29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 22.3.2008 9:58

Re: Čas se krátí...

Máte pravu,již se nemůžeme dočkat vlády komančů u socanů a komančů u komančů. A Zaorálek ať pořád nebečí jak nějaká stará(sociální pracovnice),vždyť je stále trapnější a trapnější.Jo komouši,napřed musíte vyhrát volby a pak můžete vládnout.:-D

StandaT 22.3.2008 9:52

Re: Re: interpelace

Sledovat interpelace je pro mě ztráta času - už jsem psal. Nedívám se na ně a nebudu je ani číst. Věřte, že to není o lenosti.

Ad nulová tolerance - ODS od ní velice ryhle ustoupila, když zjistila, že je jednak kontraproduktivní(neje, že si nic nevydupe, ale že ani neovlivní to, co by čas od času mohla), druhak, že jí to body u společnosti dost výrazně ubírá. To, že ČSSD se musí spálit o stejná kamna, mne jen utvrzuje v tom, co si o vedení ČSSD myslím.

Havlík 22.3.2008 9:52

Re: Re: Normalizace

Nereagujete adekvátně, ale budiž. Máte na mysli 2. sv. válku, nebo si pletete historická období v českých dějinách...

Luděk 22.3.2008 9:51

Čas se krátí...

Nějaké interpelace jsou pro ODS- ácké špičky jen ztrátou času.Parlamentní demokracie a politika jako služba občanům a zemi jim neříkají naprosto nic.Čas se krátí,a proto je nutné zbývající čas využít k rozkradení toho,co ještě zbývá.Normalizace v modrém balení je reálnou skutečností současné politiky.Vláda,která vznikla jen díky korupci,vyhrožování a vydírání,jen pokračuje ve stylu,kterým začala.Způsob znovuzvolení VK ukázal i posledním pochybovačům,jak funguje současná vládní garnitura.ODS do krve hájila tajnou volbu,která by přikryla korupci těch opozičních poslanců,kteří se báli hněvu svých voličů a následné ostudy.Nakonec z toho byla ostuda mezinárodní,o způsobu prosazení Klause na Hrad psal věechen světový tisk jako o korupční frašce.

PROKOP BUBEN 22.3.2008 9:45

Re: Re: Marnost nad marnost

Dáma má v mnohém Recht a Hrábnutý kLausmodrý se jeví být demagogem a to hulvátským....

J. 22.3.2008 9:42

Re: Re: Marnost nad marnost

No a vy jste pane taky typickej produkt dnešní doby. Argumenty? Neexistují, ale všichni víme, že kde nic není, ani smrt nebere... Místo argumentů nastupuje sprosťárna. Doporučuju Vám, abyste si povolil kalhoty a nalil jedno do chřtánu.

AndyO 22.3.2008 9:38

Re: Normalizace

pak ovšem hajdy do koncentráku, Havlíku, případně do lomu místo Vízka.

Přesně takoví lidé jako Zaorálek a vy, Havlíku, jsou příčinou skutečných totalit.

J. 22.3.2008 9:36

Re: Re: nu, vzpomínám, vy zatracenej proteroristickej lháři,

Nejslušnější z politiků je ovšem premiér. Kam se hrabe Dr. Rath. Bohužel v naší vysněné demokracii nebudou už brzy interpelace možné, protože nebude koho interpelovat díky nebetyčné aroganci a předposranosti naší vlády

MALSTOKA 22.3.2008 9:32

Jaké pak interpelace

Já bych je zrušil a to alespoň v přímém přenosu TV. Vždyť je to opičárna. To nejsou interpelace, ale divadlo pro diváky a politickými proklamacemi. Vůbec se nejedná o problémy.

MALSTOKA 22.3.2008 9:29

Re: Re: Kde se v nich bere ta drzost?

Fakta příteli, fakta! Bláboly vydávané za argumenty je málo!

Milrena 22.3.2008 9:29

Re: Kde se v nich bere ta drzost?

Potrefená husa nejvíc kejhá. Zaorálek jen napsal pravdu. Nic víc a nic míň.

J. 22.3.2008 9:28

Re: Zaorálkuty jse se pomátl

No vy jste chýýýýtrej, pane.

Milrena 22.3.2008 9:27

Souhlas

Stručné, vtipné a především pravdivé!!!!!!

Havlík 22.3.2008 9:24

Normalizace

Normalizace v modrém již dávno nastala. Prvním momentem byly zmanipulované výsledky voleb. Je to diktatura.

primitiv 22.3.2008 9:24

Re: Kde se v nich bere ta drzost?

A KAM SE V pRAZE KOMUNISTÉ ZTRATILI BYL JICH TAM MILION A VOLBY V PRAZE VYHRÁVAJÍ SEDMDESÁT PROCENT ods KAM TEDY PŘEŠLI A VŠECHNY ÚŘADY JSOU V PRAZE TAK UŽ DEJTE JEDNOU POKOJ VŠUCHNI NALEZLI OD of ZAHODILI LEGITIMACE  A DNES DĚLAJÍ HORŠÍ PRÁCI NEŽ TI KOMUNISTÉ TI BYLI UČNI PROTI VÁM  cELÝ ŽIVOT JSEM ZA KOMANČŮ BYL NA INDEXU ŠKOLY ZAKAZ  VŠEHO JEŠTĚ ŽE VZDUCH JSME MOHLI DYCHAT příbuzní prošli mírovem ale nedá se to srovnat to jsme věděli co je KSČ ale co je ODS to nevíme

ucitelas 22.3.2008 9:20

Re: modrá nebo rudá

ucitelas 22.3.2008 9:18

Re: Pochopte, nemaji cas...

no ty jsi taky dobrý magor

ucitelas 22.3.2008 9:15

Re: Re: Když kašlou na veřejné mínění,

a co chceš ty náno aby pro tebe vláda dělala?ty se neumíš postarat sama o sebe??

Martin 22.3.2008 9:14

Kde se v nich bere ta drzost?

Jak dlouho ještě budeme muset číst kázání těchto zamaskovaných komunistů kteří tedˇpod praporem soc.demokratů kazají jak vypadá morálka ajak se mají lidé chovat v demokracii? Je naprostým výsměchem když lidé typu Zaorálka ,Rátha a Paroubka chtějí vytvářet normy pro slušné chování.

primitiv 22.3.2008 9:06

modrá nebo rudá

stát 10 mil.obyvatel parlament a senát jak pro Německo. Stačí jeden parlament pro jedno město Moskva Londýn. Kolik poslanců diskutuje?? Pleva pouze když jde z restaurace a to s technickou poznámkou klátí se, na co tolik poslanců aby si zvýšili příjem?? instituce dále vláda, kancelář prezidenta, magistráty kraje okresy kam jde tok peněz je to hrůza a je to tak schody zametat zezhora má KSČ pravdu mají v tom zkušenosti řídili to 40 let stačí jeden parlament a v každém městě jeden úřad pak bude peněž habaděj ODS nastolila ještě více úředníků!!;-€!!

Jan 22.3.2008 8:59

Zaorálkuty jse se pomátl

v celé zemi stojí opravy panelových bytů, protože ministerstvo pro místní rozvoj nefunguje,

já si do teď myslel, že když je potřeba něco opravit zejména byt tak, že se o to postará majitel bytu. A jestli si myslíte, že ta poskytované dotace, které socdem prosazuje zlepší stav, tak ty peníze, které se poskytují nebo poskytovali, tak se prodrbou na získání těchto peněz, takže nula od nuly pojde.

k 22.3.2008 8:52

Re: Re: Marnost nad marnost

Naprostý souhlas.Zase jedna z líhně Ratha,Paroubka,Zaorálka,Haška.

StandaT 22.3.2008 8:51

jen malá poznámka

Ministr zahraniční (i stínový) musí vědět, že státní návštěvy na úrovni premiérů a presidentů se plánují týdny dopředu a to i s ohledem na protistranu - diktovat si "nééé, ve čtvrtek nééé" díky diplomatickému protokolu prostě nelze. Program schůze nejen mohl, ale měl být návštěvě přizpůsoben - z důvodu, že návštěvy byla naplánována dříve, než obsah schůze. Pokud ne, tak to není selhání ani Topolánka, ale ani Zaorálka, ale úřednictva.

Zaorálkovo selhání je v tom, že ač dobří ví, jak to chodí, naproto vědomě hrál divadlo pro lidi, co nesledují politiku natolik podrobně, aby si uvědomili, že selhání není na straně Topolánka. Je to ukázkový křivák záměrně vyvolávající vášně v lidech.

Hrabekrzan 22.3.2008 8:50

Re: Marnost nad marnost

Diano ty jsi neskonalá KRÁVA ! DOUFÁM ŽE MI TO NEBUDEŠ VYMLOUVAT.DALŠÍ TVÉ KOMUNISTICKÉ  BLÁBOLY STEJNĚ ČÍST NEHODLÁM TAK SI UŠERŘI PRÁCI A MRKNI  JAK TI KYNE TĚSTO!

k 22.3.2008 8:49

Re: nu, vzpomínám, vy zatracenej proteroristickej lháři,

Pane Zaorálku,než poslouchat ty stále stejné,urážlivé kydy Vašich poslanců Ratha,Paroubka,Haška,stejně i Vašich,tak raději dělat něco užitečnějšího.Ty interpelace poslanců soc.dem.to je jenom snůška vulgarismů.Jedinej kdo je tam slušnej,je předseda parlamentu Vlček.Vsadím se,že na tu svou slušnost doplatí tím,že v příštích volbách ho už nebudete nominovat.O to se už postará hulvát Rath a Paroubek....

jk-jiny 22.3.2008 8:43

Re: Pane Zaorálku,

Paroubek byl v Syrii a bylo kolem toho pozdvizeni. Potom nase vlada rozhodla, ze Syrii odpusti polovinu naseho dluhu. A ticho po pesine...

jk-jiny 22.3.2008 8:42

Pochopte, nemaji cas...

Okradame Denne Stat uz vi, ze pujde po volbach od valu a tak musi stihnout rozkrast, co se da. Zeleni premysleji, jestli nejsou vlastne modri a napojeni na plynare vic, nez prirodu a Lidovci premysleji, koho podrazi nejdrive.

Hrabekrzan 22.3.2008 8:41

Užitečnost interpelací

a pana poslance Zaorálka především (jako i ostatních interpelujících) je na nulové hodnotě! Avšak jak jinak zdůvodnit před veřejností důležitost své existence v politice? Občané mají úplně jiné starosti ,bohužel  jim je svou existencí neustále přidělávají právě poslanci svými výblitky které nazývají  " zákony"  viz např. zákoník práce,silniční zákon , atd , atd ,atd !

Diana 22.3.2008 8:32

Re: někdy se to hodí a někdy ne

Poslat pouhou sms při tak důležité, hlasování  - to svědčí pouze o ubohosti dotyčné zelené. Bursík ji otituloval správně!

AndyO 22.3.2008 8:31

nu, vzpomínám, vy zatracenej proteroristickej lháři,

jak si stěžoval prezident Nejvyššího kontrolního úřadu, že chodil se svými zprávami za vládou, jak bylo jeho povinností a tam bylo jen pár chlapíků, kteří si povídali, telefonovali, zprávy nikdy nečetli, na žádné nereagovali...roky dělali, že žádné NKÚ není. Reakce ze strany vlády( její povinnost) klesla na 30% a níže. V té době vládli socani a hlavně vy, takže jste ten poslední ve vesmíru, který může rejpat do někoho jiného-

Huš zpátky do Sýrie, troubo.