14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: "Aféry" Andreje Babiše

Tanec médií i politických oponentů okolo kontroverzní postavy předsedy hnutí ANO Andreje Babiše sleduji od počátku a musím říci, že asi nejvíce jsem rozčarován z toho, jak zavádějící názory jsou zde veřejnosti-voličům předkládány.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 9.5.2017 19:37

Pan Babiš a jeho metody jsou plodem událostí,

které probíhaly v padesátých letech. Bez komunistů, včetně pana Babiše staršího, kteří u okradli sedláky v padesátých letech a způsobili genocidu selského stavu, by nikdo o Andreji Babišovi, Viktorovi Koženém a jim podobným, neslyšel. Na to bychom neměli zapomínat.

Komunisté v padesátých letech sebrali všechno všem. Lidem sebrali peníze, majetek,svobodu a důstojnost. Ti, kteří nepochopili jejich bohulibé záměry, byli odesláni na převýchovu do lázní Jáchymov nebo dostali kus olova do hlavy. V té době byl i ve straně, která prováděla genocidu selského stavu, otec Andreje Babiše. Jeho syn ukradený majetek, privatizoval. Kdo není slepý a chce vidět, tak metody pana Babiše vidí.

Bez zločinů, které se udály v padesátých letech, by nikdo jméno Andrej Babiš, Viktor Kožený, atd, neslyšel. Co vybudoval tento člověk? Nic. " Privatizoval" cizí majetek. Prožil jsem padesátá léta na vesnici a z vlastní zkušenosti znám jak postupuje pan Babiš.