9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLICIE: Když se řežou plukovníci

Válka policajtů aneb Aktuální stav českých ozbrojených složek po odvolání policejního prezidenta Petra Lessyho. Po diskutabilním konci bývalého šéfa policistů začínají ze zákulisí unikat další informace, které nejspíš měly zůstat navěky utajeny. Náměstek Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) Dušan Brunclík podle informací týdeníku Euro možná vynášel informace z vyšetřovacího spisu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Severa 19.9.2012 13:53

Dotaz laika.

Co je korupce vím, ale jak je to v úniku důvěrných nebo dokonce tajných informací ? Vůbec nevěřím tomu, že  je obdrží novinář jen tak  z  přátelství. Za risk se přece platí !  A když  někdo bere, byť jen za informaci, není korupčník, stejně jako ten novinář ?  Možná se mýlím, ale mám dojem, že za tou anonymitou informátorů novinářů je něco nekalého.

J. Ryba 19.9.2012 9:50

s kým se schází Hrbáček?

"inspekce podle týdeníku Euro čeká ještě na jeden výslech, aby případ uzavřela....atd"

s kým se schází v restauracích Jan Hrbáček? :-)

L. Vaněk 19.9.2012 14:59

Re: s kým se schází Hrbáček?

Každý politik, zejména jde-li o ministra a pod., má svůj okruh novinářů. Každý novinář, který chce být proslulým "ivestigativcem", se snaží získávat informace a tzv. faksimile způsobem, jak to jde. Peníze tam hrají svou úlohu dozajista, ale  -  jsou to taková  "šachová utkání", kde každý aktér hraje buď pouze za sebe, anebo ještě za nějakou bojůvku. Na konci těchto partií někdo přichází o židli ..., v tomto hráčském doupěti ...

Tento článek Hrbáčka jenom dokládá, jak špinavá hra se tady hraje vůči daňovým poplatníkům a co je ta VV partaj zač !