8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Trhlík 19.9.2011 17:02

Re: Egoista Paroubek je lhář

Samozřejmě je to Váš názor i když s ním nesouhlasím a uráží mne stejně tak,jako Vás někdo zneužil a nazval Vás kriplem.To Vás rozlítilo k nepříčetnosti a přiznám  se ,že mne také.Slovo umravňovat je dost závažné a přiznávám se,že výroky  některých "diskutujících" jsou na hranici velkých vulgarit.Podle Vás lze častovat určité lidi výrazy,tlusté prase,pingl z Raje,či nemístné poznámky na bývalého prezidenta Havla.Já i když s některými politiky nesouhlasím,ale vadí mi,když je lidé častují podobnými výrazy,jako jiní Vás.A srovnejte kolik příspěvků mám já,oproti paní Skalové,která navíc často ani neví o čem píše.Vám se také nelíbili až tak činy bratrů Mašínových a cítíte se tím,čím řada diskutujících častovala ty,kteří nesouhlasili.Prostě mám poněkud jiný názor,který je hodně vzdálen levici a tak trochu mne zaráží,že Vy který má  dostatek vzdělání se nad tím pozastavujete.Není třeba okecávat,ale uznávat svobodu slova.A ta se nedá odbýt ,že někdo moralizuje.Ale hrubý a sprostý výrok jste ode mne neslyšel.A,že někomu vadí to,že Paroubek má mladší ženu,kterou vyměnil za svou první?Co je komu do toho? Vy jste také rozvedený a jeto věc mezi Vámi a Vaší bývalou.Co nesnáším,je opravdu to,že lidé si na někoho sednou a ten nemá šanci.Vízek,Křeček,Paroubek a celá řada dalčích.Já si myslím,že,když někdo něco pokazil,lidé si o něm udělají názor sami i bez nadávek a urážení.Sám jste to poznal i na sobě,proto se Vám divím.

M. Trhlík 20.9.2011 3:59

Re: Egoista Paroubek je lhář

Opravuji nelíbily činy/chybička se vloudí/

T. Vodvářka 17.9.2011 7:33

Ať dělá co dělá

nikoho nepřesvědčí. Tragická postava ing Paroubka, který byl zřejmě ideálním kádrem Restaurací a jídelen a shodou okolností /manželstvím se společensky výše postavenou ženou - myslím tou první, osobnostním marasmem sociální demokracie/ se stala předsedou vlády České republiky. Míra jeho inteligence nutně naráží na strop, který nepřekoná ani demonstrativní četbou klasiků starého Říma. Ing Jiří Paroubek stále nechápe, že jeho hvězdných 15 minut warholovské slávy již odnesl čas, má stále pocit, že česká kotlina dychtí zvědět opět nějaké novinky, jež se líhnou ze sexymozku. Nechápe, že dlouhotrvající potlesk po projetých volbách v roce 2010 od svých spolustraníků nebyl projevem díků, ale potleskem za padající oponou derniéry či lépe posledním holdem mizející rakve v strašnickém krematoriu. Jeho předchůdce - upřímný Stáník - si aspoň nakradl a zmizel, takže už neplevelí noviny a tiše doufá v Alzheimerovu demenci české společnosti. Ing. Paroubek je však z jiného těsta a snaží se neustále přesvědčovat o tom, jak šálivý je zrak a sluch. Asi už pozapomněl, jak jeho stranický souputník Zaorálek veřejně prohlašoval, že ing.Paroubek byl zpočátku pro radar, ale po vysvětlení změnil názor. Jak sděloval, že jen osoba nutně psychicky narušená nevolí ČSSD, aby to druhý den popřel. /Oba šoty jsou na You tube/. Jednou z nutných vlastností státníka je slušnost a pravdomluvnost. Ani jedno nám ing. Jiří Paroubek za celou svou éru nestačil předvést, byť měl na to dost času.

Pro mne zůstává postava ing. Jiřího Paroubka prototypem parvenu, jedince, který zapomněl kam patří.

V. Heidlerová 17.9.2011 7:46

Re: Ať dělá co dělá

Naprosto přesně řečeno, už není co dodat, jen připojit svůj souhlas.

V. Hajková 17.9.2011 8:37

Re: Ať dělá co dělá

Tleskám-  dokonale  popsaná  tato  politická  mrtvola!

L. Černín 17.9.2011 7:10

Zábavné

V seriálu Jistě pane ministře se říká: "Nevěř ničemu, co nebylo oficiálně dementováno." Tak to bychom tedy již měli.

Umím si zcela představit, že při prvním setkání s Američany byl pan Paroubek pro, poté si ale nechal udělat průzkum veřejného mínění, a na základě jeho výsledků pak obrátil...

M. Stuchlik 17.9.2011 9:37

Re: Zábavné

a taky zjistil, že ze strany USA nehrozí všimné pro politiky s devítimístnou cifrou. Níž už naši političtí mafiáni ani nechodí.

Z. Rychlý 17.9.2011 7:03

Jyříku !

Další pravidlo nejen do politiky - čím víc se do lejna rýpe, tím víc smrdí.

K. Křivan 17.9.2011 11:00

Re: Jyříku !

Jen u Paroubka nepotřebujete rýpat.

S. Sedlák 17.9.2011 3:53

Úsměvné, jak oponujete, pane Paroubku

Celé vaše období v socdem je provázeno účelovými postoji a vaše posedlost průzkumy je pověstná. Už sama jejich existence ukazovala, že vám šlo o dolaďování populistických prohlášení. Během let jste provozoval aparátčický oportunizmus s výraznými okamžiky vyjednávání s Topolánkem a Kalouskem po volbách 2006 nebo o předčasných volbách v roce 2009.

Snad to víte alespoň vy, co jste komu říkal v roce 2007. V každém případě to, co se objevilo na Wikileaks sedí typově na váš způsob jednání.

J. Adler 17.9.2011 1:45

tak tohle je az roztomile

Autor tohoto nesouvisleho blabolu neni spokojen s kvalitou americkych diplomatu - inu, kdyby neco podobneho rekl Churchill budiz, ale Jiri Paroubek???????

B. Novacek 17.9.2011 3:10

Re: tak tohle je az roztomile

Trefa, pane Adlere...dovolim si prelozit pane Paroubkuv vymet asi takto: Bla...Bla?...Blaaaablablabla!!!