29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JF 7.5.2009 21:57

Generál = super výsluha

U Vězeňské služby (VS)už se tak stalo. Ředitel VS se stal generálem. Dostal šavličku a velice slušnou výsluhu v případě, že by opustil VS. Tyhle nuly ( v porovnání s válečnýma hrdinama) to dostávají jako dárek za nějakou službu. Generál VS má na levém prsu (na uniformě) spousty vyznamenání. Asi za statečnost v boji proti nudě ve VS.

PP2 7.5.2009 22:14

Re: Generál = super výsluha

 Langr pracuje pro mafii. Všichni vidí co dělá. Pokud odejde z politiky ODS přibude deset procent voličů.

Haui1 7.5.2009 17:48

Chtělo by to jestřába,

jenže je otázkou, jak dlouho by takový jestřáb na vysokém postu vydržel, protože by se do něho obuli všichni ze všech polit. stran, protože všichni mají máslo na hlavě. :-/

lary 7.5.2009 17:15

člověk

který opustí ať už z jakéhokoliv  důvodu své povolání,by na něj neměl plivat. Tento vyhozený policajt to dělá již po několikáté.

Staník 7.5.2009 22:34

Re: člověk

Autor neplive na své předchozí povolání, jak se mylně domníváte, nýbrž komentuje některé nešvary a především chyby konkrétních funkcionářů resortu MV a PČR..;-)

Staník 7.5.2009 22:37

Re: člověk

Ještě doplním, že autor není vyhozený policajt. Váš výrok je nepravdivý. Zdá se tedy, že ten kdo tu plive jste vy... :-D

Baxty 7.5.2009 15:46

přesné a výstižné

Naprostý souhlas - autor přesně uhodil problém na hlavičku, teď je jen otázka, co mu hoděj na hlavu ti, kteří to tak zmrvili.

Marat 7.5.2009 13:47

Obávám se zda Langer není mešuge.

Proč vůbec policie v ČR musí mít generálské a dustojnické šarže? To přece nebývá zvykem v demokratických státech.

Cyril 7.5.2009 17:30

Re: Obávám se zda Langer není mešuge.

Ano  v demokratických zemích jsou  radové , vrchní radové.Tak tomu bylo kdysi i u nás .Byl školní rada , vrchní školní rada a pak zemský školní rada .Ano , je to i nyní kolem nás a doufejme , že brzy i u nás. Generály a generalissimy zanechejme  historii8-o!! a Ivanka  nechejme v jeho  snění a objevování Ameriky .Zdraví Cyril

Standa 7.5.2009 12:42

Langer

postavil Potěmkinovu vesnici v Praze  a okolí. Langer-vesnice je nyní policie, aby noví policajti nic neuměli a ODS-áci si vše mohli nechat promlčet..

gerontusinza 7.5.2009 12:20

Inu mluvíte mě z dušičky pane Zimmele....

R^R^  ajsem rád že má Klaus (svůj) rozum...;-) Smiřuje mě to s ním

lifo01 23.5.2009 19:29

Re: Inu mluvíte mě z dušičky pane Zimmele....

taky jsem rád :D :D :D zvlášť, když se někteří naši čeští politici zapojili do akce zvané dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Štváč 7.5.2009 12:13

myslím že,

hodnost "vojín" pro armádu a "strážný" pro polici je dostatečný v té naší malé, milé zemičce, plné hodných lidiček se zlatýma ručičkama, kterým se nikdo ve velkém, širém světě , nevyrovná. Je -li v postkomunistických státech někdo uniformovaný  velitel, jedná se vždy o největšího blbce v okolí. Čím větší hodnost, tím větší primitiv, zbabělec a hlupák.

kmotrdrobek 7.5.2009 12:10

Víc a Víc

Vždycky jsme měli víc náčelníků než indiáni. Pracoval jsem 13 let 1993 - 2006 jako civilní zaměstanec na vojenské správě budov a mám bohaté zkušenosti s lidmi, kteří šli po hodnosti. Svině na své podřízené, bezcharakterní a zlí. Za tu dobu jsem zažil případy, kdy se z poručíka stal zrychleným postupem plukovník za 10 let. Ale taky jsem zažil lidi, kteří byli kapitány na věčné časy a byli slušní, pracovití a i k vojákům zákl.služby se chovali jako k lidem. Hodnost neudělá z hajzla charaktery a měla by být odměnou a oceněním. Lepší 2 generálové k něčemu, než 30 na dvě věci.>-!!!!klik,klik,klik,

I-Worm 7.5.2009 22:12

Re: Víc a Víc

ba dokonce, jak praví von Clausewitz, lepší jeden špatnej generál, než dva dobří!

Prorok 7.5.2009 10:20

Dva generálové jsou ažaž.

Stejně jde jen o peníze. Navíc Policie ČR je zkorumpovaná až běda a tihle kašpárci před tím zavírají oči.

cimbal 7.5.2009 9:11

Schopní a slušní policisté prominou,

ale činnost pana Langera mi připomíná zlacení kopky hnoje nebo budování Potěmkinových vesnic. Zvyšování prestiže Policie pomocí nového vzhledu vozidel nebo zvyšování počtu generálů tomu napovídá.

Slávek-Valašsko 7.5.2009 9:55

Re: Schopní a slušní policisté prominou,

Slušných  policistů a jejich  práce  jsem si vždy vážil,avšak tyto triky předváděné"zhasínajícím ministrem" je opravdu zlacení kopky hnoje.Pod to se dá podepsat.Věřme, že snad pan "nový ministr" bude myslet s duchem doby a jejími potřebami.Jinak  ta pohroma je  neodvratitelná. Snad i sázkové kanceláře by mohly vypsat  nějaké sázky zda to pan  nový ministr změní nebo usedne "pouze  do křesla" a nevětraný pelech bude čpět i nadále stejnými pachy.

The observer 7.5.2009 12:26

Re: Schopní a slušní policisté prominou,

Jde tu doslova o zlepšení jména policie jak správně říkáte, ale to pomáhat a chránit uráží všechny slušné lidi, protože je to jejich povinnost a nemá to být reklamní slogan. A když občan vidí tu korupci. Propuštění policisté z Hradce Králové, celé oddělení bylo zrušeno kvůli korupci, že si nechávali pokuty pro sebe. Pár měsíců na to podobný problém ve Vratimově. Tady žáden generál nepomůže. Ti lidi to mají v krvi.

gnomon 7.5.2009 21:45

Re: Schopní a slušní policisté prominou,

známý americký  kriminalista  Colombo jezdil  ve starém tatraplánu a měl ošumtělý baloňák, přesto měl dobré výsledky a stoprocentní objasněnost případů.

fren440 9.5.2009 7:14

Re: Schopní a slušní policisté prominou,

Moc se díváš na televizi;-D

ich 7.5.2009 7:52

Naprostý souhlas. Langerovy čistky, které jsou permanentní reorganizací

dovedeny do takové dokonalosti, že dodnes z toho nejhůře vychází obyčejný občan, daňový poplatník a nejlépe organizovaný zločin. sponzor ODS.RvRvRv

Cyril 7.5.2009 9:23

Re: Naprostý souhlas. Langerovy čistky, které jsou permanentní reorganizací

Dodávám :nejhůře občané,slušní policisté .Tlučhubové a Jidáši vevšech činnostech .nemohu zapomenout na údobí,kdy poslenec Parlamentu  /byla to čestná funkce a měla by být zase/mělsvé povolání /učitel,klempíř,lékař/ měl plat  nebo  příjjem ,platildfaně  a ktomuměltak zvané  "ošatné " 1000-2000 Kčs a voné jízdebky na zasedání Parlam,entu  /2x ročně/ .Bylo  nás přes 15 mil .  .Kolik bylo generálů nevím , ale vím,že byli  oplicejní tadové  avrchní radové-na úrovni zeměnebookresu . Toto byly velmi  prewstižní funnkce ,obsazené četnými lidmi .Tyto funkce  byly tzeké  velmi dobře placené . Ivane ,ptej se  a více  čti  dějepis .Snaž se být odborníkem v medicině nebo právu .Politikaření  a švejkování  zvoní umíráček .Každý  člověk má rozum,vůli a peníze můžeš  získat jen prací a ne mlácení hubou nebo pěkným obličejem.Dr Husák si kdysi povzdechl :"teď jsem len presidentou , dobrý takna známky", Zdraví Cyril.

Peta 7.5.2009 10:20

Re: Naprostý souhlas. Langerovy čistky, které jsou permanentní reorganizací

Proboha Cyrile, kam jste chodil do školy? Možná by se s Vámi dalo souhlasit možná ne. Ale Váš příspěvěk je absolutně nečitelný. Nebo je to šifra?

C yril 7.5.2009 15:22

Re: Naprostý souhlas. Langerovy čistky, které jsou permanentní reorganizací

Ad Peta:do školy jsem začal chodit n a Valašsku .Byla to doba , kdy president  dával peníze na školy a nemocnice , které pak nesly a nyní zase nesou jeho jméno-T.G.Masaryk.Píši trochu nečitelně , protože jsem přišel o zrak /pracoval jsem s radioaktivním zářením /beta a gamma/.Částečně je ale někdy něco zašífrováno , ale šifra se  dá snadno rozluštit tomu , kdo má podobný kodex života .A rozum máme každý Zdraví Cyril .8-o!!

JF 7.5.2009 22:07

Re: Naprostý souhlas. Langerovy čistky, které jsou permanentní reorganizací

Až vystřízlivíš nebo se tvoje IQ vyhoupne nad 80 bodů, tak zase něco napiš. Tohle je nejen nečitelný, ale přímo na pár facek.

vajan 7.5.2009 7:39

Nemám

sebemenší tušení, jakých zásluh dosáhl byť jediný armádní generál. A nejsem si jist, zda by v přísném měření zásluh o rozkvět země a jejiho obyvatelstva obstál kterýkoli z našich vedoucích představitelů stran, či vlád. Jiné by to bylo v oceňování zásluh pro vlastní prospěch - to by bylo generálů!!!

Jan 7.5.2009 7:26

No jo, Zimmele, generálem nebudete

 tak si alespoň kolem sebe zaplivete.

tojuska 7.5.2009 7:58

Re: No jo, Zimmele, generálem nebudete

Podle vás když někdo někoho kritizuje, tak je to jen proto, že mu závidí?To je dost prosté vidění světa, chtělo by to taky nějaký argument.

Míla 7.5.2009 6:24

Co můžeme chtít od Langra

Mezi spolužákama měl přezdívku nechytrej Ivan - to hovoří za vše (Y)