30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLICIE: „Teroristé“

Útvar pro odhalování organizovaného zločinu se na konci dubna pochlubil tím, že odhalil plánovaný teroristický útok, který měli připravovat levicoví radikálové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 6.7.2015 23:54

Jen tak mne napadá

jak to tak přesně všechno víte? Co policisté dělali, jakou techniku nasadili etc.?

T. Czernin 7.7.2015 7:35

V téhle republice

se stejně všechno rozkecá...

J. Jurax 7.7.2015 16:16

Re: V téhle republice

Jistě, ale taky se toho strašně nakecá :-D

F. Matousek 6.7.2015 16:40

policejní taškařice

nejdrazsí a nejsprostejsí "policejní taškařice", byl zcela zbytecný zásah proti technopárty na Mlýncích u Tachova. Stál 80 milionú a byl policií dokonce úmyslne vyprovokovaný. Hlavní aktéri Bublan a Paroubek za nej dodnes nebyli postrestaní .

H. Balzám 6.7.2015 17:24

Re: policejní taškařice

Nevím jestli nejdražší, tam bych asi tipoval spíš policejně soudcovský puč na Nečasovu vládu, ale nejsprostější určitě. Bolševická špína se rozhodla dokázat, že politici si s námi můžou vytřít s pomocí námi placených složek.

F. Matousek 6.7.2015 19:42

Re: policejní taškařice

tenkrát poprvé jsem zacal pochybovat o správnosti polistopadového vyvoje a zatusil správne, ze bude húr.

Byl to ten pravej zacátek konce demokracie v Cesku.

J. Jurax 6.7.2015 23:59

Re: policejní taškařice

Ano. On ten zásah proti technopárty byl sice sporný, ale pokud si to pamatuju nikoliv nezákonný - ta technopárty se konala na soukromém pozemku bez povolení vlastníka ... nechce se mi to hledat ... znalejší nechť mne doplní.

Ale ten puč na Nečasovu vládu byl prostě puč na něčí objednávku - ptejme se, kdo z něj měl prospěch.

F. Matousek 7.7.2015 8:24

Re: policejní taškařice

Doplním velmi rád. A predem upozornuju, ze jste se stal obetí mediální masáze, za coz samozrejme nemuzete. Takze telegraficky:

1.Párty na soukromém pozemku od vlastníka povolená Byla ! Nebyla ale povolena príslusnými úrady ! 2. Na pozemek je u sjezdu Mlýnce zajistena príjezdová cesta, je tam dodnes ! 3. Tuto cestu policie  uzavrela, takze stovky najízdejících aut byly nuceny zastavit na dálnici a ohrovaly tam provoz ! 4. Bylo pres 30 stupnú C a stovky lidí opousteli rozpálená auta nekam do stínu a na záchod ! 5. Je logické, ze pri tom sli "nepovolene" pres cizí pozemky ! Byla poslapaná tráva ! 6. To mel být hlavní duvod k ozbrojenému zásahu a také obava obyvatel ve vsi Mlýnce, která je asi1 km odtud, ze tam bude hluk ! 6. zajímavé je, ze na zásah se tezkoodenci pripravovali, oblékali, na predchozím výjezdu Nová hospoda uz ve 14.00 odpoledne, kdy na technopárty jeste nikdo nejel. 7. údajný telefonát soudruha starosty z Prímdy, který si na poslapanou trávu stezoval a hluk stezoval, tedy musel býd dávno pred tím, nez nejaká louka poslapaná byla. 8. také je divné, ze si obyvatelé Mlýncú nestezují na hluk, kdyz se pres jejich vesnici kazdorocne konají závody do vrchu.

Záver nezaujatého místního pozorovatele:  kdyby policie rídila provoz a nechala auta na soukromou louku najet, nevznikl by chaos na dálnici, nemohl by si nikdo stezovat na poslapanou trávu.  Párty byla zrejme nepovolená, hluk by tam samozrejme byl, jak by vypadala higiena, zda to bylo poradatelsky zajisteno, o tom muzeme pochybovat. Proc tam ale byli tezkoodenci ? Osobme mi to pripadlo jako nejaké cvicení nazivo. Chut si zabouchat a ukázat kdo je zde pánem.

J. Jurax 7.7.2015 16:29

Re: policejní taškařice

Dík za info ...

Mně to spíš přišlo, že akce byla profesionálně zvoraná. Protože chci-li už rozpustit akci typu technopárty již běžící - z jakýchkoliv důvodů - musím předpokládat, že akce tohoto typu nenavštěvují jedinci, jež by poslechli policajty na slovo, ač se to má :-) ... navíc jsou v davu, rozhicování hudbou a alkoholem a čertvíčím, takže nasazení těžkooděnců chápou policejní zvůli (to je teď módní) a jako příležitost si do nich hodit nějaký šutr nebo aspoň beztrestně nadávat do gestapa a tak podobně; a pak stačí jeden víc než ostatní rozvášněný provokatér a už se to mele.

No a TV samozřejmě natočí jen senzaci - těžkooděnce vlekoucí vzpouzející se útlou dívku či mlátící mladíka (to, že se předtím vzpouzel či metal šutry tam samozřejmě není) a je to.

P. Bryndza 6.7.2015 15:21

K policii,takřka všude na světě,

vstupují lidé líní,ale dost chytří,aby si dokázali spočítat,že stojí za to,učit se , (jak říkal už J.A.Komenský a po něm V.V.Lenin),aby se v životě nemuseli živit manuální prací,ne ale tak chytří,aby se v životě uplatnili poctivou prací....

J. Jurax 7.7.2015 0:10

Re: K policii,takřka všude na světě,

Myslíte?

Mimochodem z Vašeho textu plyne, že podle Vašeho soudu se manuální prací že živí toliko lidé ne dost chytří, ba hloupí, ale pilní. Ti chytřejší než tihle jsou totiž u policie ... :-) ... a jedině ještě chytřejší se mohou v životě uplatnit poctivou prací - a z toho logicky plyne, že ta manuální práce Vámi přiřčená těm hloupým není poctivá práce ... :-)

Takže moc nemyslíte, když si tohle myslíte ... nebo neumíte srozumitelně vyjádřit myšlenku ... :-)

P. Bryndza 6.7.2015 14:53

To je

skvělý článek

J. Plzák 6.7.2015 9:59

Opravdu tohle nikomu nevadí?

Mně teda ano.