26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jonáš 26.4.2006 12:55

Re: Re: na vrub silničních kontrol

Nikde, přece si nemyslíte že ty svoje předvolební litanie bere vážně;-)

jonáš 26.4.2006 12:54

Re: Re: Z komentaru jsem pochopil, ze kdyz tyto kroky rika Langer, tak se je to spatne

Volit jinou kandidátku ;-)

Lájoš B. 26.4.2006 12:51

Re: tak to vás Mirku Šejno zklamu,

co se zdá, to je sen. Pokud "zdá se" je argument, pámbů s náma.

Lájoš B. 26.4.2006 12:43

Re: Z komentaru jsem pochopil, ze kdyz tyto kroky rika Langer, tak se je to spatne

prosím o návod, jak vypreferovat Langera a Tlustého v Královehradeckém kraji. ;-D

Vazal 26.4.2006 12:39

Nejzkorumpovanejsi je RRTV !!!

Nejzkorumpovanejsi je Rada pro rozhlasove a televizni vysilani, jeji cinnost prakticky na nicem jinem ani neni zalozena. To samozrejme dobre vi i mafian Langer, ale asi se mu to zrovna nehodi do kramu. Skoda. Rv

Lájoš B. 26.4.2006 12:39

Re: Lájoši B.,

já omlouvám finanční skandály ČSSD ? Co to melete ? Pokud chcete reagovat, napište mi, zda vzory ano nebo ne, jak dohlédne návrh ODS na korupci u silničních kontrol a ve zdravotnictví a zda  korupce je nebo není hambou všech polistopadových vlád. Nic jiného totiž v mém příspěvku není.

Žulový Aston 26.4.2006 12:37

Re: Z komentaru jsem pochopil, ze kdyz tyto kroky rika Langer, tak se je to spatne

Bohužel pan Langer neřekl, jak bojuje ODS s korupcí ve vlastních řadách - stále se ještě neomluvila za kuponovou privatizaci a co například případ poslance  Doležela či Doležala?. Co kladenský starosta Volf?  Vůbec netvrdím, že ČSSD nemá na korupci svůj podíl, ale tato kampaň vedená MUDr Langerem, jedincem s 80 000 příjmem v advokátní kanceláři, mi tak trochu připomíná zkrachovalého podnikatele Topolánka, který se snaží podnikat s celou Českou republikou a bojovat proti vulgaritě svými shity a gulemi. 

Fanda 26.4.2006 12:35

Koho volit??

Myslím, že u pana Langera platí rčení mluviti stříbro, mlčeti zlato. A vůbec nejlepší by bylo, kdyby ODS pochopila, že pan Langer táhne preference strany spíše dolů. To myslím platí i pro nejvyšší vedení této strany, které nepůsobí věrohodně. Jestli  ODS ponechá ve svých řadách nynější vedení, tipuji v příštích volbách daleko větší preference levicových stran. Najde se tady u nás někdy strana, která osloví většinu voličů a bude zde vůle a chuť něco dokázat, nebo zde bude stále platit: jeden Čech génius, dva Češi politická strana, tři Češi anarchie?? Lidi, nevím koho uvolit....

cekon 26.4.2006 12:35

cekon

Jednoho dne vstanu a chci být ministrem, budu vést moudré řeči a znát ty správné lidi. A je to. Pane Langr vy jste úplně totéž co Gross. Co kdybyste si nejprve obul kanady a šlapal chodník někde v Ostravě, pak 10 let sloužil u kriminální služby, pak pracoval třeba na ministerstvu a až po 20 letech praxe se ucházel o ministrování? Vždyť tak doopravdy nevíte o čem je řeč! Mít takové ministry to je skutečně národní tragedie...

Lájoš B. 26.4.2006 12:33

Re: na vrub silničních kontrol

a to jste našel v Langrově návrhu kde ?

Banjo 26.4.2006 12:18

Re: Krásně to kdysi vyjádřili Paleček s Janíkem

Ale ne , jerry! Pokud si srovnáme ty dva co do výkonnosti a čestnosti, je to myslím přesně naopak. Ale problém je, že v naší politice máme i mnohem horší případy,než tyhle dva.

Koloděj 26.4.2006 12:15

Re: KOZEL ZAHRADNÍKEM ...

Máte-li snad podezření na korupci ohledně pana Langera, předejte to policii. Jinak ZAVŘETE HUBU.

eTony 26.4.2006 12:04

Lájoši B.,

vaše úporná snaha omlouvat neustálé finanční skandály ,  týkajích se socbolševiků hraničí s komičností. Korupci nelze zabránit, ale minimalizovat prostředí, které by korupci generovalo nebo už generuje. ODS minimalizaci korupce nabízí v podobě svého programu. Za ČSSD se korupce stala nejen normou, ale systémem vládnutí, pomocí korupce řídí ( nebo se snaží řídit ) náš stát, společnost. Takže tady bych silně rozlišoval. Nikdo, opakuji, nikdo nedokáže korupci zlikvidovat, protože vždy se najde jedinec nebo skupina lidí, která se o to bude pokoušet.

mak 26.4.2006 12:04

Z komentaru jsem pochopil, ze kdyz tyto kroky rika Langer, tak se je to spatne

zatimco kdyz cssd rekne budeme bojovat s korupci, tak je to ta spravna cesta, presto, ze nikdo nevi co chteji delat. Vetsina urcite vite, ze taky zalezi kolik bude mit ods po volbach kresel v parlamentu, nebo kdo bude koalicni partner aby mohla plne, nebo jen castecne uplatnit modrou sanci. Tem, kterym vadi Langer nebo Tlusty aby volili ods radim, vyuzivejte preferencni hlasy.

jonáš 26.4.2006 11:55

Re: ano hlavne ta pruhlednost

Přece P.P.P.Z.Z.Z. ;-D

jonáš 26.4.2006 11:54

na vrub silničních kontrol

je zajímavá metodika z USA -- celý zákrok snímá a nahrává kamera umístěná v policejním voze. Při poškození záznamu se předpokládá ten nejhorší úmysl ;-)

Lájoš B. 26.4.2006 11:50

Jen pár poznámek.

1/ Daleko zásadnější, než nějaký balíček jsou vzory. Až se ODS nebude stydět přijít s heslem typu "nebát se a nekrást", jak to známe od TGM a TAKY SE PODLE TOHO CHOVAT, pak máme vyhráno.

 2/ Za vlád ČSSD se korupce nestala běžnou společenskou normou, ČSSD a předtím koaliční vláda ODS tomuto bolševickému jevu jen nedokázaly zabránit. Je to hanba všech polistopadových vlád, nikoliv, že by tento jev některá nastartovala.  

 3/ Podstatná část korupce policistů jde na vrub silničních kontrol. Zákon o střetu zájmů to nevyřeší, oni si totiž ti hoši dají pozor, aby "přivídělek" netloukl do očí, takže zákon je v koncích.

 4/ Nějak nevidím recept i v další obrovské korupční oblasti a tou je zdravotnictví. Zákon se s tím naprosto míjí.

mak 26.4.2006 11:48

klasickej socialistickej zavistivec

pouziva slova: ma nahrabano, bohac, chudy atd.

Jimmi 26.4.2006 11:45

Re: velice často, skoro pokaždé,

Sice nejsem ani socialista ani socbolševik ano cosi podobného, takže nevím, jestli mám na Vás reagovat. Ale jen drobná technická:

Svoboda je zavřenej. A pokud si vzpomínám, nikdo z ČSSD proti tomu hystericky neprotestoval. To hystericky je tady důležité ;-)

pf 26.4.2006 11:45

ano hlavne ta pruhlednost

kdo vas langere sponzoruje cestou formalniho zamestnani jako koncipienta v advokatni kancelari?

kdo je ten, ktereho jmeno nesmi verejnost znat, kdo prisypal Tlustemu na byt?

Petr Kunetka, zlocinec 26.4.2006 11:43

Re: ano p. poslanče

Jestli neco vite, doporucuji podat podnet organum cinnym v trestnim rizeni. Takhle je to jenom takovy vykrik do tmy...

filip 26.4.2006 11:42

Re: soudruhu Langere zrejme jste "prepracovan" a nevite co piste

Souhlas, i já si myslím, že Ivan je velký žertéř a vážně to nemyslí. Stejně tak i ty jeho další nápady jsou spíš pro zasmání. Stačí, aby policajti píchli kolo, pro Ivana je to jasný důkaz neschopnosti okresního policejního ředitele, všech jeho náměstků, krajského policejního ředitele a náměstků, ústředního ..., ministra vnitra, předsedy vlády atd. Škoda, že pro ten pořádek nehorlil v době,  kdy ODS přijímala dary od Pepy z Honkongu, pořádala tiskovky o darech od mrtvol atd. Socialisty nevolím a volit nebudu, ale ti alespoň přistižené lumpy ženou před soud.  

Jimmi 26.4.2006 11:41

Re: Re: Re: Re: Re: Langr

Jenže já nejsem sociální demokrat, ba ani jeho spolustraník snažící se vydrápat na jeho pozici. Já jsem prostě a jenom volič, a jako volič říkám svůj názor, že se mi Langer nelíbí :-)

Pragmatik 26.4.2006 11:26

Od vas to fakt sedi!

Vite jeste, jak jste hlasoval pro zachovani Duty Free ve Znojme pred vstupem CR do EU, ktere melo byt davno zruseno?

To nebyla KORUPCE??  Vas, modre ptaky = svaz tunelaru, nikdy 

Paranoik 26.4.2006 11:14

Bojovníci proti korupci?

Analýza příčin korupce- v pořádku

Nápravná opatření - v pořádku

Realizační tým - v dnešní podobě zásadní překážka

damian.frach@atlas.cz 26.4.2006 11:03

Re: Re: Re: Re: Langr

well kritizovani Langra ted dle meho nazoru nic pozitivniho neprinese ... zvolit na vysokou pozici a pak na neho vytahnout co se da ...

eTony 26.4.2006 10:59

velice často, skoro pokaždé,

 pomatení socialisté odhalí své ledví. Já si politický program ODS nepersonifikuji jako "někdo", mě je úplně jedno, kdo tento program bude prosazovat. A když tam nebude pan Langer, bude tam jiný, který bude prosazovat to samé. To jen socbolševici se klaní svým doslova modlám s vírou absolutní moci v jejich prospěch.

Neustále jsem svědkem zoufalých snah socbolševiků někoho očernit, pomluvit, jsem svědkem různých žvástů o tunelech modrých nebo privatizačních a já nevím jakých ještě z úst  socbolševiků a vždycky se dočkám přesně opačného výsledku - chcete abych jmenoval plejádu lumpů v ČSSD, počínaje  Svobodou, kterých se právě podezření z korupce a podvodů týkají ?

Vy sice pochybujete o mém rozumu a upřednostňujete víru pak vězte : svým rozumem jsem dospěl k názoru, že socbolševici a bolševici nic jiného než lumpy, korupčníky a podvodníky vygenerovat nemůžou, protože jsou na těchto atributech přímo závislí, jsou "živnou půdou" pro jejich systém organizování společnosti.

Jimmi 26.4.2006 10:51

Re: Re: Re: Langr

Jasně že ideální politik je vzácný druh zvířete. Ale je proto lepší držet hubu? Nebo říct nahlas, že Langer se mi nelíbí a že by ODS s někým jiným v čele udělala větší terno? Co takhle zpětná vazba, na kterou politici tak pečou? Volby nejsou to pravé, v okamžiku, kdy se to postaví "my nebo oni" už bývá většinou pozdě....

Dana 26.4.2006 10:43

Re: bez rizenych provokaci to nemuze nikdy fungovat

K tomu nepotřebujete řízenou provokaci! 

Jo 26.4.2006 10:43

KOZEL ZAHRADNÍKEM ...

Na nikoho se to rčení tak nehodí...

;-€