29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AndyO 22.3.2008 11:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normalizace

nebyl, kdovíproč je posílal těm, kteří chtěli hlasovat tak, jak chtěl on. To je ale popleta, že?

tomfuk 22.3.2008 11:42

Kdo má čas....

Kdo má čas a sleduje interpelace na internetu,nebo si je přehraje ze záznamu a není fanatik žádné strany musí uznat,že to co píše pan Zaorálek toho času místopředseda poslanecké sněmovny za ČSSD je jen vystihujícím momentem jeho chování v parlamentě.Jeho proslovy jsou frenetické,demagogické a pro posluchače s těžko ověřitelnými argumenty manipuluje jako se zásadními fakty.Jakákoliv malá záminka poslouží "opozici",která se spíše chová jako nepřátelé státu k destrukci.Jen malý příklad demagogie "opozice".Návštěvy ministerského předsedy a ministrů v cizích zemích jsou domlouvána dlouhodobě dopředu a určitě jsou známy  i předsednictvu poslanecké sněmovny,tak proč zrovna čtvrtky by měly být dogma.Zákonodárci mohou přece určit výhodné termíny pro všechny.Mimořádné události jsou součástí života tedy i omluvy.Taktéž až "opozice" přestane s veršovanými nesmysly a skutečně začne institut interpelací využívat pro blaho naší země a občanů s problémy,které mají smysl tak dáme u nás doma panu Zaorálkovi toho času místopředsedovi poslanecké sněmovny za pravdu.

jurijv 22.3.2008 11:42

Re: Re: Když

Ivane, mimo jiné údaje: dolar za 20 Kč, bylo úspěchem vlády socdem? To nemůžete myslet vážně! Jak by to bylo jednoduché,aby česká vláda (pochopitelně,že socdem) během několika málo let by přivedla USA na pokraj zkázy a jednu korunu by si ti zasraní Američané kupovali za 40 dolarů. Těším se na podrobnější, vámi fundovaný výklad ekonomické úspěšnosti předchozích vlád socdem.

Vaše první věta "Marxisté vždy byli etc.,jsem pochopil jako černý humor.

hulwat 22.3.2008 11:37

Re: Čas se krátí...

Vysvětli genie jak lze kontrolovat při tajné volbě jak kdo volil. :-P

přítel 22.3.2008 11:35

odpověď p. Zaorálkovi

 pane zaorálku. až budou soc.dem. diskutéři klást opravdu fundované otázky a ne se předvádět ve stylu dr.ratha tak si stěžujte. dívat se na vystoupení soc.demáku při interpelacích jeo duševní zdraví.

jurijv 22.3.2008 11:32

Re: nu, vzpomínám, vy zatracenej proteroristickej lháři,

Ano,R^R^R^!!

Ivan 22.3.2008 11:32

Re: Když

Marxisté vždy byli a jsou zastánci demokracie.  Vzhledem k tomu, že Moskva je teď pravičáckou baštou, je Kubeš asi ještě v roce 1975 nebo tak nějak.  A stačí srovnat ekonomické charakteristiky roku 2006 s koncem Klausovy vlády, aby vynikla nesmírná úspěšnost vlády ČSSD.

Konec  Klausový vlády: HDP -0,5%, zahraniční obchod -110 miliard, dovoz luxusního zboží, vývoz surovin, inflace 14%, dolar za 40Kč., pokles reálné mzdy, zahraniční investice na nule.

  Rok 2006: HDP +6%, zahraniční obchod +60 miliard, dovoz investičních celků, vývoz strojů a elektroniky, inflace pod 2%, dolar za 20Kč, růst reálné mzdy, příliv zahraničních investic takřka miliarda Euro ročně.

Ivan 22.3.2008 11:21

Přesná charakteristika.

To zase bude řevu ODSSáckých fandů. Nezadají si s NSDAP.

Luděk 22.3.2008 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normalizace

S těma kulkama to nebyl od Ivánka zrovna nejlepší nápad.Jen nám zapomněl dopovědět,kdo za to půjde bručet a kdo si s kým vytřel anál.

Honza42 22.3.2008 11:09

Párkrát jsem měl možnost interpelace shlédnout v TV.

Slaboduchost tázajících se poslaců byla tak donebevolající, že bych se jako ministr taky radši koukal někde zašít. Dobrovolně bych zúčastnil akorát tak na apríla.

AndyO 22.3.2008 11:06

Re: Re: Re: Re: Re: Normalizace

myslíte jako když posílá kulky volitelům prezidenta nebo co?

Zkuste nějaká prokazatelná fakta, nikoliv paroprasečí a rathovy drby.

J.B.Marconi 22.3.2008 10:57

Re: Jaké pak interpelace

Nerušit - je to nejlepší co je na ČT k vidění.

xxx Kubeš 22.3.2008 10:53

Když

Zaorálek mluví o demokracii tak se mi zvedá žaludek. Tento marxista by proti normalizaci nic neměl, musela by ovšem být v rudém a dirigována z Moskvy. To co vyčítá vládě že neudělala, na to měli socani 8 let a co udělali kromě zvyšování státního dluhu?

Luděk 22.3.2008 10:52

Re: Re: Re: Re: Normalizace

Nějak jsem si nevšiml,že by Zaorálek a Vízek prosazovali zřízení gulagů pro lidi s jiným politickým názorem.Štále je řeč o tom,že tato vládní garnitura ohýbá principy parlamentní demokracie  podle svých potřeb a používá nečestných politických metod jako je korupce,vydírání a vyhrožování k získání politických přeběhlíků.Bez nich by totiž nemohla vládnout.

StandaT 22.3.2008 10:40

Re: Re: Když už je řeč o absencích ministrů a premiéra,

Pokud se předchozí bod jednání PSP zkrátí, tak buď slušný předsedající schůze vyhlásí přestávku, aby následný bod začal tehdy jak je naplánován - a účastníci mohli přijít, nebo se účastníci vyzvou, aby se dostavili dříve.

Tím pivem a motáním děláte hlupáka jen ze sebe, ne z Vlčka ani Julínka.

StandaT 22.3.2008 10:33

Re: Re: Re: Čas se krátí...

Dovoluji si oponovat. Střední třída zmizela v roce 48. Pak už "pouze" nevznikla. I když těžko říci, když nenáme žádná kritéria, co to ta střední třída zde v Čechách je, jak je definována.

Pokud to vidíte tak, že se nedělá nic pro občana ale vše pro podnikatele, pak jsme spolu nekomatibilní a nemá cenu v dialogu pokračovat. Mějte se.

Vyplňte prosím jméno. 22.3.2008 10:29

Re: Pochopte, nemaji cas...

Tak a po volbách se to vyřeší tak, že ke korytům pustíte SOCDEM, která bude jistě daleko uvědomělejší a la "Spoil system". Ach jo. Český národ je nepoučitelný.

simon 22.3.2008 10:22

Re: Čas se krátí...

Plně Vám dávám za pravdu.Ten modrý hnus musí zmizet!!!>-

p 22.3.2008 10:21

Re: Když už je řeč o absencích ministrů a premiéra,

v restauraci na pivě kde má druhé pracoviště řada poslanců ODS kteří jak min.Julínek doletí do sněmovny já jsem tu byl já jsem tu byl a motá se aby ho kamery zabraly

Martin 22.3.2008 10:20

Re: Re: Kde se v nich bere ta drzost?

Zaorálek,že napsal pravdu?Nepatřím už k těm nejmladší,dobu komunistů jsem si užil,nepřál bych Vám to.Můj bratr byl odsouzený v padesátých letech za vymyšlenou špionáž,v návrhu trestu měl trest smrti a my jako rodina jsme si něco s komunisty užili.Neberu vám právo na názor,ale myslím si že lidé typu pana  Zaorálka ,převlečení komunisté,jsou pro demokracii nebezpečím.

Kecal. 22.3.2008 10:20

Re: základní funkce parlamentu

Orálek tady říká,že je lepší kecat než pracovat.;-O

AndyO 22.3.2008 10:17

Re: Re: Re: Normalizace

mám na mysli koncentrační tábory zvané Gulagy, Havlíku.

Jakub Vosáhlo 22.3.2008 10:17

základní funkce parlamentu

Pan Zaorálek, který se rád chlubí svou znalostí jednacího řádu Sněmovny a práva vůbec nám tu dnes tvrdí, že základní funkcí parlamentu jsou interpelace, neboť hlavní činností parlamentu je kontrola vlády. To je hodně velký nesmysl. Parlament je primárně orgán legislativní a jeho dominantní činností je zákonodárná činnost. Že si vedle toho usurpoval i určitou roli kontrolora exekutivy, budíž. Z Ústavy lze takovou možnost dovodit. Ale že má pan Zaorálek tu drzost označovat tuto kontrolní činnost (prováděnou interpelacemi) za základní funkci Parlamentu, to už je opravdu moc. Nehledě k tomu, že místopředseda Sněmovny v celém článku sebestředně hovoří o dolní komoře jako o "Parlamentu", a zcela opomíjí Senát, který je rovněž součástí Parlamentu a žádnou kontrolní funkci vůči vládě nemá. Je pro současnou sociální demokracii příznačné, že kvůli momentálnímu prospěchu je schopna zcela dezinterpretovat Ústavu a udělat z jedné (v žádném případě hlavní) pravomoce jedné parlamentní komory základní funkci celého Parlamentu.  

AndyO 22.3.2008 10:16

Re: Re: Re: Normalizace

že se ve slušné zemi mluví i s politickou opozicí jste měl vysvětlit Špidlovi a Paroubkovi- i když Špidla s ní mluvil, udělal z Filipa místopředsedu sněmovny.

No a jinak- naučte se číst nebo mlčte. Jste jak ten cvok, co tady vidí totalitu a neví ani o gulazích pro odpůrce totality.

westík 22.3.2008 10:15

Když už je řeč o absencích ministrů a premiéra,

ptám se: kde byl předseda sněmovny Vlček ?

StandaT 22.3.2008 10:11

Re: Re: Re: Normalizace

Takže podle Vás, je pravda, že tady je dnes totalita?

p 22.3.2008 10:10

Re: Re: Čas se krátí...

nejsem a nemám se stranou KSČ nic společného ale vystupováním se pan poslanec Filip protiposlancům a ministrům chová slušně. Dnes má každý středoškolské vzdělání a úsudek o poslancích a řízení tohoto státu si občan udělal. Můžete tam psát pohádky nadávat ale od roku 199O vás občané mají přečtené jak staré pověsti české a moravské. V této zemi se za Vás nedělá nic pro obyčejné občany ale pouze pro podnikatele . Ztratila se střední vrstva a vše je rozdělené horních  a zbytek tak vládne ODS

Stachanov 22.3.2008 10:08

tak tohle bylo hodně slabé

marxista se ohání normalizací 8-o

Luděk 22.3.2008 10:04

Re: Re: Normalizace

Příznačné vyjádření modrého tupohlava.Kdo nejde s námi,kritizuje aroganci a pohrdání parlamentní demokracií,má jiné politické názory-je bolševik,komunista a chce zavádět totalitu.Řeč je vážený pane o tom,že ve slušné zemi se mluví i s politickou opozicí a o jejich byť kritických názorech se přemýšlí a diskutuje.Jenže to asi přesahuje mez Vašich rozlišovacích možností.

StandaT 22.3.2008 10:02

Re: Čas se krátí...

V civilizovaných zemích se o lidech hlasuje tajně. Průběh volby presidenta ukázal proč.

Na Rathovy řeči o korupci už neslyším. Možná byla, možná ne. U mne Rath funguje tak, jako ten ovčák v pohádce, co tak často křičel "Vlk, vlk", až když vlk skutečně přišel, vesničani se něj vybodli. Ratha beru jako člověka, který šíření pomluv používá jako standardní politický nástroj.

Mezinárodní ostuda jen propaganda - žádná není. Co napsali kamarádi Švejnara je ostudou Švejnara, s jakými lháži a manipulátory se stýká.