26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel 8.1.2009 9:34

Re: Nesmyslné bláboly pokračují

Velice dobře a jasně to napsal-pavpek-.

čtenář 8.1.2009 9:33

Udělat z fakultních

nemocnic VVI jako z fakult UK nebo ústavů AV místo příspěvkových organizací je sice výbornej nápad, kdyby tady ovšem nebyla ta smutná zkušenost s tím,  jak dlouho to trvá připravit příslušný zákon a aplikovat ho. Do té doby by bylo české zdravotnictví bez reformy už dávno na lopatkách a o to zřejmě jejím odpůrcům jde. Formu AS není třeba připravovat, ta je okamžitě k dispozici a univerzitní kontrolu lze zajistit příslušným zastoupením ve správní radě. Reforma zdravotnictví halt není žádná sélanka, to je vidět z toho, že ve V. Británii to nestihla ani pí Thatcherová, ačkoliv jinak zreformovala kde co. Však podle toho taky britská National health service dnes vypadá. Pokud se to Julínkovi u nás přesto povede, klobouk dolů.

karel 8.1.2009 9:31

Re: Nesmyslné bláboly pokračují

Milý pane, mě je úplně jedno jestli je tam Cikrt nebo Chýla, mě zajímá proč systém nefunguje. Pokud to víte, rád se nechám poučit. Ale ani to Vaše poučení, o kterém  pochybuji, to nerozhýbe.Takovéto články jsou naprosto zbytečné a nic neřešící.

MUDr Jiří Kilian 8.1.2009 9:03

To vše mi dává akorát

vzpomenout na slova  patriarchy slávistiky a tvůrce české jazykovědy J.Dobrovského :

" Slovou-li Slované od Slávy či slova ?! "

F..A.Kekule 8.1.2009 8:59

Re: nadpis

Nadávka jako argument? Zřejmě nic jiného neumíte.

F..A.Kekule 8.1.2009 8:57

Re: Nesmyslné bláboly pokračují

A že jste tohle nenapsal jako reakci na článek pana Cikrta? Ta,m by to bylo na místě!

Novák 8.1.2009 8:45

Re: Pane Chýlo.

Nikoliv svatá prostoto, ale reálný fakt, stačí se seznámit s návrhy zákonů. Ad absurdum - hladinu cukru c krvi lze snížit i kyselinou citronovou, takže inzilín nechť si pacienti zaplatí sami, za ten přece pojišťovny utrácet nebudou. Ostatně, nikdy se za něj v lékárně nedoplácelo, až za Julínka. Život zachraňující léky byly až do Julínka bez doplatku.

QUDO 8.1.2009 8:27

Re: nadpis

JÁ TÉŽ

pavpek 8.1.2009 7:48

Pane |Mátl,

neuražte se, ale jste magor.Nás nezajímajáí strukturované rozbory Vašich, ani Cikrtových keců.Podstatné je, co se změnilo k lepšímu.A pokud nejste uplný idio........., tak to vidíte.

karel 8.1.2009 7:45

Nesmyslné bláboly pokračují

Pane Chýlo, místo toho nesmyslného a hloupého osobního napadání mezi Vámi a panem Cikrtem,kdy jeden říká něco a druhý nám vysvětluje co si máme o tom myslet, by určitě bylo lepší, kdyby jste nám tady vysvětlil, proč za celých těměř dvacet let nebyla provedena FUNGUJÍCÍ reforma ve zdravotnictví.Proč se nepoužil model ze zahraničí?Nebo mi chcete tvrdit, že - máme vlastná špecifiká-?Mám totiž dojem,téměř jistotu,že naším zdravotnictvím teče tolik peněz, že se jich nikdo nechce pustit.

emil 8.1.2009 7:36

Pane Chýlo

napsal jste naprosto tendenční článek. Vaše závěry jsou dost hloupé. Jestliže Cikrt říká , že bude vytvořena nějaká platforma a vám se to nelíbí, a vy navrhujete veřejnou debatu, o čem by tedy měla být veřejná debata, když ministerstvo neopředloží žádný návrh? To by každý mohl povídat co by chtěl a o čem chtěl a kdo by to dal dohromady ve formě oficiálního rozhodnutí ? Spíš si myslím, že někde vám bylo šlápnuto na kuří oko a vy v dost nenávistném článku bojujete proti svému nepříteli. Ještě mi z toho dost čouhá oranžovorudá sláma.

drejdl 8.1.2009 6:48

Re: nadpis

to samé

Kiri 8.1.2009 6:41

Re: Pane Chýlo.

Svatá prostoto(Y)

Kiri 8.1.2009 6:40

Re: nadpis

Já takyR^R^R^

drak 2 8.1.2009 5:23

Pane Chýlo.

;-) popsal jste to moc pěkně. Cikrt je demagog a co je nejdůležitější, většina lidí prokoukla, že celá tzv. reforma je jenom krokem k privatizaci celého zdravotnictví bez ohledu na pacienty! Nejde  vůbec o 3O kč, ale odalší nachystané pokračování, ve svém důsledku ŘP po emericku.

me first 8.1.2009 4:29

nadpis

Po přečtení pár úvodních vět jsem dospěl k převědčení , že autor je nenávistný, zakomplexovaný, mstivý a zabedněný zmetek, a dál už jsem to nečetl.

I-Worm 8.1.2009 3:40

Vskutku pozoruhodná myšlenka

"V případě dosažení zisku bude vyloučeno jeho vyplacení

akcionářům. Dále bude vyloučeno vyplacení podílu na zisku členům orgánů

společnosti."

A já se naivně domníval, že akcionářům jde o zisk - zdá se, že ve skutečnosti to budou dobrodinci, kteří budou investovat z čisté dobrosrdečnosti!