2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

POLEMIKA: Marnost nad marnost

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gaston 7.4.2009 0:45

Pane Bublane, velmi jste mne zklamal

zvlášťě proto, že máte mnohem statečnější minulost než my. Je až komické, když obhajujete nesouhlas vaší (řekl bych spíše komunistické) partaje s vyslýcháním i jiných lidí než Tichého. Jste směšní! Útočíte na Langera. Nedělám si o něm bůhvíjaké iluze, ale podle mne spoustu dobrých kroků ( na rozdíl od Vás) udělal.  Ulehčil policii ( stadiony, dopravka), "uveřejnostnil" inspekci, začal se zajímat o nelegálně pobývající cizince a (doufám i o jejich nelegální podnikání).  Nevím o všem...Začal řešit opravdu palčivé problémy lidí, které se k Vám zřejmě nikdy nedonesly, že? Musím bohužel konstatovat, že jste pro mne (zvláště vzhledem k Vaší minulosti) velikým zklamáním a ten rozpor ( který jsem nemohl pochopit) , totiž to, že se dáte dohromady se soudruhem Paroubkem, už se mi takovým rozporem nezdá.  Rv

Jirka 7.4.2009 0:51

Re: Pane Bublane, velmi jste mne zklamal

Je to jako když zloděj volá:"Chyťte zloděje".

uplakaná 7.4.2009 1:17

Re: Pane Bublane, velmi jste mne zklamal

souhlasím na 100% R^  hela

maja 7.4.2009 5:46

Re:

Gastone, Vy jste asi žil v nějaké  jiné zemi, ne? Ulehčil policii, to musel, protože několik tisíc policistů, díky Langrovi  radši odešlo.  Marnost nad marnost přesně tak.

Vilda 7.4.2009 6:14

Re: Re:

Odešli především proto, že jim socialisti nastavili tučné odchodné. To s Langrem nemá co dělat, ale s politikou socialistů ano. Prostě rozhazovat daně umí socialisté ze všeho nejlépe!!

NevericiTomas 7.4.2009 8:15

Re: Re:

Takze ti soudruzi kteri slapali chodnik za Husaka, prekousli divoka 90. leta, stridani ministru jak na bezicim pase, ti byli tak znechuceni Langerem, ze hromadne polozili placky na stul...s vysluzkou, kterou dostavali ze zakona to nema nic spolecneho...jak to bylo s tou hlouposti a holubicemi?

JJ 7.4.2009 9:20

Re: Re:

Na odchodu policistu se projevily kroky, ktere se udaly i za pane Bublana. Proste ty parametry s odchodnym a rentou byly nastaveny tak, ze je vyhodne pro policisty v urcitem okamziku sve kariery odejit.

Mišák 7.4.2009 0:10

Pane Bublan,

kouknou, ještě za vašeho působení bylo jasné, že z Krakatice zmizela spousta stran, ale mlčel jste. Za vašeho působení vyplavala Kubiceho zpráva a proč si také pamatuje dost lidí. Vám nějak podivně utekl Krejčíř (jak a proč?). Tak nechte na hlavě a hlavně, už přestaňte kázat bludy. Právo na váš výslech má i ta druhá strana, ne jenom vámi jeden vybraný policista.

zk 7.4.2009 9:30

Re: Pane Bublan,

pansoudruh bublan je specialista na kázání, přece:-/