27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kulíšek 5.6.2009 13:42

Re: Vyjádřil jste se velmi přesně a dobře,

Taktéž děkuji. Z těch příspěvků mám pocit, že ty bolševiky někdo pořád přihnojuje, nebo je nedej bože rovnou klonuje. (Y)

Kuchl 5.6.2009 11:55

Komunistická ideologie ,

je krásná utopická věc , ale ne pro lidi s vlastním mozkem . Pouze pro neživé roboty s absolutně stejně naprogramovaným řízením . To věděl jistě i Lenin . Proletáři všech zemí spojte se a staňte se stádem ovcí . Rv 

Pepek 5.6.2009 12:04

Re: Komunistická ideologie ,

Polovina lidí má podprůměrnou inteligenci - průměr je jaksi uprostřed. To není elitářská póza, to je realita.

Jirka 5.6.2009 12:13

Re: Komunistická ideologie ,

Omyl! Dle Gaussovy křivky je pod průměrem cca 68%. To platí i pro IQ. A empirický důkaz? Volební výsledky do parlamentu z r. 2006 -1/3 k volbám nešla (úpní blbci), 1/3 volila bolševiky KSČM + ČSSD (blbci) a 1/3 volila demokratické strany (normální).

To máme panečku v národě materiálek!

Pepek 5.6.2009 12:25

Re: Komunistická ideologie ,

Přesně tak. Nevím co je demokratického na tom, aby měl volební právo každý hňup.

kulíšek 5.6.2009 13:44

Re: Komunistická ideologie ,

Zaorálek to bude vědět.(Y)

Bimbrdle 5.6.2009 12:12

Re: Komunistická ideologie ,

Komunistická ideologie není "krásná utopická věc", jak píšete. Je to metoda, jak OVLÁDNOUT SVĚT. Jak nad ním panovat, zotročit lidi ve JMÉNU krásné ideologie. Je to SESAZENÍ BOHA a usednutí na Boží trůn (= vláda) těch lidí, kteří se samozvaně staví do čela národů, států, světa. Viz nebetyčně pyšný a každého přezírající (včetně dělníků - za kterými NIKDY do žádné továrny osobně nepřišel!! - na rozdíl od Engelse) KAREL MARX. Viz také "export" socialismu a komunismu ze Sovětského svazu do CELÉHO SVĚTA. Komunismus je jen JEDNÍM z mnohých -ismů a jen jednou z mnoha metod, jak OVLÁDAT jednotlivce a nakonec CELÝ SVĚT. Ještě O TĚCH JINÝCH metodách hodně uslyšíme. Je to jen otázka krátkého času. Moc rád bych se pletl, jak jsem říkával pánům soudruhům.

Kuchl 5.6.2009 12:40

Re: Komunistická ideologie ,

Každá ideologie se v praxi lehce zvrhne . Některá až obludně . Důležité je respektovat jedince , jako samostatně myslící bytost . 

Historik 5.6.2009 14:25

Re: Komunistická ideologie ,

Každá ne. Jen ta, která si klade za cíl ovládat lidi a staví stát nad jedince.

Tomáš 5.6.2009 11:50

Astone

R^R^R^

mt 5.6.2009 11:32

ANO !!!

Naprosto souhlasím, pan Neff to přesně popsal, nelze k tomu dodat nic jiného , lidi , prosím , zamyslete se nad svým osudem !

Milda 5.6.2009 11:50

Re: ANO !!!

R^R^R^!!

nup 5.6.2009 11:28

"Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Hmm, hmm. Rakety v Turecku, v tichosti stažené po karibské krizi. Hmm. Rakety a jaderné zbraně v NSR. Hmm. Provokace se špionážními letadly nad východní Asií. Hmm. Výcvik teroristů v Afghánistánu. Hmm. Asi se u Neffa i dalších militantních důchodců začíná projevovat opravdová skleróza. Tohle už obvyklá pravičácká selektivní paměť nemůže být.

Maznak 5.6.2009 11:44

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

No a co měl soudruhu nupe Západ dělat? Se složenýma rukama koukat, jak se komunismus rozleze po celé planetě? To bychom teď žili v úplně jiném světě, v takovém jaký bych si já určitě nevybral.

nup 5.6.2009 13:22

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

neříkám, soudruhu Maznaku (i ostatní zanícení souzi), že to bylo špatně. Já říkám, že Neff buď strašlivě zapomíná nebo úmyslně lže. Ohrožení tam samozřejmě bylo a bylo Bohu díky vzájemné, což udrželo křehkou rovnováhu po 45 let. Jinak bychom skutečně žili v úplně jiném světě, z větší části zničeném jadernou válkou. Takový  svět bych si určitě nevybral já.

R.J. 5.6.2009 13:44

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Vidíme jasně, jaký svět jsi si vybral, je pěkně hnusnej, to Ti povím.

R.J. 5.6.2009 11:50

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Hezky píšeš, zaníceně, je vidět, že stranické peníze nepřišly  u Tebe na zmar. Ale jěště Ti tam chybí  "vrahové z wólstrýtu", tak nezapomínej příště ! A něco z "kultůry" sem nedáš ? Jak jste v Milovicích tančili kozáčka a pak se vožralý pelešili s báryšňama v síni bojových tradic , až Vám milicionářské rádiovky poskakovaly na palicích? Je pravda, že jste tam někdy chytili Gottwaldovu "rýmu" ? ;-D

libor 5.6.2009 12:09

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Napiš ještě něco o tom pelešení. To muselo být legrační. Tys tam byl? A kolik báryšeň tam měli a jak vypadaly? A když tančili toho kozáčka, tak určitě seděli na malé židličce. Škoda, že jsi to nenatočil na 8, to by byl materiál do TV před volbami. Kam se hrabe zdivočelá země.VV

R.J. 5.6.2009 12:29

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Jak vypadaly ty báryšni ? Viděls někdy Martu Gottwaldovou? Tak asi tak, ale byly vyžranější a měli drdol. Jinak jsi mě vzal iluze, o tanečním umění milicionářů, tak oni podváděli a seděli na malých židličách. Máš pravdu, jinak to nešlo.;-D On chce asi kozáček více energie, než někoho mlátit pendrekem na Václaváku. Jinak k tomu pelešení, některé , ty pozvracené báryšni neříkali nic, jen ležely ve zvratkách a oddychovyly jak verlyba. Ostatní, milicionáře pohlavkovali a něco drmolily " Eto nět  ďélo,eto kontrarevolucija" . Jinak,kdybych to měl na té osmičce, nedal bych to z ruky, již tak mají bolševici popularitu jak prase.;-D

R.J. 5.6.2009 12:31

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Kuwa, měly drdol. Báryšni, né milicionáři. Ti měli rádiovku. S anténou.

Jakub S. 5.6.2009 13:44

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

:-D!!!

Pepek 5.6.2009 12:08

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Škoda že neexistuje stroj času - myslím že vybrat peníze na tvou jednosměrnou jízdenku do těch časů by nebyl nejmenší problém. :-D

nup 5.6.2009 13:25

Re: "Východ nebyl nikdy Západem ohrožen"

Pepku, zkus použít zbytky šedé mozkové, ještě jednou si to velmi pomalu přečti a pak to zkus znovu. Zatím velmi slabé ;-P

Historik 5.6.2009 14:23

Vy ale poněkud měníte smysl článku

V roce 1950 už Američané skoro zrušili svou armádu a dokonce ani těch atomovek ještě tolik neměli. Stalin se absolutně nemusel bát, že by jej Západ napadl.

Politické procesy, pokud je vezmeme ve vztahu k světové situaci, byly přípravou k sovětské agresi, jejíž plán dokonce SSSR na tajné schůzi komunistických potentátů nastínil (jinak, Stalin vládl terorem a ten strach potřeboval nastolit i u nás, což je jistý paradox, protože jsme byli skoro jediným národem v Evropě, který měl k Rusku přátelský vztah. On nám vlastně řekl "na přátelství vám kálím, budete se přede mnou ve strachu plazit po zemi..." - bez ohledu na vnější faktory).

Samozřejmě, Berlínská krize a Korejská válka přiměly Američany k vystřízlivění. Pak už s možností sovětské agrese počítali a vlády zemí západní Evropy rovněž.

Jinak, dovedete si reálně představit, že by Američané jen tak z ničeho nic na SSSR zaútočili. To z vnitropolitických důvodů nebylo možné.

5.6.2009 11:09

Díky, Astone...

... stále je potřeba věci nazývat pravým jménem a hledět k jejich podstatě.

Mikro 5.6.2009 11:07

ČSSD i ODS ho zvolili.

ČSSD i ODS zvolili Filipa, STBáckého fízla a udavače místoředsedou parlamentu země, která si říká demokratická. Co víc dodat?

REX 5.6.2009 10:56

Souhlas.

Ještě bych doplnil:

Prezident republika zastává proruskou a protievropskou politiku.

vlasta.232 5.6.2009 11:17

Re: Souhlas.

LŽETE jako to čuně z Lid. domu!

Viktor 5.6.2009 10:55

Václav Klaus

požádal komunisty o podporu při volbě prezidentem. Sám nosil pionýrský šátek a údajně chtěl dokonce vstoupit do KSČ. Ovšm podstata věci je v tom, že člen komunistické strany nemusel být odsouzeníhodný, mnozí skrytě pomáhali druhým, zatímco nekomunisté druhé občany udávali. Tím se historie nezabývá, pokud vím.

Je to u nás zajímavé: spoluprac ovníci STB dnes obsazují funkce , vycházejí jim povídky a knihy. Co Aiep?

.

Martin 5.6.2009 10:43

Zbytečně

pane Neffe plašíte lidi,snad jen fanatik si může myslet,že KSČM se chtějí ujmout moci a vládnout.Pokud jste radil,aby lidi nečetli "Halo noviny",tak já si myslím,že není na škodu si přečíst i jiné noviny než MfDnes a že není na škodu si přečíst právě Halo noviny,protože tam je často pravdivější článek a hlavně bez jednostranného zaměření. Ostatně,ať si lidi udělají svůj vlastní názor.