2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub Roth 5.6.2009 14:48

Re: Nevím proč jste odpovídal

Musím vám dát za pravdu. Jděte do (Y)!

Revo 24.6.2009 17:20

Re: Nevím proč jste odpovídal

Copak Roťátko, tebe to nějak vzalo. Že by typický psychický záchvat u vás v sionistické psychiatrické léčebně?

Kačka 5.6.2009 15:11

Re: Nevím proč jste odpovídal

R^

Mirek F. 5.6.2009 15:42

Re: Nevím proč jste odpovídal

no jasně, tohle člověku schází, rudá propaganda, jak na Západě je vlastně jen pseudodemokracie na rozdíl od té jediné pravé pod vedením jediné správné strany:-) Klidně pokračujte, dobrý retro:-)

Vlado Z 5.6.2009 17:39

Re: Nevím proč jste odpovídal

Můžete definovat kdo a jak nám vládne? Za komunistů to byla Moskva, ale toho času jsem už dlouho žádný stranický ani státní nařízení neobdržel. Třeba na mě zapoměli...

xyz 5.6.2009 14:42

Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

antikomunistické kvičení a strašení komančema, Jáchymovem, PTP, Horákovou, frontama na banány, občas "mobilisací" a letos přidali vaječné "argumenty. Pak že ODS neinovuje, co?(Y)(Y)(Y)  

ps 5.6.2009 14:46

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Na ODS to nesváděj. Kdybyste vy bolševici HOrákovou zavraždili později tak by výročí jejího procesu nevycházelo před volbama.

Pepek 5.6.2009 17:29

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

:-D:-D:-D:-D

Jakub Roth 5.6.2009 14:47

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Strašit komančema nikdo nemusí, straší se obvykle něčím neznámým, ale vaše rudé hajzlovství je známo dostatečně. Ostatně - to, že někdo (zcela poprávu) připomíná zvěrstva bolševiků, není strašením, ale udržováním dobré paměti.

Mimochodem - hezky kvičíte vy, rudá špíno: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79557

J.S. 5.6.2009 15:12

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Tak jsem po pár hodinách otevřel strány NP. Myslel jsem, že pádné argumenty, zde padnou a ono nic jak jsem napsal nesouhlasím s nima ale neurážím, jen samé tkzv. kvičení a hloupoučké za to slovo se omlouvám argumentíky. Tak že zas nic k solidní diskusi

Jakub Roth 5.6.2009 15:14

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

Argumenty padaly léta. Že je bolševici odmítli, je jen a jen jejich věc. Vzhledem k jejich nebetyčné drzosti halt zbývá ta (Y)

Revo 24.6.2009 17:18

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

A máme zde opět kvičení modrohnědé špíny s názvem Roth. Naše ,,rudé hajzloství" je samozřejmě dostatečně známé - v tom pozitivním u pracujícího lidu, v tom negativním u pravicových šmejdů tvého typu. Fuck off Izrahell, Fuck off Roth! Krom toho - vzpomínej, kdo ten tvůj milovanej zločineckej stát vlastně podpořil, když vznikal! ;-D Pac a pusu!

Jakub Roth 5.6.2009 14:53

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

A ještě jedno kvičení: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79545

Jakub Roth 5.6.2009 14:56

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

A tady příklad dalšího falšování dějin, nyní Rusy: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=79536

Jura 5.6.2009 20:02

Re: Je to opřece předvolební tradice jž dvacet let, kdy ČSSD a zejména používají

UBOHEJ BLBEJ KOMANČU.....NEKUTEČNÉ, NEKUTEČNÉ, NEKUTEČNÉ!!!!!

Utrejch 5.6.2009 14:14

Jo jo, Vojtíku,

jako bylo pro mnoho čecháčků pohodlné, být za vaši vlády komunistou nebo jeho řiťolezcem, tak je dnes, pro ty samé čecháčky, pohodlné, být antikomunistou! A neměřilo se všem staejně ani tehdy ani dnes! Naopak! Dříve oportunisté byli nepřáteli komunismu a ti jim to dávali setsakramentsky sežrat, zatímco dnes vás nechají klidně dýchat, soudruzi. Jaká velkorysost, která vám chyběla a stále chybí!:-/

ládík 5.6.2009 14:07

ach jo

tak chytrý tatík a tak prostoduchý syn

Jakub Roth 5.6.2009 14:40

Re: ach jo

On měl Filip chytrého tatíka? No, možný to je, já ho neznal.

oldedek 5.6.2009 13:50

Odložit ?!?

Jak odložit - oni vás lidé spojují s touto vraždou ?!'? - to není možný, vždyť vy jste přece jiný komunisti, néé....

čm 5.6.2009 13:40

To teda neunesu !!!

To si piště, že bolševický názory neunesu, tlustoprde, proč bych měl? A taky už bylo načase, aby byl dneska antikomunismus pohodlnej, však sme se načekali. Vaše věc, že ste nebyli schopný udržet ani tak jednoduchou věc, jako je diktatura;-DNa ty vaše podělaný polodementní nic nechápající tlamy v listopadu 89 se vždycky rád podivám v dobovym albu.

Chris Kelvin 5.6.2009 13:27

Vést s komunisty diskusi nemá smysl

Jediné, co je možné, na ně sice blahosklonně, ale zato velmi přísně pohlížet.

Brundibar 5.6.2009 13:16

antikomunista = antifašista, tudíž žádná urážka

komunista = fašista, tudíž lidská špína.

Není nad čím debatovat. Filip je zrůda, prosazující zrůdnou ideologii. Nechápu, kde berou tihle skorolidé tu drzost vystrkovat své od krve špinavé držky a remcat do čehokoliv. Nechápu, kde tahle stvůra bere tu drzost mluvit o překrucování pravdy, nebo manipulaci politickou soutěží. Už zemřete. Ale ať to bolí. Nejméně tolik, jako bolelo mého dědu, hrdinu od Dukly, umírání na rakovinu po tom, co prošel Jáchymovem. Nebo aspoň tolik, kolik mého druhého dědu, vůdce Píseckého protifašistického odboje, bolely ty výprasky od vašich věrných estébáků.

Jste špína, vy komunisti. A jako se špínou s vámi budu zacházet, kdekoliv na vás narazím. Vymysleli jste si třídní boj. Ale to není jednostranná záležitost.

Will 5.6.2009 13:15

Proč měla Horáková dostat milost?

Ona něco provedla?

A jaký byl zahraničněpolitický rozměr monstrprocesů? Já myslel, že tyhle procesy měly hlavně zapůsobit na lidi u nás a navenek se to spíš tutlalo, aby byla možnost provádět komunistické převraty v dalších zemích. Nebo nemám pravdu?

čm 5.6.2009 14:22

Re: Proč měla Horáková dostat milost?

Ste mladej, tak tomu zcela správně nerozumíte, což vám ale opravdu upřímně závidim.Tady neni co rozumět. Já tomu bohužel rozumim skvěle, pročež bych mu parchantovi zakroutil krkem, kdybych si myslel, že mi to projde. Já ty jejich mezinárodní souvislosti poslouchal půl života. Milost je zvláštní institut práva, pozůstatek z nonarchických časů. Panovník ji může dát vinnej nevinnej a nemusí ji zdůvodňovat. Jako nejvyšší světský zástupce Boha, dnes asi Nejvyšší bytosti, aby byl přítel předseda spokojenej. Což polodementní podělanej ožrala Kléma neudělal. Vzhledem k mezináronim souvislostem. Ze Stálina byl tak posranej,

Čtenář 1 5.6.2009 13:14

Drzost

komunistů nezná mezí a vyjádření této "ostudy republiky" je toho důkazem.Postavit proti sobě  proces s M.Horákovou a soud nějakého Paroubka v dnešní době je nebetyčnou drzostí.   

Bimbrdle 5.6.2009 13:05

Mimochodem: J.RUPNIK: Dějiny Komunistické

strany Československa. Od počátků do převzetí moci, Praha, Academia 2003

Znáte, pane Filipe, SERIÓZNÍ recenzi na tuto knihu napsanou z pozice českých komunistů? Já ne. Mohl byste mi nějakou doporučit? Kde a kdy byla uveřejněna? Pokud možno přesný odkaz. Moc děkuji.

Bimbrdle 5.6.2009 12:46

Měl byste diskutovat s historiky

V TELEVIZI, pane soudruhu Filipe. (Proč PANE soudruhu? Protože reprezentujete stále naše velkopanstvo, "komunistickou šlechtu". Máme ovšem ještě i JINÉ, nerudé panstvo.) Nejen diskutovat s Václavem Moravcem. Tam to máte hodně lehoučké a bývá to neškodné divadélko. S těmi renomovanými historiky (různých názorů a směrů, včetně komunistických, kteří by tam také POVINNĚ měli být) byste to měli Vy, bolševici o hodně těžší. Měli byste tam zkoušet na ÚROVNI VYVRACET FAKTA a NEUTÍKAT jako uličníci OD DANÉHO TÉMATU jinam. Příklad (nejen komunistického) uličnictví, utíkání od tématu: nadhozené téma: sovětské NKVD povraždilo v Katynu tisíce polských důstojníků. Komunista na to odpovídá: ale americká CIA povraždila,... To není ODPOVĚĎ, že CIA povraždila. Ano, povraždila také ledaskoho. (Mělo by se také o tom mluvit - ale jindy a jinde - neutíkat od toho.) V SOUVISLOSTI s Katynem je to ODVEDENÍ POZORNOSTI od Katynu. Už mi rozumíte? Myslím, že velmi dobře mi rozumíte. O Vaší INTELIGENCI jsem nikdy nepochyboval. Jste všemi mastmi mazaný. Žel neseriózní. Mírně řečeno. Obávám se, že se takovéto DISKUZE v TV v blízké budoucnosti nedožiju. Z různých důvodů tak hned nebude. Nebo snad ano?? Zkuste Vy i DALŠÍ LIDÉ různého ražení pro to maximum udělat. Nevěřím tomu, že uděláte. Buďte zdráv a zkuste zmoudřet.

president Beneš 5.6.2009 15:24

Re: Měl byste diskutovat s historiky

Dr. E. Beneš uvedl v projevu 24.června 1941 (kniha - Šest let exilu a druhé světové války):

Co se stalo od Mnichova. Měli jsme smlouvu s Francií, s malou dohodou a Sovětským svazem. Velká Britannie byla spojena s Francií. Polsko mělo smlovu s Francií, ale její smysl a význam zničil Beck r. 1934 dohodou s Hitlerovým Německem. Byl jsem přesvědčen, že válka se blíží.

Katastrofa ne naše, ale celé Evropy přišla, a jeden pod druhém, kdo nezůstali na linii našeho odporu, začali od roku 1939 padat:

Nejdříve Polsko, pak Francie, pak Norsko, Belgie, Holandsko;pak bylo podrobeno za své vlastní spoluúčasti Maďarsko a Bulharsko, pak padlo Rumunsko, pak Jugoslávie a konečně se bránící Řecko. Velká Britannie byla téměř isolována a ubránila se jen s největším vypětím všech sil. A nyní konečně došlo na Ameriku a Sovětský svaz.

Dobře to řekl Winston Churchil v neděli, když zdůraznil, jak v Evropa lehkomyslně a bázlivě dovolila zbrojení a válečný rozmach nacistických zločinců a násilníků, aby pak jeden stát po druhém byl jimi rozdrcen.  

Hrdý Budžes 5.6.2009 12:26

to se opravdu ale opravdu neda cist !

Falmr si stezuje, ze mu CT nabourala volby, Falmr, natocili jste si to sami, copak se stalo vy se nemuzete divat na svoje Dila svetoveho vyznamu ? to je ale vase vec soudruzi, meli byste zmizet a ani nehlesat, chodit byste meli kanalama s krisama, ne se ukazovat lidem na ocich a jeste tady opruzovat a masturbovat, zmiznete !!!

www.zrusmekomunisty.cz     volim č. 22 !!!

Hrdý Budžes 5.6.2009 12:31

Re: to se opravdu ale opravdu neda cist !

jeho rodice museli byt pekni zmetkove, kdyz ho takhle vychovali tfuj talbl ! zmetek parazit a hnuj komunisticky ;-€(Y)Rv

www.totalita.cz