18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 19.9.2011 13:37

Díky dementi (byť zcela dementnímu) se někdy dovíme

to, o čem jsme neměli ani páru. Díky pane Paroubek, takhle dopadne sluha dvou pánů (EU i USA). Nakonec to praskne.

Z. Kalous 18.9.2011 10:10

Škoda jen že mi víme kam se přidat

naše politická garnitura vždy přesně věděla kam se přidat aby mohli bohatnout oni sami a prděli na to co chtěli lidé. To samé je dnes každej fandí ODS i když ví co tady v naší zemi způsobila, že nám doma už pomalu nic nepatří prodali zemi za své zbohatnutí, bez začervenání roztrhli Československo, za které stateční vlastenci pokládali životy. Zato KLAUS to roztrhl a jestli se to lidem líbí nebo né ho nezajímalo. Možná kdyby k naší zemi něco cítil jako ti hrdinové nikdy by to neudělal a má ještě v sobě tu drzost se tím chlubit. To máme v čele státu vlastence, člověk nestačí zírat.

J. Štrobl 18.9.2011 10:26

Re: Škoda jen že mi víme kam se přidat

Pane Kalousi, ale to dělá ČSSD také. Tedy dělá to ODS i ČSSD rukou společnou nerozdílnou. Jestli se chceme dobrat jádra věci, musíme být spravedliví. A polovina národa také fandí ČSSD.

T. Vodvářka 18.9.2011 11:56

Re: Škoda jen že mi víme kam se přidat

Vážený pane Kalousi, i když je Váš příspěvek trochu mimo základní téma /šlo o postoj ing. Paroubka k radaru, resp. jeho apologezi/, Váš příspěvek mne zaujal. Stejně jako Vy nemám rád současného presidenta. Nicméně klást mu za vinu rozdělení Československa v roce 1992 je nespravdlivé.Nevím, kolik Vám bylo let, či jak Vám slouží paměť. V roce 1991 federální parlament řešil podstatnou část své pracovní doby zcela zásadní problém a totiž název republiky /variant bylo myslím okolo 10/. Požadavky, které kladl Vladimír Mečiar, Augustin Marian Húska či Ján Čarnogurský, byly pro vizi opravdu funkčního soustátí nepřijatelné. Prakticky by byl výsledek takový, že by bylo jakési Československo a pak suverénní stát Slovensko. Všichni věděli, že je to pitomost ale většina Slováků prahla po samostanosti. Vyhlášení republiky bylo slaveno ve všech větších městech Slovenska. Tehdejší předseda ODS Klaus nemohl dělat nic jiného.

Tolik jen k Vaší poznámce.

J. Štrobl 18.9.2011 13:51

Re: Škoda jen že mi víme kam se přidat

K tomu bych rád dodal, že spousta Čechů včetně mne byla pro rozdělení. Uvědomovali jsme si tehdy, že nejen slovenští národovci, ale i spousta obyčejných Slováků touží po samostatnosti a že nám příliš nedůvěřuje. I když třeba východní Slovensko bylo většinou proti rozdělení. Dodnes si myslím, že to bylo správné a stále zlepšující se vztahy se Slováky mi dávají za pravdu.

J. Kos 17.9.2011 22:25

Kuk Jyrko !

Z. Rychlý 17.9.2011 13:40

lidovky

Z. Rychlý 17.9.2011 13:41

Re: lidovky

Tohleto nám málem dělalo premiéra. Voliči všech stran zamysleme se nad sebou !

P. Spáčil 18.9.2011 10:11

Re: lidovky

tohle nám dělalo premiéra, žil jste na Čukotce?

Z. Rychlý 18.9.2011 12:31

Re: lidovky

Myslel jsem podruhé. A někdy mám pocit, že na Čukotce žiji i dnes, nebo je to Absurdistán ?

F. Doušek 17.9.2011 11:32

Paroubku, voni vlastně poskytujou perfektní obhajobu

všem těm serverem wikileads obviněným Čechům z úplatkářství.

Ale to asi nebylo jejich cílem, že?

K. Křivan 17.9.2011 11:10

Škoda slov o Paroubkovi.

Brát ho vážně je nemožné, a dělat si z něj srandu tak lehké, že to už ani radost nedělá. 

Je už jen trapná figurka. Ale jako bu zerant v průvodu vypadal věrohodně, že ? Věrohodně a trapně.

J. Slanina 17.9.2011 10:30

"Je vždycky dobré a odpovědné si nechat otevřená zadní vrátka. "

Nu konečně tenhleten "enfant terrible" české "politiky" vyjevil podstatu svého konání. Schválně, nechá si po zveřejnění tohoto "elaborátu" vyhotovit další průzkum veřejného mínění, aby si opět pootevřel ta správná zadní vrátka?

J. Štrobl 17.9.2011 10:36

Re: "Je vždycky dobré a odpovědné si nechat otevřená zadní vrátka. "

Jestli opravdu tak dá na veřejné mínění, tak jak to tady čtu, měl by se spíš jít oběsit.

M. Procházka 17.9.2011 10:12

Pane Paroubek

My občané zase víme svoje o kvalitě vaších služeb a svědčí o tom i základna ČSSD,která se ze dne na den negativně postavila proti vám.

M. Stuchlik 17.9.2011 9:33

Ten blb už sám neví co kde řekl

M. Trhlík 17.9.2011 9:55

Re: Ten blb už sám neví co kde řekl

Pane Stuchlíku,máte naprostou pravdu,akorát,že není sám,ale do Paroubka se nejlépe kope.Sice nevím proč,protože už má asi opravdu "odzvoněno"

R. Sedláček 18.9.2011 19:21

Re: Ten blb už sám neví co kde řekl

Opět trošku socialistického moiralizování opane Trhlíku? Zkuste to někdy jinak. Třeba se vyjádřete alespoň JEDNOU k článku a ne jen k příspěvkům, které zrovnsa nevelebí levici. Paroubek vždy lhal, lže a bude lhát. A nevím, kde přišel k názoru (jistotě), že nepřítomnost radaru, o které píše v závěru článku, je dobře pro nás. Já si naopak myslím, že ne. Nyní začne vojenský újezd Brdy (Jínce) opouštět i AČR a obce budou strádat. Oni totiž ti vojáci taky jedí, pijí, jezdí, bydlí a jinak utrácejí (a mají co). Jejich manželky chodí ke kadeřnicím, na masáže, na kafíčko atd. Děti do škol, kroužků. A taky jsou to pracovní místa i pro civilní obyvatelstvo, protože se většina prací ve vojenských objektech dělá dodavatelsky.

M. Trhlík 18.9.2011 20:21

Re: Ten blb už sám neví co kde řekl

Pane  Sedláčku,zkuste si spočítat příspěvky,které souvisí přímo s Paroubkovým článkem.A nevím,proč motáte do příspěvků socialistické moralizování.A víte kolik vojenských prostorů a kasáren bylo zrušeno,to file://to/ nejsou jen Brdy a Jince.Tak nehledejte v mých názorech moralizování,ale dívejte se také s otevřenýma očima.

J. Štrobl 17.9.2011 9:27

Pane Paroubku, dejte už českému národu pokoj.

Otevřete si někde restauraci a hlavně přestaňte psát do novin. Ve své restauraci si můžete se štamgasty blábolit co chcete a nikoho tím nebudete obtěžovat. My Vás všichni známe, takže nás o ničem přesvědčovat nemusíte.

P. Foch 18.9.2011 20:09

Re: Pane Paroubku, dejte už českému národu pokoj.

Restauraci ne, vždyť by se mu tam štamgasti postříleli. Což takhe salon krásy?

J. Peřina 17.9.2011 8:09

Egoista Paroubek je lhář

a neskutečný narcis.Po přečtení jakéhokoliv jeho článku jsem si všiml,že konec popírá začátek.Takovým rádobypolitikům je dobré se vyhýbat a nedat jim vůbec šanci,aby mohli ovlivňovat dění ve státě.Poslal jsem mu několik dotazovacích meilů,ale ani na jeden mně nikdy neodpověděl,což správný politik nepřipustí,i kdyby ten dotaz byl sebenepříjemnější.Jsem proto rád,že tato politická kreatura je na smetišti dějin,i když si to nechce stále připustit.Navíc politik,který vymění svou jednoduchou a neatzraktivní manželku za údajně atraktivní je pouhým sobcem a amorální omyl přírody.

T. Kočí 17.9.2011 8:25

Re: Egoista Paroubek je lhář

Mluvíte mi z duše.

M. Trhlík 17.9.2011 9:03

Re: Egoista Paroubek je lhář

Pane Peřino,jak se tak dívám,objevil jste dalšího narcise.Nejsen vůbec přesvědčen o "mimořádném" politikovi Paroubkovi.Ale kolik takových se pohybuje na naší politické scéně? A kolika jiným politikům jste poslal dotazovací meil a kolik  z nich  Vám odpovědělo? A z čeho usuzujete že je na smetišti dějin?Pokud Vám vadí,že vyměnil neatraktivní,ale zdaleka ne jednoduchou manželku,to je pouze jeho věc a podívejte se po svém okolí,kolik takových případů máte možnost vidět každou chvíli.Takových politiků jako je Paroubek,máme stovky,objeví se,aby se zase za pár let,nebo i měsíců ztratili.Bohužel politika je už taková.Paroubek to  nezvládnul a už má malou šanci se nějak zvlášť zviditelnit,ale není sám.

J. Štrobl 17.9.2011 9:43

Re: Egoista Paroubek je lhář

Láska je láska, když choděj kluci s klukama...

M. Trhlík 17.9.2011 10:08

Re: Egoista Paroubek je lhář

Pane Štroble,ještě Vám tam chybí:Co to tady melete,opilcův synku.

J. Štrobl 17.9.2011 10:14

Re: Egoista Paroubek je lhář

To já nebyl, to byl Grossmann.

R. Sedláček 18.9.2011 19:24

Re: Egoista Paroubek je lhář

Mám neodbytný pocit, že jste pane Trhlíku nějak osobně zainteresován na umravňování protisocialistických příspěvku. Možná i finančně.

M. Trhlík 18.9.2011 20:07

Re: Egoista Paroubek je lhář

Samozřejmě pane Sedláčku,ale rozhodně nepatřím mezi lidi Vaší kategorie,kteří hrozně těžce nesou jiný názor.Já si nejsem vědom,že někoho umravňuji,ale vadí mi,když někdo mele pořád dokola ,o RAJi,či jiných hloupostech.Pan Paroubek,dokázal,že je politicky naprosto neschopný.Vám se také nelíbí,když Vás někteří lidé lidé urážejí,ohledně Vašeho úrazu.Já jsem se nezmínil o Vás ještě ani slovem,protože to považuji za naprosto neslušné,ale vůbec si nemyslím,že někoho mám umravňovat.Mám prostě svůj názor a Vy jste pobral asi z doby vlády jedné strany,jejich názor,že ten,kdo má jiný názor je darebák.Na tom nic nemění ani Vaše tvrzení,jak jste proto bolševikům bojoval.Já jsem s nimi měl možná daleko víc špatných zkušeností a proto mi vadí,když někdo neustále osočuje.Pokud je neschopný,odvrátí se od něj lidé sami i bez rádoby "vtipných" narážek.Nebo jsem se  dotknul Vaší maličkosti?

R. Sedláček 18.9.2011 21:20

Re: Egoista Paroubek je lhář

Netřeba okecávat. Víte stejně dobře, jako já (neboť se zde oba pohybujeme již dlouho), že ZÁSADNĚ umravňujete cokoli proti levici.