5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 23.12.2007 23:28

Je neuvěřitelné

kolik zde fanatických zaslepenců až příslušníků fanklubu VK není ochotno zapochybovat o svém vyvoleném.. Tak Vám to milé stádo znova zopakuju: VK ani náhodou nechtěl řešit problém mafiánského financování své strany a dělal ze sebe vola. Jestli náhodou nadáváte na korupci úředníků, politiků a policie... Držte hubu! Sami to podporujete!

Monte Christo 23.12.2007 22:02

Nekdy je treba cist mezi radky...

Politica je svym spusobem rehole,kterou si musi clovek pak obhajit v historii,ktera je neuprosna...Dnes udela politic kravinu,ktera je mu pak vycitana v histori po nekonecne dlouhou dobu..Avsak i politic je clovek omylny ...Ma sve nazory a v urcitych vecech se muze plest...Kazdy pak po letech pochopi kde udelal chybu a pokud zemre a tu chybu neobjevy tak hystori ji objevy za nej...V tom,je sila politici a hystori.

Monte Christo Washington D.C. Illegality Ma zeme Me srdce

Jan 23.12.2007 12:22

Nestydíš se trochu Zielenče?

Tenhle chlap má hroší kůži ve své trvalé a neúspěšné cestě nahoru zneužije kdekoho a kdeco!;-(

xxx Kubeš 22.12.2007 0:18

Dovětek k autorovi

Zieleniecův vůl nikdy se do říje nedostane.

chytrý horák 21.12.2007 23:31

jasná fakta

"bylo však zjevné, že někteří (například Klaus) jsou mnohem méně překvapeni než zbytek vedení strany "... to já jsem upřimně, věřte mi, opravdu upřimně koukal jako trouba. A z toho vám musí být hned jasné, kdo v tom měl prsty a kdo ne.

Není nad nezpochybnitelná fakta...:-)

Kamjdu 21.12.2007 23:58

Re: jasná fakta

Komu nefunguje jako složka vědomí cit a intuice a spokojí se jen s rozumovou složkou, tak lecos neví , nepostřehne, neuvidí souvislosti v nahotě a je tedy zaslepený. Tomu vy odpovídáte a navíc ještě zastrašujete.

chytrý horák 22.12.2007 0:39

Re: Re: jasná fakta

Vy zřejmě máte takový nadbytek citu a intuice, že Vám musí kapat z uší, když se cítíte být mým příspěvkem zastrašen.

MAGOR 21.12.2007 23:29

Brblal Josef

Kdy už čerstvý vítr odfoukne brblala Josefa do bezdomoví?

červotoč 21.12.2007 21:32

Pane...

Zielenče kolikrát ještě budu muset psát že jste špatný člověk.Pane Vy jste zlo.:-(

Josef Svejk 21.12.2007 20:56

omyl...spiknuti CTYR Josefu....

Starý J. 21.12.2007 18:53

Pane Vízku

...Před soudem dějin hlavy "pomazané" neutečou....

Neutekly, ani moc času neuplynulo a všichni aktéři Sarajeva zmizeli z domácí politiky a jejich médií tolik prosazovaná strana skončila s ostudou na smetišti dějin!

Starý J. 21.12.2007 18:58

Re: Pane Vízku

P.S. Minimálně dvě třetiny národa je zřejmě naprosto nesvéprávná lůza (která nedá na kazatelské ciráty), protože má ke Klausovi důvěru, a to většinou (paradoxně) ta vzdělanější část. Proto ten neuvěřitelný vztek postav typu Zielenec a Paroubek, protože ti si mohou o takové přízni občanů nechat jenom zdát!

franta 21.12.2007 20:03

Re: Re: Pane Vízku

Váš důkaz mě ale nepřesvědčil, pane Starý, vzpomněl jsem si totiž jakou důvěru má u ruského národa Putin !

milkom 21.12.2007 22:48

Re: Re: Re: Pane Vízku

Znáte i ostatní ruské politiky, jejich strany program? Jste schopen je posoudit jako lepší? Nebo jen další antiPutin?

franta 21.12.2007 20:10

Re: Pane Vízku

Chtělo by to víc skromnosti, pane Starý, pamatuji že na Slovensku mluvil o smetišti dějin před lety nějaký Mečiar. Abyste za pár měsíců nedopadl i se svou hradní ikonou jako on.  

Starý J. 21.12.2007 18:34

Skvělé! Páter Josef

pokládá za důkaz švýcarského konta MÍRU PŘEKVAPENÍ. Klaus nejevil "velké překvapení", takže konto existovalo a o jeho existenci Klaus věděl. Ve Švýcarsku měl dokonce i vilu a tam bylo asi konto ukryto.

Snad by se tomu dalo i věřit, kdyby páter Josef nefiguroval ve všech akcích přibližně od roku 1995, které útočily na Klause a měly ho odstranit z vrcholové politiky. A že jich bylo požehnaně! Různé výzvy (Dřevíčská a další), provolání, Děkujeme odejděte (původně namířené proti osobám, pohybujícím se delší dobu v politice, v jejichž seznamu se jako první vytratil Havel a pak postupně všichni, až na Zemana a samozřejmě Klause. Všichni ostatní dlouhodobě sloužící mohli zůstat), televizní krize, házená rovněž Klausovi na krk (ODS chce ovládnout televizi a zatím ji ovládla - dokonce i fyzicky - Pravda a láska) atd.

No a teď je to naproto potvrzené v akci Antiklaaus - Švejnar, v jehož týmu Zielenec figuruje jako hlavní a celá akce má jediný a nezakrývaný cíl - odstranit Klause.

Takže páter Josef se opravdu, ale opravdu nevyzuje z funkce hlavního odstraňovatele Klause už víc,jak deset let. Takže pojem "spiknutí proti Klausovi" je zde naprosto na místě a hlavní protagonista - Zielenec!

franta 21.12.2007 20:13

Páter Josef - hlavni odstraňovatel Klause

To je pro mě novika, ode dneška si ho budu víc vážit !

Kamjdu 22.12.2007 0:10

Patří mezi ty slušnější.

Já si jej vážím právě od té doby, když se postavit proti většině v ODS.

F.VÍZEK 88.100.57 21.12.2007 16:59

Pan Zieleniec má pravdu !

Česko potřebuje změnu, čili čerstvý vítr: nové pohledy, nové nápady, nové impulsy, nové metody, nový styl, nové symboly, proto možná i nové tváře, ale určitě nové myšlenky a novou naději...    Dost lidí se domnívá, že se současným prezidentem by v dalších pěti letech nic takového „nehrozilo“, proto se i dost volitelů upíná k Janu Švejnarovi… Já to vítám !

Viz www.jansvejnar.cz    a také www.klaus.cz 

A pokud jde o veřejnou debatu ?  Užitek by debata kandidátů přinesla zejména občanům - a tím naší republice. Prospěch pro jednoho či druhého není podstatný. Je to prosté: život půjde dál s Klausem i Švejnarem i bez Klause a Švejnara.  Modly všeho druhu i mauzolea na Vítkově i obří bilboardy na Letné - snad už  z těchto zeměpisných šířek navždy odvál čas!

F.VÍZEK 88.100.57 21.12.2007 17:04

Dodatek:

Osobně považuji Václava Klause za neštěstí pro celý polistopadový vývoj a pokouším se to dokladovat na mnoha příkladech. Lidé tohoto smýšlení jsou zajisté v menšině, ale mnohokrát se stalo, že i jedinec měl pravdu proti všem: ale až "poté"....

V případě politiků a státníků si na jejich hodnocení dějiny pokaždé žádají jakýsi "oddechový čas".  A bývá s podivem, kolik "kotrmelců"  se při tom děje.  Při takovém objektivním bilancování, které se bude týkat našich současníků (našich vrstevníků)  mnoho z nás už nebude... Můžeme se leda přít a dohadovat… Před soudem dějin hlavy "pomazané" neutečou...

Mr.Nobody 21.12.2007 17:40

Re: Dodatek:

Pane Vízek, vezměte si ho také. Ten oddechový čas. A na co tolik vášní, když to půjde s nima i bez nich. Navíc, o co se snažit, když ty mausolea nebudou. Marnost nad marnost. Jinak šťastné a veselé Vánoce a do Nového roku lepší vítr do plachet.  

kurbet 21.12.2007 18:15

Re: Dodatek:

Tentokrát nelze dělat nic jiného-než souhlasit s VámiR^

Starý J. 21.12.2007 18:39

Re: Dodatek:

Za neštěstí pro Neviditelného psa již začínám považovat Vaše dokola omílané, neustále stejné, kopírované, texty o novém větru, nových impulsech. Nebudu Vám na tyto už trapné texty odpovídat kopírováním stejných odpovědí. Myslel jsem, že je možné s e s Vámi přít, diskutovat. Nejde to. Stále stejné texty, bez ohledu na to, zda byly vyvráceny, zda v nich byly nalezeny nesmysly  - to opravdu není diskuze

Magor Milda 21.12.2007 19:57

Re: Re: Dodatek:

Opatrně s těmi větry. Nejnovější směr ekologů je v honičce za vyššími příjmy zdanit každý prd. Nějaký impuls ve Vašich střevech může být příčinou větrů, obsahujících smrtelný metan. TENTO BY MĚL BÝT PŘEDMĚTEM ZDANĚNÍ, NEB KVŮLIVÁ TOMU TAJÍ LEDOVCE NA SEVERNÍM PÓLU!

Kamjdu 22.12.2007 0:17

Re: Dodatek:

Pěkný příspěvek pane Vízek.

Moravský 21.12.2007 16:44

Spiknutí ...

Pan JZ si zaslouží k jeho článku diskuzi na úrovni. Uvědomil jsem si, že neuvěřitelně pedantský profesor se nikdy nepostavil čelem  ke kauze sponzorů. Když nám nedávno v televizi přehrávali divadélko SARAJEVA měli všichni úačstníci role pimprlat a de fakto jediný p. Novák vzal vše na sebe  bylo vymalováno. Výstup těch pimprlat , neříci nic jen to zahrát, je vypovídající. Závěr: můlžete se zeptat, když budu chtít, tak vám odpovím. To se netýká jen V.K. Naštěstí takoví mají své lidi na to, aby to všechno dopadlo demokraticky. O to 18 let jde, ne ?????

Skočdopole 21.12.2007 18:52

Re: Spiknutí ...

Ano, mají pana Kubiceho, Veseckou,Salimova, Coufala atd.

franta 21.12.2007 20:05

Re: Spiknutí ...

Pan Novák připomíná tak trochu Slánského, taky se obětoval pro stranu, jen to tak nebolelo.    

MirekTupolRadar 21.12.2007 16:33

Kladivko uhodilo na Václava II všeznalka

Plně souhlasim s clankem a to jeste se autor vyhnul poznamce, ze Vaclav II neomylny a vseznalek ma tak spatnou pamet, ze vubec nevedel, kdo ma v ODS na starosti sponzorske dary. Co si o tom myslet, ze ted sedi na hrade pan, který si nic nepamatuje. Je to divne. To za jeho sefovani politbyra ODS musel byt pekny binec, kdyz nikdo nevedel odkud  se berou na jejich ucet velke prachy - vysvetleni pro obcana, no prece z tunelu.

Starý J. 21.12.2007 18:47

Re: Kladivko uhodilo na Václava II všeznalka

Chcete asi říct, že Klaus si nic nepamatuje, stejně jako Paroubek o ztracených fondech Phare? Nepamatuje a nepamatuje a za nic nezodpovídá ve své funkci ministra , stejně jako Klaus neodpovídal za sponzorské dary! Paroubek si buď nepamatuje a nebo spí! Co si o tom myslet, že tento člověk chce znovu sedět na nejvyšší sesli ve Strakovce! Stejně tak si nepamatoval, od koho sehnal miliony pro svou dnes exmanželku, tehdy ještě manželku!

To za jeho ministrování musel být na ministerstvu pěěkný binec, když nevěděl, kam se ztratilo dokonce 200 milionů z fondů Phare!