5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: A koho jiného?

Okurková sezóna se u nás neděje. V současné době vrcholí střet mezi Bezpečnostní informační službou ČR a residenturou Ruska a Číny, dočasně umístěnou na Pražském hradě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 31.8.2021 12:47

Pochopte, Zeman je proti migraci. Proto je v očích mnoha fandů naprosto bezúhonný a morálně zdatný. A kdyby nedej bože nějak zakolísal, do správných kolejí ho nasměrují Nejedlý s Minářem, morální autority světového formátu. Pískat jim to bude křesťan Ovčáček. Škoda, že už v teamu nemají Šloufa. S ním by ta hradní sestava byla naprosto dokonalá.

J. Vlček 31.8.2021 15:10

Paní Bláhová, když už jste si dala tu práci, a byla to evidentně pro vás fuška, (kde psát velké písmeno, kde se dělá mezera, atd.), a to jenom proto, abyste mi sdělila, že jsem Zemanista, prozradím vám za odměnu jedno velké tajemství.

Jestlipak víte, proč vyhrál Zeman nad všemi těmi kariéristy neuměteli, kteří se na prezidentskou funkci třásli? No, protože byl prostě nejlepší. Ano, i já jsem volil Zemana. A koho jste volila vy?

Žádný z nás nejsme bez chyb. Chyby dělá každý, tedy i Zeman, ale pokud se do něho strefují, a otírají se o něho, chytrolíni typu Pekarové, je to záruka toho, že svou práci dělá dobře.

A to je dobře, proto byl zvolen. ;-) [>-]

J. Farda 31.8.2021 18:00

On, tedy ON, náš vrchní velitel - na rozdíl od vysoké šlechty (Schwarzenberg např.) nezdegenerovaný zeman Zeman - všeho ozbrojeného, má přeci k dispozici poštovní holuby ... holuby ... holuby ... holuby ... a také Nejedlé, Mynáře a Ovčáčky, kteří jeho moudrá rozhodnutí neprodleně po schválení Vyšší mocí dále sdělují kavárenskovítačskosluníčkářskému plebsu aji svým věrným do podhradí ... ještě že ho máme, naše Jasné Slunéčko! ;-)

I. Jouza 31.8.2021 10:55

R^R^R^ V- prostá realita Českého Absurdistánu, dík za článek pane doktore Vodvářko[>-] EU [>-]

J. Vlček 31.8.2021 11:00

Jen se vám divím, pane Jouzo, jak v tom absurdistánu můžete vydržet. Já být vámi, tak emigruji. ;-D

J. Farda 31.8.2021 11:47

No, ještě že tak pane Vlčku Vy, a další skuteční vlastenci, nečiníte ... a jak známo, z Východu nám vždy s Jitřenkou růžovoprstou, vzchází nový den, není-liž pravda? ;-)

J. Vlček 31.8.2021 12:07

Pane Fardo, mně se v našem státě žije dobře, líbí se mi tu, tuto zemi a lidi mám rád, nestěžuju si na žádný absurdistán, a nebýt lidí jako jste vy, pan Jouza a vám podobní, věční stěžovatelé a potížisti, bylo by tu náramně dobře. :-) [>-]

Nevím, co pořád očekáváte z východu, já tedy nic. Nápady všeho druhu, jeden lepší, než druhý, lze očekávat spíše ze západu, pokud jste si ještě nestačil všimnout. ;-D

J. Sedlář 31.8.2021 12:12

;-D Velké (nejenom)zelené průsere se derou z Brusele. R^

J. Farda 31.8.2021 14:00

Pane Vlčku dobrý den, já jsem s Vámi v hodnocení současna v souladu - i mně se zde, především od pádu bolševika, dobře žije - i když jsem k mnoha událostem viacmenej kritický, takže jsem rád, že se alespoň v tomto shodnem. Od Východu osobně očekávám za svého života dobrého málo, od Západu - snad - jen o něco více. Zřejmě v našem/mém vnímání došlo k nějakému pomýlení. Mějte se! :-)

V. Kuhaj 31.8.2021 10:40

U nás na hradě je rezidentura Ruska a Číny, jo?! Zatracený sluníčkáři, kdybyste si aspoň vymyslel něco původního, ale tohle víte že v USA Trumpovi na hlavu nenapasovali, že je agent Ruska, i když to hodně zkoušeli, a pár blbů to po nich začalo opakovat. Takže doufáte v pár blbů, kteří tohle budou opakovat po vás?

A. Renjascu 31.8.2021 11:06

Nejenže to Trumpovi nenapasovali, ale ještě se ukázalo, že hlavní svědci FBI bezostyšně lhali a FBI to věděla. A to vše jim beztrestně prošlo. A rezidentura Ruska na hradě? No Zeman je všechno možné, ale jen ne zrádce. Po plyšáku tady do ciziny tady již od dob US chodí žalovat jiní. A jak dokládají spisy právě našich zpravodajských služeb, tak již Mrázek si stěžoval, že Zemanovi hmotné statky nic neříkají a že ho nelze zaháčkovat. Proto se Zeman kdysi obrátil proti Grosovi, který zaháčkovat šel. Zeman je konzervativní levičák, křupan, neochotný odpouštět a hlavně "fanatický" (ve smyslu přesvědčený) eurofederalista, ale rozhodně není zrádce. To Koudelka je jiná liga, ohebný, neschopný, manipulující a BIS je zřejmě jen jeho VPP.

V. Kuhaj 31.8.2021 12:34

Jednou je to prezident téhle země, takže k jeho znevažování potřebuji rozhodně pádnější argumenty, než jedovaté sliny progresivistů. Co ten chlap udělal zlého?! Nežere bruselskou migraci, nežere euro, nežere proklínání Ruska. V pořádku!

A. Renjascu 31.8.2021 11:06

Nejenže to Trumpovi nenapasovali, ale ještě se ukázalo, že hlavní svědci FBI bezostyšně lhali a FBI to věděla. A to vše jim beztrestně prošlo. A rezidentura Ruska na hradě? No Zeman je všechno možné, ale jen ne zrádce. Po plyšáku tady do ciziny tady již od dob US chodí žalovat jiní. A jak dokládají spisy právě našich zpravodajských služeb, tak již Mrázek si stěžoval, že Zemanovi hmotné statky nic neříkají a že ho nelze zaháčkovat. Proto se Zeman kdysi obrátil proti Grosovi, který zaháčkovat šel. Zeman je konzervativní levičák, křupan, neochotný odpouštět a hlavně "fanatický" (ve smyslu přesvědčený) eurofederalista, ale rozhodně není zrádce. To Koudelka je jiná liga, ohebný, neschopný, manipulující a BIS je zřejmě jen jeho VPP.

P. Hák 31.8.2021 18:30

Oni nic jiného nemají, tak hrají touhle kartou...

Z. Jiroušek 31.8.2021 10:27

Že jste hloupý, by nevadilo. Ale nemusíte to ventilovat.

A hlavně pozor na Čuka a Geka.

P. Aron 31.8.2021 9:40

Nebo jak Američané vyzbrojili Talibán :

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/taliban-afghanistan-usa-zbrane-letectvo.A210826_184111_zahranicni_wes#paywall-locked

P. Milan 31.8.2021 9:44

V tom měl taky prsty Zeman, Nejedlý, Mynář a mluvčáček?

V. Kuhaj 31.8.2021 10:41

No tohle je přece sluníčkářská strategie. Kdo vadí, má prsty pokud možno ve všem.

P. Aron 31.8.2021 9:38

USA náš vzor. Tedy zejména pana Koudelky :

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/taliban-kabul-afghanistan-boje-usa-data-ctecky.A210830_190159_zahranicni_wes

P. Aron 31.8.2021 9:37

Zato Američané, kteří bombardováním a válčením pod nejrůznějšími často falešnými záminkami rozsévají demokracii, to jsou naši kamarádi.

Proto jezdí asi Koudelka s Babišem do Langley.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afghanistan-usa-valka-sigar-barack-obama-korupce-taliban.A210827_184626_zahranicni_wes#paywall-locked

P. Milan 31.8.2021 9:45

Vaši asi ne (vaše věc), moji jo (moje věc).

J. Sedlář 31.8.2021 10:58

Áno. Jsou to sice bastardi, ale vaši bastardi, takže cajk. Mám to dobře?

J. Farda 31.8.2021 9:30

Cože, Vy píšete "... se vedle nemocné hlavy státu ...", Vy, lékař s nepravdivou blitz diagnozou?! Náš pan prezident má přeci prostatu jako dvacetiletý mladík, a cukrovka od něj už dávno odešla sama, je to junák moloděc - to přeci na něm vidí každý, kdo to vidět chce! 8-o!

V. Kuhaj 31.8.2021 12:38

Opakem nemocné hlavy státu je zcela zdravá hlava státu. Zcela zdráv je zjevně osmasedmdesátiletý Biden. Zeman neuropatii přiznal. Jestli to je pro lékaře důvod obracet to v jeho společenský neprospěch,měl by vrátit diplom.

M. Šejna 31.8.2021 14:33

No jistě mistře Fardo,

od Zemana už dávno odešla i rakovina v terminálním stádiu, kterou Zeman trpěl před prezidentskými volbami, jak nám sdělil jeden z vašich pravdoláskových hlasatelů lži a nenávisti.

Taky si vzpomínám, že když se proti této nechutné zprávě pravdoláskařů Zeman ohradil, že je to lež, tak vy pravdoláskaři jste vyrukovali s požadavkem, aby Zeman dokázal, že tu rakovinu nemá.

J. Farda 31.8.2021 18:15

Dear Mr. Šejna, co mi to podsouváte, já tu přeci pana prezidenta a jeho zdraví proti tomu nactiutrhačnému chacharskému felčarovi hájím ... a Vy mi tu pindáte něco o nějaké rakovině, kterou pan prezident nikdy neměl a tudíž ani o jejím odchodu nikdy nemluvil! Mimochodem, vlastenče se srdcem širším máti řeky Volhy, opakovaně z Vás už drahně měsíců mámím co důkaz Vaší vlastenecké empatie částku, kterou jste přispěl na tornádem poničenou Moravu. Vaše mlčení by možná bylo lze si vykládat jako důkaz pokrytectví lakomého kecálisty, což Vy, milý vlastenče Šejno, jistě nejste ... nebo jste pokrytecký srab a hamoun vodu kázající a víno chlemtající? Vaše řeč budiž ano nebo ne, drahoušku Šejno, mluvte, čekám! :-)

P. Aron 31.8.2021 9:25

Pane Vodvářko a co takhle napsat, kdo je členem či absolventem programů Aspen institute ?

Vy mi připomínáte novináře z Rudého práva před rokem 1989.

Ti si chodili pro názory na ÚV KSČ a řídili se tím co chce Moskva.

Moskvu nahradil Brusel a Washington.

P. Kmoníček 31.8.2021 12:24

Pane Vodvářko, co jsem Vám říkal ? Nejen Šejna, Hašek, Kotaz a další prislušnici kmenů z Asie, ale i další, kteří obdivují přínos asijské civilizace, s Vámi nesouhlasí a v některých případech je termín nesouhlasí velice mírný. Holt pro nás si zvykat opět po obrozencich a komunistech bude návrat do Evropy ještě dlouhý a těžký.

V. Kuhaj 31.8.2021 12:42

Co na příspěvku p. Arona shledáváte obdivného vůči asijské civilizaci?

J. Hrdlička 31.8.2021 12:47

Někteří diskutující zas připomínají rudé ideology, kteří jakýkoliv nesouhlas interpretují jakožto dílo agentů obdivujících západní pozlátko. Co se dá dělat, když protiargumenty nemají.