22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Kůrka 10.1.2011 15:49

Jan Urban

je naprosto nedůvěryhodné individuum, což prokazuje všemi svými výplody (spíše bludy).

J. Jílek 10.1.2011 23:01

Re: Jan Urban

škoda, zase jsem se nic nedozvěděl....

S. Ševeček 10.1.2011 13:36

Ale proč ty emoce, pane Bartoni

jedná se přece o standardní kvičení Pravdolásky ...

J. Urban 11.1.2011 16:10

Re: Ale proč ty emoce, pane Bartoni

Lepší Pravdoláska než Kradoslibna.

M. Varadinková 10.1.2011 11:49

Pravdolásková virtuální realita

Urban vařil z pravdoláskové vody a i autor přejímá jeho omyl.  Není totiž pravda, že na Michálkových nahrávkách se mluví o pražské čističce, sám  Michálek hned zpočátku aféry totiž řekl, že na to vyvedení 500 mega z pražské čističky do "Langerovy tajné pokladny ODS" žádnou nahrávku nemá. Na nahrávce jsou jen neurčité opilecké kecy Knetiga o tom, jak se kradlo ve Státních klesích (či jak se to jmenuje) a jak je potřeba finacovat další kariéru Drobila (což je samo o sobě nesmysl, protože je-li někdo už tak vysoko, že je ministrem a místopředsedou nejsilnější vládní strany, tak nevím, proč by ještě potřeboval dál financovat svoji kariéru).

 Ale i když vyjdeme z předpokladu, že Knetig chtěl skutečně něco ukrást pro Drobila, tak z toho ještě nikterak nevyplývá, že Svoboda kryl korupci. Co je to tajná schůzka? Zřejmě taková, na kterou dotyční nepozvou novináře? Potom je ovšem drtivá většina schůzek koholiv s kýmkoli "tajných". Zatím není ani prokázáno, že by cokoliv o "michálkovských" nekalostech kolem čističky věděl sám Drobil, tak proč by měl být automaticky kompromitován ještě Svoboda?

Čím víc se na tuto kampaň založenou na Michálkově provokaci  nabaluje pravdoláskových Urbanů, tím je jasnější, jak moc je ta kampaň umělá. Prostě pravdoláska vaří svoji propagandu z vody, používá přitom neuvěřitelných "oslích můstků" a jen zmanipulovaní  hlupáci jí to žerou.

J. Jílek 10.1.2011 15:22

Re: Pravdolásková virtuální realita

Knetig na záznamu říká, že má na starosti financování politické strany a budoucnost Drobila. Podle Knetiga nebyla potíž v tom, že není kde brát. Chtěl, aby provize ze státních zakázek nebralo příliš mnoho lidí, ale vytvořil se nový, centralizovaný systém. "Pro toho Pavla, aby měl někdy šanci být premiérem, tak bez toho, že pro tu stranu mimo jiné i vydělá peníze... Jinými slovy, je to loupež za bílého dne,"

M. Varadinková 10.1.2011 16:06

Re: Pravdolásková virtuální realita

A kolik té straně "vydělal"  peněz Nečas? A kolik Topolánek v roce 2003? A kolik Klaus v roce 1991? Nebo jak to vlastně funguje v té ODS, pane Jílku? Neukradl jste dost peněz, a tak si Vás nezvolili za předsedu?:-) Proto teď na ně dštíte oheň a síru?:-))))

Já jako vnější pozorovatel vidím v ODS (a nejen v ní) dlouhodobě nouzi spíš personální než finanční,  takže pokud se vůbec objeví někdo, kdo na to svými osobnostními předpoklady má, aby se stal lídrem ODS event. premiérem, tak nevidím důvod, proč by si to musel ještě v té straně nějak "předplácet" kradenými penězi. Nebo snad Topolánka či Nečase si v ODS zvolili podle klíče: ukradl pro nás nejvíc peněz, bude to dobrý předseda?

Blábolení nějaké Knetiga je buď opilecký žvást, nebo zpravodajská hra.

B. Rybák 10.1.2011 20:10

Re: Pravdolásková virtuální realita

Výborná znalost problému a výborný úsudek!

J. Jílek 10.1.2011 23:04

Re: Pravdolásková virtuální realita

neukradl jsem ani dost ani málo, neukradl jsem nic a o kradení jsem od počátku psal články do Českého deníku a Telegrafu....vesměs o lidech v ODS....a jedná se o věci do roku 91 do roku 92

J. Jílek 10.1.2011 23:06

Re: Pravdolásková virtuální realita

a kdo stranu financuje, ten rozhoduje o kandidátce. To platí na úrovni "okresů", nevidím důvod, proč by to mělo být na vrcholné úrovni odlišné

J. Urban 11.1.2011 16:13

Re: Pravdolásková virtuální realita

V zásadě máte pravdu. ODS je vyprázdněná ideově i personálně. Snaží se to nahraditr levicovým přístupem k veřejným zdrojům.

J. Jílek 10.1.2011 9:50

čemu na tom nerozumíte?

pokud neobjasní, zůstane mu tahle nálepka....

A. Nováček 10.1.2011 9:12

Hrátky s korupcí

Autor článku je čirý demagog. Není to však poprvé.

V. Hošek 10.1.2011 13:18

Re: Hrátky s korupcí

A pan Urban je co?

T. Pansky 10.1.2011 6:33

Ctenari, nenechte se zmast. Autor clanku je clenem ODS ...

... s ocividnym ukolem: odrazet jakekoliv (pravdive ci nepravdive) narceni ODS z korupce.  Tato snaha ale ODS skodi.  Brani ODS v ociste.  V konecne fazi odrazuje vice volicu, nez kdyby se ODS pokusila o obrodu.  Vice a vice lidi si vryva do mysli, ze ODS je korupcni strana (spolu s CSSD), ktere nestoji za to volit.  Nanestesti pro ODS, pravice se obrozuje snadneji nez levice; jinak receno, na pravice maji volici kam prejit.  Na levici zustanou u kom-istu nebo tresti i kdyby z nebe padaly trakare.  top0625top@hotmail.com

T. Šmilauer 10.1.2011 7:19

Re: Ctenari, nenechte se zmast. Autor clanku je clenem ODS ...

Autor článku má buď klapky na očích nebo i považuje čtenáře Neviditelného psa za prosťáčky. Což vyplývá i z ostatních jeho příspěvků.

Co se týče pana primátora, musela to být pro něj skutečně silná motivace k očistě pražské ODS, když do strany vstoupil už  po 19 letech její existence.

J. Jílek 10.1.2011 9:51

Re: Ctenari, nenechte se zmast. Autor clanku je clenem ODS ...

za ocáska Bartoně jsem se jako volič ODS vždycky styděl....