6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel 19.2.2006 19:17

Pane Zaorálku, doteď jsem si o vás myslel, že jste nepříliš inteligentní vyčuraný politik.

Teď  vidím, že jste i hulvát. Zkrátka typický vrcholný představitel ČSSD.
ll 20.2.2006 22:59

Re: Pane Zaorálku, doteď jsem si o vás myslel, že jste nepříliš inteligentní vyčuraný politik.

jo
Dáša 19.2.2006 15:29

nadutost socanů se nebes dotýká

Při rozhovorech s novináři vždy zvednete bradu. Je to z nadutosti?
krulich 19.2.2006 8:44

p.Sobotka

možná sděluje omyly, rozdíl mezi vámi dvěma, ale je, že vy jste jeden velký omyl, tragický a někdy tragikomický
Jan 18.2.2006 21:51

Starý fízl a bolševik Zaorálek z národněfrontovní Československé strany socialistické by si měl občas něco rozumného přečíst, nebo takový už opravdu zůstane! Například program: 11) NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!

Starý fízl a bolševik Zaorálek z národněfrontovní Československé strany socialistické by si měl občas něco rozumného přečíst, nebo takový už opravdu zůstane! Například program: 
11) NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! PROGRAM SYSTÉMOVÁ OBRANA PROTI SYSTÉMOVÉMU ÚTLAKU SVOBODNÝCH OBČANŮ TOHOTO SVĚTA VE ČTYŘECH OBRAZECH aneb JAK SE ZBAVIT PADOUCHŮ!
Starý J. 18.2.2006 19:41

Obvyklé Zaorálkovo plácání

  …“Vypadá to, že se Senát, v němž si ODS labužnicky užívá postavení nejsilnější strany, hodlá zapojovat do každodenního politického boje a nešťastně se ideologizovat“…Kouzelný Zaorálek a jeho pindy! „Vypadá to, že se parlament, v němž si KSČSSD labužnicky užívá postavení nejsilnější strany, hodlá zapojovat do každodenního politického boje a nešťastně se ideologizovat“!
František I. 18.2.2006 17:29

to Šejna

Vážený jetelový Šejno, výplod pana doktora Sobotky sice považuji za poněkud myšlenkově uspořádanější, přehlednější a chytřejší než nepovedené slohové cvičení pana Zaorálka, (možná je to způsobeno prizmatem pohledu) ale za rámeček bych si ho nedal. I Dr.Sobotka může mít své dny.
jura-p 18.2.2006 17:13

Jak se to pěkně lže, že jo, Mirku Šejno.

Tak jsem si ty fotky prohlédl, článek přečetl. Fotky jsou sice vyfoceny f Senátu, ale moc senátorů na nich není. Tedy českých senátorů. Z ODS dva. Předseda výboru pro evropskou integraci a Sobotka. Ony ty fotky jsou z porady předsedů senátu. Takže na těch fotkách jsou většinou lidé ze zahraničí. A na některých jsou naopak úřednící, tedy lidi jako jste vy, Mirku Šejno. A aby to bylo dokonalé, tak jsem nenašel ani jednu fotku z rautu. Tedy Mirku Šejno, vy musíte být nenažraný, když jste ochoten závidět i písemné materiály na stole.
Ivan Nový 18.2.2006 17:33

to jura-p,

nenažranost a možný konec jejího ukájení to je věru smutný osud, přejme jim ho.
Ivan Nový 18.2.2006 16:12

Bla, bla, bla ...

Dr. Ratha a Paroubka vám už nikdo neodpáře :-)))
Kadlus 18.2.2006 14:21

Vzpomínka na strýce.

Míval jsem v jižních Čechách - v Lhotě Králové- kousek odtud je Honza Koller- strýčka(vzdáleného).Asi 5 ha,párek volů,žebřiňák, slepice a hlavně dřinu.Později, když nechtěl o milované volky přijít, byl označen za kulaka.Jako kluk si pamatuji,že vůbec nesnášel, aby ti dva volci, zapřažení do jednoho chomoutu táhli jeden "hot a druhý čehý" - protože je krmil ( a dovedl si s nimi láskyplně "pokecat". Jenže to bývalo.Dneska snad volkové ani na cestu nevidí ( z partajních důvodů) - natož ,aby táhli společně tam, kam chtějí ti, co jim denodenně sypou do žlabu.
Mirek Šejna 18.2.2006 13:01

Pane Zaorálku, tohle nebylo nutné

Přemysl Sobotka se tady na Psu svým článkem dost znemožnil. Nebylo tedy nutné, abyste mu tady ještě dával ránu z milosti. Největší perlou Sobotkova článku byl odkaz na fotografie ze senátního rautu, kde si naši hrdinní senátoři cpali nenažraná panděra. To muselo nasrat i největší zastánce senátu. Ještě pár takových idiotských článků od předsedy senátu, a český lid přistoupí k defenestraci.
František I. 18.2.2006 13:04

Re: Pane Zaorálku, tohle nebylo nutné

Milý nenažraný Šejno-Jetýlku, co jste zase ukradl, že závidíte? Vy jste neviděl vaše milé socanské rauty? Že by vás Paroubek nepozval? Smutný to život, že.
Mirek Šejna 18.2.2006 16:12

Mylý nažraný Ferenci první,

Sobotkův článek byl o tom, jak je Senát důležitý. Já o důležitosti Senátu nepochybuji a jsem jeho zastáncem. Jenže Sobotka napsal senátní agitku, za kterou by potřeboval nakopat do zadku. Ty jsi nejspíš Sobotkův opus o Senátu nečetl, že? Zkus si ho tady na Psu najít. A hlavně tu diskuzi k němu. Sobotkovi tady tehdy spílali i pravicoví čtenáři. A spílali mu právě za ten odkaz na fotografie ze senátní žranice, na které mimochodem byli i socanští senátoři. A cpali si panděra stejně důkladně, jako senátoři ODS.
František I. 18.2.2006 16:20

Re: Mylý nažraný Ferenci první,

Podívám se. Uvidíme.
jezevec 18.2.2006 18:42

Re: Mylý nažraný Ferenci první,

milý šejno - kdybys měl plat kilo měsíčně, taxi taky žereš.
jestli někdo závidí, že si senátoři žerou - nic mu nebrání dělat to také tak.
nebo by snad senátoři měli manifestačně svačit vlašák z papíru, aby ukázali sepjetí s davem? to už tady (ne)jednou bylo.
syslik 19.2.2006 11:39

Re: Re: Mylý nažraný Ferenci první,

to je hezky receno
kolemjdoucí 19.2.2006 18:54

Re: Pane Zaorálku, tohle nebylo nutné

Hele Šejna kdo vás vlastně platí, každopádně si kupte brýle. Ten váš slavný odkaz na pitomé minerálky, ....Myslíte, že těm senátorům nelze dopřát ani toto, ubožáku?Běžte do masny a kupte si pár buřtů,pak se snad zklidníte.Ale už je mi teď jasné ,jak se dělá socialistická story.A ještě navrch ten neuvěřitelně agresivní a nadutý Paroubek u Moravce. To byla zase jednou ukázka socanské slušnosti.Napoleonek jak vyšitý.Soustřeďte se raději na své soukmenovce.
huhu 18.2.2006 12:19

Zaorálek je svůj

Zaorálek je svůj. Bohužel na dost důležitém místě a za cizí peníze.
ela 18.2.2006 12:55

Re: Zaorálek je svůj

Bohužel i za moje
František I. 18.2.2006 11:19

Pan, soudruh, přítel Zaorálek je ještě vygumovanější, než jsem si představoval.

Tak děsivě bezobsažný článek, pardon s jediným obsahem, "Ty zlý Sobotko! Jak k tomu přijdu, že se mnou nesouhlasíš, a navíc veřejně poukazuješ na mojí mozkovou prázdnotu!", jsem již dlouho nečetl. Já jsem se při čtení tohoto výlevu smutně pochechtával, jaký materiál jsme si zvolili do sněmovny a navíc do jejího čela. Na druhé straně eviduji, že každá zvířecí populace včetně té lidské zahrnuje jedince různých kvalit, takže věřím, že Paroubkovi komoušci typu Béédy, geronta či racka skřehotavého, budou jeho duševní výplod srovnávat s Nerudovými fejetony. Že také nenacházíte v mém příspěvečku žádný argument? Myslíte si, že je to přečtení Zaorálkova paskvilu potřebné? Já ne. Navíc je můj odstaveček značně kratší než autorův, a myslím, že moje myšlénky vyjádřil minimálně stejně jasně.
Marat 18.2.2006 11:11

Není třeba ani dolní an i horní komory.

Jsem přesvědčen,že ČR nepotřebuje vůbec žádný parlament.Všechno tak jako tak zastanou bossové politických stran.Nač platit velkými penězi kašpárky,které můžou říkat a dělat jen to,co jím boss nařidí. Zvedat ručičky můžou jen na rozkaz bossa,který jím předem pořed hlasováním nařidí,kdy zvedat a kdy nezvedat pacičky.Tak na to by přece stačili jen samotní bossové a parlament je loutkovím divadlem.Směšným   trapným a velice drahým..
sociolog 18.2.2006 11:40

Re: Není třeba ani dolní an i horní komory.

nevyresila by to monarchie?
Otakar 18.2.2006 10:36

Nápodobně !

Ani předseda sněmovny by neměl ztrácet kontrolu nad svými projevy a omyly, raději neotvírat vůbec pusinku...
Kamzik 18.2.2006 10:49

Re: Nápodobně !

Je to jiz dlouho co jsem kritizoval pana P.Sobotku.Ten clovek je mimo vsechna deni a vidi jen dobrou perspektivu sveho pusobeni v Senatu.Co se vic rozcilovat.Vse obcan a volic o Senatu jiz vi.
TOM 18.2.2006 10:04

opět bláboly

Pane Zaorálku, politiku, poslanče, předsedo poslanecké sněmovy ČR, člene ČSSD.  Pokuste se svoje předvolební výlevy ventilovat někde jinde - nejlépe mimo území EU, protože na vás na politiky většina občanů kašle zrovna tak, jako vy kašlete na ně. Občana potřebujete akorát před volbama, potom už ne. Pardon, ještě potřebujete jeho prachy. Ale žádný strach, nějaké hlasy zase dostanete a prachy si vezmete sami.  Doporučil bych Vám, taky možná zase jednou jenom občane Zaorálu jedno, až příště opět budete mít nutkání něco moudrého sdělit čtenářům NP, sedněte pod "zelený strom života" a sáhněte do minulosti po svých článcích. Třeba přijdete na to, že mlčeti je zlato. 
mak 18.2.2006 10:47

zaoralek taky jede branit nase zajmy v EU vyletem do Ciny a Vietnamu

moc jsem si nevsiml, ze byste jezdil po EU. Nad vasimi clanky se vzdy rad zasmeju a tento neni vyjimkou, napr, ze jandak a rath nemusi poslouchat velkeho socialistickeho guru, co vsemu rozumi. Opet mysleeenka za 5, pocet pismenek za 1.
míša mýval 18.2.2006 9:48

soudruh Zaorálek mi připomíná hodného tatínka

Který přijde 22.prosince domů a radostně sděluje: Děti, Vánoce budou, potkal jsem strašně hodného lichváře, a ten mi půjčil
Jackie 18.2.2006 8:44

Pane Zaorálku co

nám na to odpovíte.
Blíží se další volby do Poslanecké sněmovny. Z novinových zpráv se lze dovědět, že
* mnozí současní poslanci se zaplétají do aktivit, které životní zkušenost běžného občana musí hodnotit jako krajně podezřelé, stýkají se s lidmi z podsvětí - ale jejich kolegové ze stejné strany na tom nic špatného nevidí,
* přitom poslanci jako celek trvají na své celoživotní imunitě v případě trestného činu,
* jedí, pijí a rekreují se ve zvláštních poslaneckých zařízeních za zanedbatelné ceny,
* zaměstnávají své příbuzné jako asistenty a nechávají si proplácet nájem za poslanecké kanceláře ve svých objektech, * poté, co si omylem zvýšili platy v r. 2004, ani po roce nedokázali omyl napravit, * jednají podle zmatečního jednacího řádu, který umožňuje každému z nich zlikvidovat smysl jakéhokoliv návrhu zákona dodatečnými doplňovacími návrhy podanými na poslední chvíli, kdy plénum poslanců není s to dopady návrhu posoudit. Takto se nechovají lidé, kteří dovedou upřednostňovat veřejný zájem před zájmem osobním či stranickým. Takové jednání je známkou nízkosti!!!!!
ICO 18.2.2006 8:34

Spolupráce

Ta žádost o spolupráci, to je krásný vtip po výhružkách, že sociální demokracie si budou vázat knihy z kůže odeesáků