1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 14.6.2006 0:10

Dovedu si představit

jak Klaus už spřádá plány na a) velkou koalici b) opoziční smlouvu. Jen doufám, že mu Topolánek tyto kalkuly zhatí a na takovou hru nepřistoupí. Kdo trochu poznal Klause asi tuší, že dobré pro zemi je pouze to "co je dobré pro mne". Možná přeháním, ale bohužel, nejsem slepej ani hluchej...

Fafa 13.6.2006 22:00

Michale - u nas nepredstavitelne

u nás nepředstavitelné,jinde běžné

To porovnani je obtizne. Treba v Britanii by se asi kandidat na ministra nevyjadroval o Alzbete II jako o vrtosive starence. A pokud by se vyjadroval, tak by mu to Tony Blair asi rychle rozmluvil.  

Realista 13.6.2006 16:35

Poslouchaj Havel, nechaj těch signálů pro ODS, my víme, že jsou prodejnej jak sýr..

Místopředseda ČSSD chválí Klause. ne, že by ho nechválil po právu, ale takhle veřejně, to je od něj na zblití, protože ještě nedávno si pamatuji jeho články komentující u prezidenta pravý opak. Havel cítí vítr, cítí funkci  vysokou v koaliční vládě, proč ze sebe trochu neudělat blbce, že? Vždy´to nic nestojí, pero snese všechno a Paroubkova tolerance k takovým převlékačům kabátů je bezbřehá. Bezpáteřních politiků je plná ČSSD.Jste velmi učenlivý žák. Bohužel za šéfování ve FNM by vás měli máchat v kleci ve Vltavě, tam jste prodělal,co se dalo, jistě ne zadarmo, že...znám vás z valných hromad, katastrofa pro stát...;-€>-

kamil 13.6.2006 17:07

Re: Poslouchaj Havel, nechaj těch signálů pro ODS, my víme, že jsou prodejnej jak sý -vážený realisto-dle vašeho vyjádření je možno soudit,že asi neumíte česky,nebo jste četl jiný článek-a tak vypouštíte bláboly za které by se styděl i chovanec ústa

Jiří Kubík,Plzeň 13.6.2006 14:58

Šprťouchlata

 Skripta:Dějiny ekonomických teorií Praha 1988,vydal¨Ústav marxismu-leninismu při VŠE v Praze

Kapitola 9 a 29,str.102 a 316 autor Jiří Havel místopředseda vlády-pracovník UML VŠE Název:Proletářská politická

ekonomie,Přínos V.I.Lenina,Leninova teorie imperialismu,Lenin tvůrce základů,Vývoj marx.-leninsképolitické ekonomie v podmínkách budování socialismuParoubek si nemohl vybrat

lépe pro koalici s komunisty.Havel je pro spolupráci s nimi výborně teoreticky připraven.

Veteran 13.6.2006 15:27

Re: Šprťouchlata

Zajímavé. jako by se někteří lidi narodili v listopadu 1989. Václav Klaus se stal kandidátem věd kdy? Nebyla náhodou součástí jeho kandidátské zkoušky i zkouška z marxismu-leninismu? Myalíte, že tam Klaus obhajoval kupónovou privatizaci? A přesto se stal prezidentem. měl by snad jít ke zpovědi?  

Jan Daniel 13.6.2006 15:34

Re: Re: Šprťouchlata

Veteráne, to je dost slabé. Dobrým protiargumentem by bylo, kdybyste našel a předložil podobný text od Klause, kterými nás obohatil soudruh Jiří Havel ve skriptech DET v r.88. To by mělo opravdu váhu. Tak hledej šmudlo, jsem zvědav co nám přineseš! 

Klára 13.6.2006 17:39

Re: Re: Šprťouchlata

Zkoušky z marxismu-leninismu se skládaly povinně při státnicích. Při obhajobě kandidatury už nic takového nebylo třeba. A tu povinnost si jistě Klaus nevymyslel. Je vidět, že kolem vysoké školy jste maximálně chodil na tramvaj.

Rudolf 13.6.2006 19:08

Re: Re: Re: Šprťouchlata

I kandidáti věd měli nějakou zkoušku z marxáku, aspoň v sedmdesátých a osmdesátých letech. Dokonce i ti, kteří nedělali společenské vědy. Klaus ale dělal kandidaturu v letech šedesátých, a tam to možná už nebo ještě nebylo. Jeho kandidátská práce je keynesiánský popis inflace a skutečně v celém jeho díle nelze najít žádné rudé období. V tom byl vždy konzistentní. Za to se mu fakt nadávat nedá.

JJ 13.6.2006 14:50

Socani si to jedno kreslo stejne nakonec koupi

a do te doby se bude otalet se svolanim parlamentu a bude dal vladnou Paroubek a zametat stopy.

Petr K. 13.6.2006 13:45

Všem naivkům...

...kteří tady oceňují páně Havlův pamflet jakožto zodpovědný příspěvek do diskuse a dávají ho za vzor Paroubkovi. Samozřejmě, že Jiří Havel bude Klausovi mazat med kolem úst. Nezapomínejte, že Havel je Paroubkův muž, Paroubek si ho přivedl do Strakovky. No a Paroubek přece chce velkou koalici. A tím směrem může jednání dovést právě Klaus. Ten na ní přece má několikerý zájem: jednak ho velká koalice zvolí znova na Hrad, jednak to bude znamenak i konec Topolánka, kterého Klaus nemá rád. (A proto se taky do Topolánka Paroubek - a o trochu elegantněji i J. Havel - tak naváží.) Jak prostinké.

Xaver X.X. 13.6.2006 13:51

Správně, Petře K., naivkové se nejspíš budou divit.

To už tu jednou bylo - s Klausem, nebo do leva. NEJSPÍŠ NÁS ČEKÁ NĚJAKÁ PARAFRÁZE V OPAČNÉM GARDU. To se to pak bude vysvětlovat....

Insider 13.6.2006 14:30

Re: Všem naivkům...

Pan K. má naprostou pravdu. Havel nepíše pro normální čtenáře. Je to vzkaz na Hrad, soupeři a naivkům. Ta šachová partie bude složitá a dlouhá.

Oprah 13.6.2006 16:23

Re: Re: Všem naivkům...

Volně přeloženo: ODS zbav se Topolánka, na nás je příliš zásadový, dej na rady Klause (Béma, Tlustého) a pokus se to upéct s ČSSD. ČSSD dá do velké koalice  pragmatiky jako je např. autor článku, takže se to ustojí...

Ivan Nový 13.6.2006 18:43

No nevím,

pokud se zbaví Topolánka, budu uvažovat o tom, zda v dalších regionálních volbách budu volit ODS. Takže tudy cesta nevede. Od prezidenta očekávám, že Paroubkovi nedá šanci.

princ bajaja 13.6.2006 16:07

Re: Všem naivkům...

V článku pana Havla chybí pouze, že   VK je koryfejem   vědy české, zvláště pan ekonomické, jejímž je dokonce i profesorem.  A v této souvislosti měl důrazně odsoudit dopis 66 českých vědeckých samozvanců.To by jeho pozvání zatím alespoň do Podhradí určitě urychlilo. Pane Havle, snažte se, příště ať je to alespoň za dvě. Dnes to je za slabší tři!! 

Rudolf 13.6.2006 19:21

Re: Re: Všem naivkům...

A příště uveďte, že ho brněnská organizace ODS navrhla na Nobelovu cenu! Ti blbci ve Štokholmu snad neuměj česky!

MF 13.6.2006 13:21

Souhlas.

Kdyby takhle rozumný chtěl být také Paroubek!?

Ghost 13.6.2006 12:42

Jsem prekvapeny

Jsem prekvapeny - poprve vidim text napsany clenem CSSD, ktery pripousti, ze V. Klaus je kvalitni prezident CR.Jeste vic jsem prekvapeny, ze je to text z pera p.Havla.

Ivan Nový 13.6.2006 12:52

Ghoste,

to, je jen takové duelantství. Ale to je ale jen ruská a buršácká tradice, nikoliv česká.

drak 13.6.2006 12:06

Ten státnický krok

Ten státnický krok nemůže udělat sám Topolánek, to je snad nad slunce jasné. Evidentní je, že mu to druhá strana nikterak neusnadňuje, naopak, chová se značně destruktivně, jenže ta druhá strana tím ztrácí body, to by si měla uvědomit dříve nežli jí to "spočítají" v předčasných volbách.

Mirek Šejna 13.6.2006 13:32

Draku

nechová se destruktivně, ale "nulovo-tolerantně". Sakra, pamatujte si to slovo, když jste ho 4 roky denně používali a praktikovali. A zdá se, že Vy voliči jste to těm "nulovo-tolerantům" spočítali tak, že "nulovo-toleranti" volby vyhráli. Nezapomeňte, že voliči těch druhých mají na tom "destruktivně" stejný zájem, jako Vy na tom "nolovo-tolerantně". Pluralita názorů bohudík takto vypadá. Socani také žádali státotvornost a odpověď ze strany ODS byla "polibte si...". Takže dnes je to naopak.

Ale oni se nakonec Mirek s Jirkou domluví. Nejspíš na Opoziční smlouvě. Jirka ale asi nechá Mirka trochu vycukat. Ale koncem července to podepíší, nebojte.

Jan Daniel 13.6.2006 15:28

Nulová tolerance Šejnově propagandě o tzv."nulové toleranci" ze strany ODS

Denně praktikovali nulovou toleranci? A jak jako? Tím, že ODS nehlasovala pro socansko-komunistické zákony? Pro ty sračky nehlasovaly ani vládní strany. To není nulová tolerance vládě ale nesmyslným rudým zákonům. Naopak pro řadu zákonů ODS hlasovala spolu s ČSSD. Ty vaše kydy o "nulové toleranci", které tady už týden zarputile točíte jsou jen další socanská lež. Sockom prostě použili dřívější Topolánkův štěk, a teď ho melou jako kolovrátek, i když v praxi nic jako nulová neexistovalo.

Kantor 13.6.2006 16:49

Re: Nulová tolerance Šejnově propagandě o tzv."nulové toleranci" ze strany ODS

Ha, takže nulová tolerance je vlastně socanský nápad.:-)

AeroKarel 13.6.2006 11:50

Mikru Šejno,

myslíte, že by ODS prosazovala "nulovou toleranci" kdyby ČSSD nedávala ostentativně najevo, že buď s lidovci a unionisty nebo s komunisty, každopádně však bez jednání s ODS?

Mirek Šejna 13.6.2006 13:20

Karle

a myslíte si, že by dnes nastala patová situace, kdyby ODS nedala ostentativně najevo, že buď s Lidovci a Zelenými, nebo s nikým?

Xaver X.X. 13.6.2006 13:53

AeroKarle, jste rozumný muž,

přečtěte si občas, co píšete. Nelze brát dvě měřítka na stejnou "mocenskou" situaci.

AeroKarel 13.6.2006 11:48

Na sociálního demokrata pozoruhodně reálné.

Jaka 13.6.2006 17:19

Nechcete snad naznačit, že tomu slizounovi věříte jediné písmenko?????

Sice je možné, že i JUDr Křeček jednou napíše, že je deregulace nájemného...

...chjo.., ale ani tehdy neuvěřím..

Eva D. 13.6.2006 18:21

Re: Nechcete snad naznačit, že tomu slizounovi věříte jediné písmenko?????

R^R^R^