2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karlos-král 5.6.2009 10:18

dík

Pane Neffe,děkují .Váš članek vše vystihl a není k tomuto témat co dodat.Ještě jednou děkují.

MLOK 5.6.2009 10:14

Re: Vem tě čert, ševče, vem tě usčert!

Tykání lidem s odlišným názorem Lesóve! Jak typické pro bolševika!

      Zapomněl jste ale jaksi na odpověď na otázku - kladu ji tedy znova i já.

KDY A KDE BYL ZNIČEN MRAKODRAP NÁRAZEM LETADLA PŘED "DVOJČATY" V N.Y???

      Odpovíte věcně na tuto jasnou a srozumitelnou konkrétní otázku, nebo budete i nadále mlátit prázdnou slámu, mlžit a plkat nesmysly???

Lida 5.6.2009 10:11

Re: Je pan Aston při smyslech?

  Mam vase prispevky moc rada,ale chybicka se vloudi. . . Klaus skutecne odmitl deregulaci s oduvodnenim,ze by jeho maminka nebyla schopna platit byt,ale ne na Proseku,ale na Vinohradech

honzak 5.6.2009 10:09

Re: jedině totálně

přesně tak! Ostatně v neděli budeme vidět, kolik % našich spoluobčanů ty hýzly zase volilo.

lesov 5.6.2009 10:08

Re: Vem tě čert, ševče, vem tě usčert!

Ano ty budovy nevyhovovaly z mnoha důvodů, tak proč nezabít několik (tisíc) much jednou ranou a nezbavit se tak azbestových budov, kterých demolici by nikdo neschválil.

WTC7 spadla do svého půdorysu proč? Jó, tam byl hodně hořlavej matriál, jako třeba vyšetřovací spisy několika (3000) afér a finančních podvodů z Wallstreet. A pak, byla taky jako ostatní budovy pojištěná na teroristický útok letadlem na $3,55mld. ;-)

MLOK 5.6.2009 10:06

Re: Vem tě čert, ševče, vem tě usčert!

Charašó - továryšč Lesóf! Charašó! 

       Eto iz vašej golovy???

Informace 5.6.2009 10:05

Re: Ragione politica

Ten článek je z r. 2005, dnes po volbách v minulém roce, je v parlamentu jen jedna komunistická strana Partito democratico, která se vydává za obdobu sociální demkracie, vystrkuje na vedoucí místa bývalé křesťanské demokraty, aby se tak stala stravitelnější pro voliče. Předvídá se, že při volbách do europarlamentu počet jejích voličů ještě klesne a to navzdory pomlouvačné kampani proti Berlusconimu (odezvy se dostaly i do čes. tisku) a že se po volebním neúspěchu znova rozštěpí.

Milada 5.6.2009 10:03

dík

Díky za článek. Já nebyla schopná zareagovat na Filipův článek jinak, než tupým zíráním(a to jsem jindy poměrně dost  pohotová). R^R^

Lida 5.6.2009 10:03

Re: Primitivní antikomunismus vykořisťovatele nezachrání !

Uz nazev  Ziva slova mluvi sam za sebe.Tez mi prislo,ze to autor mysli jako zert.Z odpovedi panu Spackovi jsem pochopila,ze to mysli-tedy pokud mysli-vazne. Problem je,ze ani tolikrat citovany prosty clovek neni idiot. Mate pocit,ze lide zapomneli na uzasne duchody 100-150Kc pro male zivnostniky? Na vyhazovani ze skol,na nemoznost cestovat,myslet,projevit svuj nazor? Venkovane na nasilne stehovani jen trosku pracovitejsich sedlaku ci vetsich chalupniku? Pravice oslovuje svobodne obcany jako celek.Nema potrebu ke delit na tridy,jako vy.Oznacit obeti 5O.let za trisky muze jen idiot-vyraz cynik je pro vas prilis slusny.

MLOK 5.6.2009 10:02

Re: jedině totálně

Nebyl bych orteliusi tak kategorický.

        Volit mohou komunisty (kromě trotlů a těch, kteří z členství ke KŠC měli prospěch) i současnými politickými stranickými šarádami naštvaní mladí lidé, kteří měli to štěstí, že komunismus na vlastní kůži nepoznali a nikdo starší jim nevyprávěl o svinstvech, která komunisté v minulosti napáchali. Bohužel!

        Moje děti, ani vnuci by komunisty nevolili nikdy!

M. Zima 5.6.2009 10:01

Ale nikoli,

jde o agitaci, propagaci, cenzuru, manipulaci, ... o době přiměřené prostředky, o Neffův obor, ve kterém podstatně přispěl k současnému mizernému stavu. Např. to, jak se Neff odvolává na vlastní "historický přístup" si s komunistickou trivialitou nezadá, atd....

A u jádra problému, u toho TV termínu procesu s M. Horákovou jde přeci o to, že chce Janeček dokázat, jaký je demograt, potom, co stejně jako Neff cenzuroval a manipuloval o 106. To charakteristické je zase to známé od komunistů: Kritika chyb minulosti je nejenom přípustná, ale i součástí politické práce, (BTW: Komunisté přeci neměli s vyjímkou Lenina žádného managera, kterého by následně nezkritizovali a i toho Lenina cenzurovali) to rozhodující je, že v ČT skutečnou fundamentální kritiku současných poměrů cenzurují a mnohdy zcela vyškrtnou, m. j. že komunistům dávají nejenom prostor, ale i porozumění. (BTW: To se podepisuje i na kvalitě komentářů i takového materiálu, jako procesu s M.H.)

vitr 5.6.2009 9:55

astone vidis tohle jsi rozebral dobre naprosto spravne

jak je mozne ze ti nedochazi to nebezpeci od komunistu v uvodniku...? A je jiste na zvazenou - a tam vidim tvuj problem - paroubek premenik CSSD v komunistickou stranui stalinskeho typu!!!  to je zrejme myslenkovy blok ceske intelektualni elity   spojovat CSSSD s demokracii je jiz nejmene dva roky zcela mimo realitu

MLOK 5.6.2009 9:51

Re: Pane Neff, - Pane Zimo,

Pane Zimo, dle Vaší češtiny usuzuji, že jste bývalý lampasák československé socialistické armády. Ti měli ve zvyku ZÁSADNĚ! oslovovat 1.pádem.

       My ostatní (včetně mloků) používáme při oslovení 5.pád, tedy: "Pane Neffe,"

Sid 5.6.2009 9:51

Re: Pane Neff,

Na Zimu se vykaslete, to je kovanej komous, toho nepresvedcite.

Sid 5.6.2009 9:50

Naprosty soughlas!!!

Astone, diky!  R^

f 5.6.2009 9:50

Re: Kladivo na čarodějnice

Vy jste ten film neviděl :-)

MLOK 5.6.2009 9:43

TAK POD TOHLE SE ASTONE PODEPISUJI TAKÉ!

Napsal jste to Asotne naprosto přesně - není k tomu  co dodat.

       Přeji Vám hezký den.:-)

Zuzana 5.6.2009 9:42

Neradostné čtení

Kde jsou ty časy, kdy jsem zapínala počítač a těšila se, jak si u kafe přečtu co Bart, co jedlí psi na Mrázovce, co čolci v jezírku a podobně. Teď si zoufám nad nehorázností Filipů, Paroubků a blbostí některých komentářů ;-€. Jinak podepisuji to, co dneska napsal Aston. Ale kdyby mi bylo o 30 le méně, s chutí bych si šla hodit vejce...

bublina 5.6.2009 9:40

souhlas, díky za článek

Fojt 5.6.2009 9:38

Re: Ragione politica

No netřeba se dívat za hranice. Už někdy v třicátých letech napsal karel Čapek svůj proslulý článek "Proč nejsem komunistou"  - stojí ta to, přečíst si ho i dnes. Četl jsem ho v hluboké totalitě a dost mě otevřel oči.

http://capek.misto.cz/komunista.html

ijáček 5.6.2009 9:35

Re: Primitivní antikomunismus vykořisťovatele nezachrání !

Nebo "No Harmasan"? :-P

Ludva 5.6.2009 9:33

Kladivo na čarodějnice

Taky dobrý film. Zrovna teď, před volbami se mohl odvysílat. Už kvůli vyváženosti výlevů kardinála Vlka.

brutus 5.6.2009 9:33

Dobre napsano!

Fojt 5.6.2009 9:33

Re: Pane Neff,

Pane Zima, jaké komunistické metody máte na mysli? založení nových převýchovných táborů?

vasekpav 5.6.2009 9:26

Re: Jj

Komunismus není politický program !viz. Filip a ostatní ,to je víra!!!8-oOni prostě věří !!!

M. Zima 5.6.2009 9:22

Pane Neff,

Vaše snaha potírat komunismus komunistickými metodami je odzkoušená a nikam nevede. V zájmu věci by bylo, kdybyste to přenechal jiným, věrohodnějším. Jelikož se tak nestane, je v Česku návrat oficiálních komunistů k moci nevyhnutelný.

vasekpav 5.6.2009 9:21

Re: Primitivní antikomunismus vykořisťovatele nezachrání !

NO pasaran !

bakovsky 5.6.2009 9:12

naprostý souhlas

Tentokrát bych  Astonův článek bezvýhradně podepsal

Rad 5.6.2009 8:53

souhlasím bezvýhradně

tentokrát se neff trefil, jsem rád, že to vidí takhle jasně, protože k němu mohu i dál vzhlížet s velkou úctou (občas se mi zdálo, že ne, ale tohle je důkaz, že v tom má jasno, asi jsem ho před tím nechápal dobře). píšu to i proto, že jsou lidé, které jsem v úctě měl a pak se vyklubali, třeba havel (ale toho asi odrovnala nová manželka), teď klaus (tam pořád čekám, kam jeho myšlenky vedou, ale tentokrát asi do zadele) a kocáb (to snad ani nemusím komentovat) a další... 

hafusak2 5.6.2009 8:45

Re: Vem tě čert, ševče, vem tě usčert!

Ještě bych dodal, že USA nemá stavební normy jako třeba je naše ČSN 730802 Požární bezpečnost staveb, ale pouze doporučení pojišťoven, jak se představují požární bezpečnost. Řada jejich domů by u nás neprošla schválením.