18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: ... a Bém mlčí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 6.10.2008 11:54

Re: Re: Poznámka

Omyl, milý/á cca1, naopak: potřebujeme 2 spolu tvrdě soupeřící strany reprezentující preference svých voličů. Výsledek vůbec nebude jasný, protože "vítěz bere vše". Jinými slovy, potřebujeme většinový volební systém (viz USA, GB) a musíme se zbavit zátěže komančů, lidovců jdoucích s kýmkoliv či "zelených" majících skoro tolik ministrů jako poslanců. Je to tedy přesně naopak, jak se píšete.

3směsi 6.10.2008 11:17

Re: Re: Ale to je prece jasne, mily Watsone !

Já myslím, že za oposmlouvy kradli hlavně na magistrátech rukou nerozdílnou ČSSD i ODS a teď se čeká na oposmlouvu 2. Jen ještě chvíli vydržet!!

Pamětník I. 6.10.2008 11:16

Re: novináří ignorují změny územního plánu v Praze

Podrobnější informace na www.veciverejne.cz a v bulletinu Pražan.

Starý J. 6.10.2008 11:15

Konečně jste autore

jednou vystartoval na Béma zcela oprávněně a k věci.

To s Everestem bylo neskonale trapné!

Nomen 6.10.2008 11:09

Dnes je milé, jak všichni ti blbouni, co se modlili k Tlustého kolečku, tak se nyní "distancují"::

Pamětník I. 6.10.2008 11:09

Bývávalo a stále platí

Za doby panování Béma na Praze 6 se používalo zejména na radnici místní rčení : "Cokoliv pan starosta Bém činí, jen pro větší slávu jména Bém činí". Chlubil se totiž i veškerým cizí peřím, které na Praze 6 vyrašilo.  Jako primátor heslo rozšířil o zásadu : "Cokoliv pan primátor Bém nečiní, jen pro větší budoucí slávu jména Bém nečiní". Takže pane Wagnere, s kontroverzními odpověďmi od Béma to máme marný, máme marný, máme marný..., ale to víme, kvůli tomu jste ten článek přeci psal.

ok 6.10.2008 10:35

Re: Re: Re: Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

No vidíte - a mě soudruh Tlustý jako bolševik připadá celých těch 19 let. Já jsem čekat nemusel.

I-Worm 6.10.2008 10:12

Re: EU je pro nás opravdu zásadní věc

Klaus nemlčí, on jenom neříká tak, ani tak. Ale uvidíte, že na jeho slova dojde!

BuBu 6.10.2008 10:10

Re: Re: Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

Já jsem vždy byl zastáncem . . . že žádný bolševik nepatří do ODS ! U Tlustého jsem jenom čekal - kdy se jeho bolševismus projeví "navenek" a v celé "nahotě" !

Byť po 19 letech - ale dočkal jsem se !

I-Worm 6.10.2008 10:10

Re: Re: V dnešním NP jsou 3 články proti Bémovi, to vypadá na kampaň.

a ti spolupracovníci se dělí na pomýlené a zatvrzelé... Ano, dějiny se opakují!

ok 6.10.2008 10:07

novináří ignorují změny územního plánu v Praze

novináří především ignorují změny územního plánu v Praze. Přitom právě z této téměř kriminálnické aktivity pražského magistrátu je teprve žejmé, kdo je Bém a lidé kolem něho.

Proč o věci, která zhorší životní podmínky tisíců pražanů, proč o této věci novináři mlčí?

Proč novináři mlčeli o tunelu Blanka ve chvíli, kdy byly noviny plné Ježka a knihovny, ktará měla stát hned vedle tunelu? Proč novináři mlčí o Dívčích hradech, proč novináři mlčí o Pankráci, kde se nedá dýchat už dnes?

Kdo zodpovídá za kriminálnické změny územního plánu Prahy, v čí prospěch jsou tyto změny? Kdo je v pozadí těchto lukrativních změn jdoucích proti principům obyvatelného, zdravého města?

BuBu 6.10.2008 10:06

Re: Re: Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

Ano - i to souhlasí !

Emi 6.10.2008 9:58

Re: Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

BuBU dovolím si korekci poslední věty. Já primátor Bém vám přidělím lukrativní zakázky, takové o kterých se vám nikdy nesnilo, protože, kde se kácí les, tam lítají třísky.

PetrH 6.10.2008 9:57

Re: Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

Ale vychladněte... nepamatujete Tlustého z 90. roku? 3T - Tlustý, Tyl, Tomášek? To bylo zcela brilantní. Tlustá peněženka... no, nevím, natolik ekonom nejsem, ale zdálo se mi to slušně vyargumentované. No, teď si za to holt může sám. Kalousek si z toho svého paroubkovského úletu, ať ho k němu vedlo cokoliv, aspoň vzal ponaučení. Tlustý měl okamžitě odstoupit, příznivců má dost, ještě by se někdy vrátil. Po tomhle už těžko.

Emi 6.10.2008 9:52

Re: Re: Je to konspirační hra. OPO 2

zz, Myslíte si, že po tak vyhraněných volbách v r. 20006 se mohli Topolánek s Paroubkem dát cestou Opo 2?

Ona už ta Opo 2 vlastně začala. Vy jste nezaznamenal tu změnu chování Paroubka? Už tak cíleně neútočí na ODS, o to víc na Topolánka a Langera. "Vítězství v krajských volbách je referendum o TOPOLÁNKOVĚ vládě. Dovedu si představit jiného předsedu!!? Vždyť to říká jasně i s Rathem.

Opo 2 není jenom o politice, ale o rozdělování lukrativních postů. V tom je Paroubek velmistr.  Na to šibalové čekají. Ten půst byl zatraceně dlouhý. Proto bude zvolen předsedou. Jak se bude volit není vůbec jisté. A Bém není  "malicherný", umí být velkorysý. Už to mají vyzkoušeno na magistrátu. A jsme u Langera. Paroubek se nechal před časem slyšet, že už mají přichystaný tým právníků, který bude chránit nevinnost jeho a jeho šibalů. Jirka o tom co se chystá má jistě od svých věrných dost informací.  Bém by se svezl a tak to zařídili přes kauzy a jakej byl Langer.

Pánové, Bém vůbec nemusí kandidovat na předsedu ODS. Nedej bože, kdyby prohrál. Klaus ho může pověřit sestavením vlády tak, jako tak. K tomu musí projít hlasování o nedůvěře vlády a to už zařídí rozšířená skupina rebelů o Tlustého, Ranince a Schwippela. Vítěze se nikdo neptá...

PetrH 6.10.2008 9:49

Re: Béma nemusím, ale

Aston má Klause, Doležal taky Klause, Wagner Béma. Všichni pánové by vstávajíce lehajíce měli blahořečit Bohu, že jim někoho takového poskytl. Bez pořádného nepřítele by jejich svět byl šedivý a pustý.;-)

BuBu 6.10.2008 9:46

Jestli je v ODS nějaké "křídlo" . . .

. . . pak je to určitě "křídlo"  bezuzdných kariéristů, kteří vstoupili do ODS pouze proto, aby ODS zneužili coby "výtah k moci a penězům" !

Pan primátor Bém a bolševik Tlustý . . . mohou v tomto křídle dělat "z fleku" . . . . .jeho předsedy ! Bémovi a Tlustému jsem nikdy nevěřil ani slovo ! 

Bémovo megalomanství v případě pořádání OH . . . by posloužilo pouze a jen k jeho zviditelnění . . . jako gloriola jeho  - Já, primátor Bém jsem pro Vás uspořádal . . . . . .

honzak 6.10.2008 9:45

Béma nemusím, ale

Wagnerovu utkvělou představu taky ne. Píše jako prokopnutej buben.

BuBu 6.10.2008 9:37

Re: Perte se a žerte se, modří zmetkové. :)

A vy - bolševici tělem i duší . . . . vy zase táhněte k čertu - a nebo radši do (Y) !

A Ty - Český Hloupý Honzo - Ty jim k tomu pochodu můžeš předzpívávat : "Přes spáleniště, přes krvavé řeky . . . . " - Ty Rudé zamatlané Ho/va/do ! Rv

hexin 6.10.2008 9:30

Copak Lisabonská smlouva

ta nikoho neajímá, ale již před půl rokem se v kuloárech, zejména pražských povídalo že moraváci se v ODS moc roztahují, a samozřejmě překážejí i v různých úřadech s šéfováním ve straně spojených. A ejhle najednou nám noviníři vyhrabou, že na vnitru vlastně sedí kriminálník, předtím se reportéři pokusí namočit Dalíka na fotky Tlustého.. Že to škodí modré straně jako celku je jim celkem jedno, Bémovi vždycky zbyde Praha a když trochu pomůže Paroubkovi k moci, zadarmo to nebude, co na tom že socialisti u moci utratí rozpočet na 10 let dopředu? Vždyť o porvize se tak jako tak podělí

F..A.Kekule 6.10.2008 9:24

Re: už titulek napovídá, že se pan Wágner nepovažuje za novináře

"Nevzdělance poznáš rázem, bezohledně plivá na zem" - bývalo kdysi psáno ve vagonech ČSD. Dnes už se většinou na zem neplive, ale ledacos se dá usoudit z toho, když někdo píše třeba "slezký"

cca1 6.10.2008 9:24

Re: Poznámka

pak budeme pokračovat - založíme jednu Velkou stranu neb nepořebujeme nic další když se so takhle pěkně spytlíkuje, pak zrušíme volby protože výsledek je dopředu jasný :-D

Vlastička 6.10.2008 9:19

Bém a narovinu?

Bém a narovinu se vyjádřit? Žert, ne. Viz jeho podivná zmizení v době vstupu do EU (na Staromáku křepčil pouze p. Špidla) či při 60. výročí konce války.

Kajan 6.10.2008 9:17

Zákon o obcích předpokládá spolupráci starostů a primátorů se šéfy místní státní policie, takže se v případě Červíčka Bémovi vůbec nedivím ! Dzp.

PetrH 6.10.2008 9:11

Re: V dnešním NP jsou 3 články proti Bémovi, to vypadá na kampaň.

Nepřímo spolupracoval s Mrázkem každý. Jsme malý stát.;-)

Vlastimil 6.10.2008 8:59

Nějak tomu nerozumím

Co by vlastně autor považoval za Bémův podraz? Bémovu podporu Lisabonské smlouvě nebo Bémovo odmítnutí Lisabonské smlouvy? Lidí, kteří se ve vztahu k Lisabonské smlouvě vykrucují a mlží, je ve vedení ODS spousta - Bém není vyjímkou.  

Petr 6.10.2008 8:48

V dnešním NP jsou 3 články proti Bémovi, to vypadá na kampaň.

Ne že bych se ho chtěl zastávat, není ale důležitější, že Langer by už konečně měl odstoupit - lobbování za svého věřitele, nepřímá spolupráce s kmotrem Mrázkem, vyhrožování "bručením" při prezidentské volbě, ...  

vbnb 6.10.2008 8:39

Wagner vs. Bem

A opet dokola: Uz jste se pane Wagnere omluvil panu Bemovi za Vasi serii stupidinich clanku behem vyletu pana Bema na Everest?

Karel 6.10.2008 8:34

Poznámka

Ať se na to díváte z kterékoliv strany, stejně je jediným řešením velká koalice. To je zcela korektní a moderním světě nikoliv neobvyklé řešení. V roce 2006 možná nebyla - díky soustavnému mediálnímu tlaku ("bratrstvo pravdy a lásky" nemohlou zkousnout oposmlouvu a fakt, že je vyautovala z politiky) byla situace silně polarizovaná a Topolánek s Paroubkem prostě věrohodnou velkou koalici po všech osobních útocích sestavit nemohli. Takže je to potřeba vyměnit nahoře (bude nám hůře bez Topolánka, Paroubka či Ratha?), vytvořit vládu velké koalice, jako první krok ústavní většinou změnit volební zákon (Veškrna už na Ústavní soud nepojede) a eliminovat malé strany, které jen dělají neplechu. Současně se stanou komančové zcela nepodstatnými - nikdo je nebude potřebovat. V situaci 50/50 stejně nejde dělat něco jiného.

František 6.10.2008 8:32

EU je pro nás opravdu zásadní věc

Ano, pan Bém mlčí ve vztahu k EU. Stejně tak Václav Klaus mlčí k současné ekonomické krizi. Kdo chce být vpředu, tak ten se raději o zásadní věci nestará. Ono se to časem vyjasní.