4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PHOX 5.6.2009 16:59

Zajímavé

Zajímalo by mně, jestli nějaký demokratický nácek třeba v Německu protestuje proti odvysílání dokumentu o nějakém nacistickém zvěrstvu. Jestlipak dokumenty o nacistech hodnotí jejich činy v kontextu zahraničně politického rozměr té doby. ;-D

kmotrdrobek 5.6.2009 16:49

Dalík taky jenom slušně požádal

Dalík taky jenom slušně požádal Bártka, aby nevysílal reportáž a stalo se to důvodem pro pád vlády. A to téma reportáže o Wolfovi se nedá srovnávat s tématem vraždy M.Horákové. Pokud bychom měli měřit stejným metrem, pak Filipova žádost je dostatečným důvodem pro rozpuštění KSČM.>-!!!!

skrebec 5.6.2009 16:48

Nechápete Klému? Já nechápu Vás

Kolika soudruhům Koba podal ruce, aby je uklidnil předtím, než je dá uklidit? A připomínám - Klémo se do moskvy chodil učit, jak a komu má zakroutit krkem, Nechápete Gottwalda, proč ji neomilostil? Ale proč ji nechal zavřít a mučit, proč svou tajnou policií nechal vykonstruovat krvelačný proces, to chápete dokonale, že ano? Stejně jako chápete, proč soudruzi zavírali slušné lidi do lágrů, proč jste 20 let seděli na ruském bajonetu a proč bolševici uloupili lidem všechno na co sáhli. To se předci stalo těm jiným, kdežto Vy jse se chystal na zářnou kariéru... a ono listopad.

Komunista - včetně Vás - který žije v duchu Manifestu Komunismu je otrokář, který chystá lágry a masové vraždy. Když MK nehlásá, není komunistou (ale Vy komunistou jste).

Dole v diskuzi někdo použil výraz chucpe. Ve mně Vaše partaj a myšlení které přináší, vzbuzuje spíše pocit, který nazývám SPOB - jsem smutný, pohrdám Vámi a chce se mi z Vás blejt.

Mirek F. 5.6.2009 15:42

Re: Nevím proč jste odpovídal

no jasně, tohle člověku schází, rudá propaganda, jak na Západě je vlastně jen pseudodemokracie na rozdíl od té jediné pravé pod vedením jediné správné strany:-) Klidně pokračujte, dobrý retro:-)

president Beneš 5.6.2009 15:24

Re: Měl byste diskutovat s historiky

Dr. E. Beneš uvedl v projevu 24.června 1941 (kniha - Šest let exilu a druhé světové války):

Co se stalo od Mnichova. Měli jsme smlouvu s Francií, s malou dohodou a Sovětským svazem. Velká Britannie byla spojena s Francií. Polsko mělo smlovu s Francií, ale její smysl a význam zničil Beck r. 1934 dohodou s Hitlerovým Německem. Byl jsem přesvědčen, že válka se blíží.

Katastrofa ne naše, ale celé Evropy přišla, a jeden pod druhém, kdo nezůstali na linii našeho odporu, začali od roku 1939 padat:

Nejdříve Polsko, pak Francie, pak Norsko, Belgie, Holandsko;pak bylo podrobeno za své vlastní spoluúčasti Maďarsko a Bulharsko, pak padlo Rumunsko, pak Jugoslávie a konečně se bránící Řecko. Velká Britannie byla téměř isolována a ubránila se jen s největším vypětím všech sil. A nyní konečně došlo na Ameriku a Sovětský svaz.

Dobře to řekl Winston Churchil v neděli, když zdůraznil, jak v Evropa lehkomyslně a bázlivě dovolila zbrojení a válečný rozmach nacistických zločinců a násilníků, aby pak jeden stát po druhém byl jimi rozdrcen.  

Jakub Roth 5.6.2009 15:16

Re: Tady je to jako každodenní minuta nenávisti v Orwelovi 1984. Tak si to užijte

Jděte do (Y) s třídním bojem, lhaním a bolševickými kydy a ubude nenávisti.

Jakub Roth 5.6.2009 15:14

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Argumenty padaly léta. Že je bolševici odmítli, je jen a jen jejich věc. Vzhledem k jejich nebetyčné drzosti halt zbývá ta (Y)

J.S. 5.6.2009 15:12

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Tak jsem po pár hodinách otevřel strány NP. Myslel jsem, že pádné argumenty, zde padnou a ono nic jak jsem napsal nesouhlasím s nima ale neurážím, jen samé tkzv. kvičení a hloupoučké za to slovo se omlouvám argumentíky. Tak že zas nic k solidní diskusi

Kačka 5.6.2009 15:11

Re: Nevím proč jste odpovídal

R^

Kačka 5.6.2009 15:10

Tady je to jako každodenní minuta nenávisti v Orwelovi 1984. Tak si to užijte

:-/

Pete Brich 5.6.2009 15:01

Filip alias Falmer = profesionální lhář

PB

Peter 5.6.2009 14:59

Re: Bolševik

Spravne !! Jeden z mala dobrych hlasu na ceskych webech. Podari se?

Jakub Roth 5.6.2009 14:56

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

A tady příklad dalšího falšování dějin, nyní Rusy: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79536

Jakub Roth 5.6.2009 14:53

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

A ještě jedno kvičení: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79545

hafusak2 5.6.2009 14:53

Re: Je to jako kafemlejnek,

To je fakt, p. Filip ho moc nemá.

hafusak2 5.6.2009 14:51

Re: Je to jako kafemlejnek,

Vždyť už byste hoši nad tou jalovostí usnuli sami.

Jakub Roth 5.6.2009 14:48

Re: Nevím proč jste odpovídal

Musím vám dát za pravdu. Jděte do (Y)!

Jakub Roth 5.6.2009 14:47

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Strašit komančema nikdo nemusí, straší se obvykle něčím neznámým, ale vaše rudé hajzlovství je známo dostatečně. Ostatně - to, že někdo (zcela poprávu) připomíná zvěrstva bolševiků, není strašením, ale udržováním dobré paměti.

Mimochodem - hezky kvičíte vy, rudá špíno: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79557

Ryba 5.6.2009 14:47

Nevím proč jste odpovídal

Pane Filip, nechápu proč jste na těchto novinách odpovídal, když muasíte vědět, že se jedná o názorovou stoku.  Na Neviditelném psu je všechno jednoduché: všechny problémy našeho státu.se řeší sprostým slovem, urážkou a pomluvou.

Ti lidé vůbec nechápou, že už si vůbec nevládnou,  že jim vládnou odjinud a že jim je na ukojení ponechána pouze svoboda bulvární zábavy.

ps 5.6.2009 14:46

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Na ODS to nesváděj. Kdybyste vy bolševici HOrákovou zavraždili později tak by výročí jejího procesu nevycházelo před volbama.

xyz 5.6.2009 14:42

Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

antikomunistické kvičení a strašení komančema, Jáchymovem, PTP, Horákovou, frontama na banány, občas "mobilisací" a letos přidali vaječné "argumenty. Pak že ODS neinovuje, co?(Y)(Y)(Y)  

Jakub Roth 5.6.2009 14:40

Re: ach jo

On měl Filip chytrého tatíka? No, možný to je, já ho neznal.

Hanák 5.6.2009 14:33

Re: Gottwald a milost?

To by se ho ale Stalin velmi rychle zbavil, a asi bychom měli o jeden monstrproces víc. Jen tak mimochodem, proč si asi Gottwald zařídil přímou soukromou linku do soudní síně? Aby se přesvědčil, jestli vše probíhá podle práva, nebo podle scenáře?

čm 5.6.2009 14:22

Re: Proč měla Horáková dostat milost?

Ste mladej, tak tomu zcela správně nerozumíte, což vám ale opravdu upřímně závidim.Tady neni co rozumět. Já tomu bohužel rozumim skvěle, pročež bych mu parchantovi zakroutil krkem, kdybych si myslel, že mi to projde. Já ty jejich mezinárodní souvislosti poslouchal půl života. Milost je zvláštní institut práva, pozůstatek z nonarchických časů. Panovník ji může dát vinnej nevinnej a nemusí ji zdůvodňovat. Jako nejvyšší světský zástupce Boha, dnes asi Nejvyšší bytosti, aby byl přítel předseda spokojenej. Což polodementní podělanej ožrala Kléma neudělal. Vzhledem k mezináronim souvislostem. Ze Stálina byl tak posranej,

Utrejch 5.6.2009 14:14

Jo jo, Vojtíku,

jako bylo pro mnoho čecháčků pohodlné, být za vaši vlády komunistou nebo jeho řiťolezcem, tak je dnes, pro ty samé čecháčky, pohodlné, být antikomunistou! A neměřilo se všem staejně ani tehdy ani dnes! Naopak! Dříve oportunisté byli nepřáteli komunismu a ti jim to dávali setsakramentsky sežrat, zatímco dnes vás nechají klidně dýchat, soudruzi. Jaká velkorysost, která vám chyběla a stále chybí!:-/

Pamětník 2 5.6.2009 14:10

Re: Dnešní antikomunističtí bijci...

Vážená Kačko,nepokračujte v diskusích s lidmi,kteří nejsou ochotni uznat,že přes zločiny komunismu,se dnes chovají opravdu stejně,jako nejzarytější komunisté v padesátých létech.Jeden rozdíl tady je.Tehdejší komunisté,byli daleko ovladatelnější.Sám jsem v jednom příspěvku napsal:"Pokud by nynější antikomunističtí bijci,vládli v padesátých letech,viselo by daleko víc lidí."Smutné je ,že se údajně jedná o vzdělané lidi,kteří mají tu   možnost,aby skutečné zločiny komunistů mohli řešit jinak ,než nadávkami.Stačí chodit k volbám a místo nadávek,si vybrat tu pravou stranu.Pokud ještě nějaká je.To,že  tady komunistická strana je,je bohužel realita,se kterou se nevypořádali politici do dnešní doby.To by měli pochopit i ti,kteří pouze nadávají a neptají se odpovědných politiků,proč tady ta strana je.Nechť jim odpoví ti co vládnou,nebo spíše co vládli.

ládík 5.6.2009 14:07

ach jo

tak chytrý tatík a tak prostoduchý syn

emil 5.6.2009 13:55

Re: ladik53 IP: 147.251.194.xxx:

Ruďochu, jak to souvisí s tím, že Falmer je nástupcem grázlů, kteří popravili Horákovou? Tady jde o základní morální pohled, kdy komunisti zklamali za 60 let svého působení a dvaceti let přeměny na neobolševiky (ale jen názvem, rudá blbost zůstala).

oldedek 5.6.2009 13:50

Odložit ?!?

Jak odložit - oni vás lidé spojují s touto vraždou ?!'? - to není možný, vždyť vy jste přece jiný komunisti, néé....

Pamětník 2 5.6.2009 13:49

Re: VYSTUPTE

vlasto 232,jak vidíte,Vám už raději nikdo neodpovídá.