24.6.2024 | Svátek má Jan


Diskuse k článku

POLICIE: Červíček není žádný žabák

Když tak poslouchám tu snůšku pomluv, lží a polopravd o novém policejním prezidentovi plk. Mgr. Martinu Červíčkovi, totiž že je protekčním dítětem bývalého ministra vnitra Langera, žabákem či rychlokvaškou, je mi z toho smutno. Nevím, zda je zatím neznalost věci či zlý úmysl, každopádně to však jsou vyjádření osob, které Červíčka neznají. Nabízím opačný pohled. Nikoli domněnky, ale fakta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 8.9.2012 23:49

Vrtěti psem...?

J. Novák 7.9.2012 13:37

A co jeho náměstci?

A co jeho náměstci? Mě osobně stačí ten jeden téměř STBák. Člověk, který si dobrovolně vybere za podřízeného takového člověka je pro mě naprosto neakceptovatelný. Stále platí pořekadlo vrána k vráně sedá či řekni mi s kým se kamarádíš a já ti řeknu kdo jsi.

P. Pruner 7.9.2012 11:30

zajímavý článek

Článek potvrzuje, že pan Lessy je slušný člověk - svého soupeře z výběrového řízení  na policejního prezidenta jmenoval svým důležitým náměstkem. Je dost lidí, kteří by potenciálního soupeře nechali kde je.

Pan Pavlovský připoměl osobu nového náměstka po panu Červíčkovi. Nezdá se mi od pana Červíčka taktické jmenovat do tak citlivé funkce někoho s okruhu lidí, kteří přicházeli do styku s panem Ráthem. Je to obdobné, jako když vedení ČSSD tlačilo na své Středočechy, aby odstoupili a dali si karanténu - a oni neposlechli a při volbách se jim to bude vracet.

Na druhé straně je asi společensky logické, že šéf policie pozve na svou oslavu hejtmana a ten za stejných důvodů na chvíli zajde a potká se i s řadou dalších lidí.

V. Grycz 7.9.2012 9:07

No nevím,

já zas slyšel, že ho Černochová představila Langerovi.

P. Götze 7.9.2012 8:47

Re: Opravdu páni diskutující?

Ona instalace Lessyho probehla bez informace premierovi a bez jakekoliv diskuse? Jaka mi novina.

P. Lenc 7.9.2012 8:28

Opravdu páni diskutující?

Je opravdu překvapující vaše fundovanost a znalost daného problému.Dokonce překonáváte ve své rétorice naše čacské novináře a to je co říct.Podivnosti kolem "instalování"Lessyho Johnem je již pasé a nehodí se do krámu,že.

P. Götze 7.9.2012 6:38

RE

Ono taky moc Cervicka nikdo nerozporuje, rozporuje se zpusob jmenovani. I kdyby tam sedel sam panbuh, zpusob jmenovani byl vpodstate trestny a duvody smyslene. Coz se drive nebo pozdeji zrejme ukaze. Kdo je Cervicek a co ma za sebou je prd v mori a na veci nemeni ale vubec nic.

H. Grúbr 7.9.2012 6:14

Pěkný promo

a teď tu o Červené Karkulce.

M. Kopřiva 7.9.2012 4:18

Já takové ohnivé obhajobě osobně nevěřím.

Mezi "vírou" a "přesvědčením" je hluboká propast, která se dá vyplnit jen činy. Zajisté brzy uvidíme, jak bude pan Červíček důsledně plnit povinnosti vyšetřování velkých zločinů velkých gaunerů.

Říká se že člověk nevidí budoucnost, ale pravda to není. Bylo zcela jasné v době min. Pospíšila, jaké hrátky se odehrávají na poli stíhání gaunerů. S jeho prapodivným odchodem byla dočasně jakž takž uhašena ( ale stále doutnající ) další etapa -  paní Bradáčová. Zcela jistě byl nový, viditelně i orálně neschopný ministr justice úkolován zbavit se p. Bradáčové a vrátit Rampulu. Díky vzedmuté vlně publika se to, zatím, nepovedlo. S tím samozřejmě souvisí prapodivný odchod p. Lessyho, který byl s p. Bradáčovou konečně jakási záruka poctivosti. To se, prozatím, povedlo min. Kubicemu, který byl tímto úkolován. Předpovídám, že pokud se nestanou návratné změny, pan Kubice též půjde jako již nepotřebný použitý Černý petr a nakonec bude vyštvána p. Bradáčová. "Normalizace" bude ukončena a budeme se moci podívat na práci i pana Červíčka. Pouze "doufám", že to dopadne dobře.     

P. Pavlovský 7.9.2012 2:48

Re: Ohnivé obhajobě trád věřím,

 Václav Kučera dosud šéfoval policii středočeského kraje a s exhejtmanem Davidem Rathem se znal natolik, že ho pozval na oslavu svých narozenin. Právě kvůli jejich známosti nepodal klíčový muž v kauze Rath, bývalý policista Libor Gregor, podnět policii ve Středočeském kraji, ale v Brně. Nový policejní prezident Martin Červíček si teď Kučeru vybral jako nového náměstka pro trestní řízení.

P. Pavlovský 7.9.2012 2:17

Ohnivé obhajobě trád věřím,

nemůže to ale, bohužel, změnit nic na tom, že důvodu odvolání Lessyho NEVĚŘÍM, ba co víc, odvolání považuji za zneužití stávajícího zpozdilého zákona, který neměl platit už před dvaceti lety!