm 11.5.2007 16:11

Re: Re: Akt vyblití tankisty Jelínka ? :-)

Lenin trpěl progresivní paralýzou, Jelínek je soudě podle jeho příspěvku patrně v posledním stádiu nemoci revolucionářů......brrr

StandaT 11.5.2007 9:38

bude ještě veselo

blíže má k „lidové pravici“ Salazarova, Mussoliniho nebo Francova typu - toto je další z řady vystoupeních vazalů SocDem, na kterých je vidět, že ani-antikomunistická kampaň přešla do druhého stádia - vyvažování komunismu fašismem. Neomarxistické bojůvky jsou jen anarchisté nebo přímo občanští aktvivisté, zato napravo jsou všichni hozeni do jedno pytle (neo)fašistů...o ODS se už "píše" jako o hnědé straně...

jerry 11.5.2007 9:43

Mám taky takovej pocit, že se tihle 3 pánové dost lišili,

ale to bychom od pana Jelínka chtěli příliš.:-)

StandaT 11.5.2007 10:10

Re: Mám taky takovej pocit, že se tihle 3 pánové dost lišili,

To je jen propaganda, fakta netřeba. Jelínek se jen podílí na vytváření podhoubí strachu, ve kterém neokomunisté budou vypadat jako ti kladní a starokomunisté jako ti míň nebezpeční než to, co hrozí zprava. Nyní nastal čas otupovat protikomunistické nálady jiným způsobem, než omýláním, že oni jsou vlastně hodní a dodržují pravidla demokracie.

Koukněte se na Britské listy - tam už tento propagandistický trend rozbalili naplno:-/