4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLEMIKA: Volme ty, co chceme

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiri Hovorka 21.8.2009 20:38

Hodnocení

Pane Bartoni, Váš článek dává méně smyslu než článek pana Hvížďaly. Minimálně v tom, že Vy apriori odmítáte celý článek, ačkoli je v něm dost pravdy nebo podnětů k zamyšlení. Minimálně, že:

1) volení pod 5% stranu je shodné jako nejít k volbám (pokud počítáme jen složení parlamentu a ne to, jaký strana dostane příspěvek).

2) podle Vás rozumný volič neexistuje. Myslíte to opravdu vážně?? Jestli ano, otevírá to pouze další prostor pro spekulace o Vaší inteligenci:-) - pochopit ze článku pana H., že rozumný volič je ten, co váží všechna hlediska a přemýšlí o nich není zase tak složité.

3) Podle Vás by každý měl volit "to svoje" a veškeré cizí názory zavrhnout. Pak bychom vůbec nemuseli mít volby... nebo kde chcete stanovit hranici neposlouchání jiných názorů? Uděláme nějakou komisi na to, co kdo smí říkat a začneme politology?

Pan Hvlížďala, ač s jeho články zhusta nesouhlasím, má články prostě lepší, vyargumentovanější. Jeho články možná nemají pravdu, ale mají smysl - o tom, na nějž jste reagoval to platí stoprocentně. Myslel jsem si, že jste chytřejší a dost jste mě tímto článkem zklamal - Váš článek nesahá články pana Hvížďaly ani po paty.

Jiri Hovorka 21.8.2009 20:39

Re: Hodnocení

...promiňte - překlep na posledním řádku místo "články"mělo být "článku";-)