17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLEMIKA: Fenomén TOP 09

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sauron 2.2.2010 9:07

Re: To mne velice mrzí

Ano, volil jsem ODS. Ano, jsem zklamán tím, že dělají opak toho, co před volbami slibovali. Sebemrskačsky prohlašuji, že se kaji, a že už to víckrát neudělám.

A večer si dám 20x zdrávas... a 20x otčenáš... samozřejmě hlavou směrem k Mekce.

A nedám si, za trest, viržínko!

Ani slivovičku!

No jednu malou bych si dát moh...

Palivec 2.2.2010 7:25

Starosto Gazdíku.

Pan Gazdík je šejdíř, který nalákal starosty malých obcí na slib, že bude bojovat o spravedlivější rozdělení rozpočtového určení daní, na kterém jsou malé obce nestydatě okrádány a právě Kalousek má na tomto faktu "zásluhu". Zneužil původní cíl a za trochu politické moci prodal malé obce  tomuto starému šejdíři

j 2.2.2010 7:36

Re: Starosto Gazdíku.

krádež je něco co vám vezmou, tedy něco co vlastníte.

I-Worm 2.2.2010 8:45

Re: Starosto Gazdíku.

takže když to vezmou obci, nebo státu, tak to není krádež. No, to se mi ulevilo...

Vilda 2.2.2010 7:59

Re: Starosto Gazdíku.

A díky tomu nespravedlivému přerozdělování může Praha vyhazovat peníze za OpenCard a jiné nesmysly, zatímco malé obce mají problém postavit si čističku odpadních vod!

Sauron 2.2.2010 7:19

Soudruha Křečka je třeba brát s laskavým nadhledem

Pane Gazdíku,

snad že chodíte na Psa příliš zřídka, snad že jste to dostal stejně jako Křeček jako stranický úkol, ale....  Žblepty  soudruha Křečka (stejně jako soudruha Jelínka alias P.R. oddělení Lihového Domu)  tady nikdo nebere vážně. Je to součást zdejšího  folklóru. Jakési nahlédnutí  do světa uvažování lůzy. Pro tuto kategorii článku jsem vždy navrhoval specialní rubriku Okénko Duševního Masochismu, aby bylo méně častým návštěvníkům Psa hned jasno.

Toho soudruha, co má plnou hubu solidarity a sociální spravedlnosti a přitom sám bydlí s poslaneckým platem a všemi náhradami v bytě s regulovaným nájemným, je třeba přetrpět. Podobně jako když si v k vaší partě u piva sedne váš starý společný kamarád trpící nyní mozkovou poruchou. Necháte ho vypovídat, vysrkat jeho desítku a odejít zase domů. A nad jeho dementními kecy se nepozastavujete... Mějme s nimi trpělivost, mějme je rádi, ale hlavně je nevolme!

5P 2.2.2010 8:23

Re: Soudruha Křečka je třeba brát s laskavým nadhledem

Pěkný příspěvek. "Okénko Duševního Masochismu" pod článkem Křečka po registraci určitě neprojde.

Sauron 2.2.2010 8:57

Re: Soudruha Křečka je třeba brát s laskavým nadhledem

Já se nikde registrovat nehodlám. Žádné registrované partnerství se Psem nebude! Duševní masochismus mi jednou za čas dělá dobře, ale homosexuální zoofilie rozhodně nikoliv :-)

Co si tady Neff bude mazat, co projde a co ne, je na jeho soukromých stránkách zcela jeho věc. Viditelně touží po názorově sterilním prostředí a dočká se měrou vrchovatou. Což zase není nic pro mě. Patnáctého nám zmizí další ostrůvek svobody, či lépe názorové pestrosti.  Nerad chodím na večírky, kde o mne nestojí a Jelínek, Křeček,  Zimmel mi budou chybět... :-)

jonatan 2.2.2010 7:15

máte štěstí, že vaše obec získala v roce 2007 titul vesnice roku. Za vlády socanů byste měli utrum.

... 2.2.2010 7:09

poměrně velká skupina

obyvatel, která má současné politiky po krk si zvolí fenomén TOP O9, co to je, omlazený kníže Bilbórd a jeho dabér, plus část starostů, která má nachytat venkovské hejly, nový vítr ze Suché Lozi mi to osvětlil....

jonatan 2.2.2010 7:17

Re: poměrně velká skupina

Ne kníže, ale hospodský ze IV. cenové skupiny, to je marka! Že komouši?

... 2.2.2010 7:31

Re: poměrně velká skupina

vaše věc, čím chcete platit

AKIBUA 2.2.2010 7:03

TEDY

Já jsem článek pana Křečka jistě nečetl, protože jeho slovům obvykle nerozumím. Argumentace v tomto článku vysvětluje jistou popularitu tím, že lidé mají politiků už pokrk. Pak se musím podivovat nad tím, že absolutní špička politiků této strany jsou protřelí pragmatici nejtěžšího kalibru a někteří jsou političtí turisté. Jich lidé asi pokrk nemají. Pokud právě tito politici nabízí v novém hávu šanci, tak se opravdu musím podivovat. Pan Schwarzemberg je všude velmi chválen, že je četný a nekrade a dává straně tvář. On skutečně nepotřebuje krást on potřebuje vyhrát zbývající soudní spory  o restituce. Pokud má autor pravdu, tak jeho voliči budou muset preferenčními hlasy sestřelit vedoucí pozice na kandidátce. A na to si tedy počkám.

V. Kain 2.2.2010 8:15

Re: TEDY

Leží vám v žaludku majetek pana Schwarzenberga? S tím se ovšem nedá nic dělat,protože kdo se narodil pod stolem,tak se na stůl nikdy nevyškrábe.Ale vy levičáci jak jste si v té závisti a nenávisti podobní.

... 2.2.2010 8:30

Re: TEDY

přečtěte si české dějiny, alespoň od Bílé hory.....

AKIBUA 2.2.2010 11:15

Re: TEDY

Majetek pana Schwanzerberga mi opravdu neleží v žaludku. Nejsem totiž jeho soudce, který mu má vydat nebo nevydat jeho majetek. Pod stolem jsem se nenarodil,benešovy dekrety jsem nepsal, komunisty jsem v roce 1948 nevolil. Restituce majetku mají jakási pravidla a já jsem pozbyl iluze o naší justici. V postavení špičkového politika jde přizpůsobit rozsudky v míře nevídané. Příklady snad nemusím uvádět. Jde o to mít on line postavení, nic víc, nic méně.

kamil 2.2.2010 6:58

Top09

Někde jsem četl: Top09- nový bo.del, staré ku.vy.

jonatan 2.2.2010 7:20

Re: Top09

Chlapečku, to sis šeredně popletl se stranou ČSSD! Tam se to starými ku*vami, které nám  nabízejí nový bo*el, jen hemží!

kamil 2.2.2010 7:49

Re: Top09

Stařečku, o ČSSD nemám nejmenší iluze, ale tady se řeší Top09. Pokud ovšem nevidíš co za svoloč Top09 je, doporučuji vzít 30Kč a využít bezplatného zdravotnicví. Pan lékárník ti bezplatně za třicet korun lék proti demenci jistě podá.

lojza 2.2.2010 8:32

Re: Top09

Být socialistou není žádná ostuda. Je to mnohem, mnohem horší!

kamil 2.2.2010 9:28

Re: Top09

Nejhorší ovšem je být zaslepeným blbcem.

Honza 2.2.2010 6:35

socani?

Jen pro připomenutí stále platný uryvek z diskuze

OTÁZKA pro pana Gandaloviče (08.07.2009 13:22) Jan Němec Pardubice

Brzy to bude rok od počátku pouti vládního návrhu zákona o vypořádání majetkových podílů zemědělských družstev parlamentem. Od té doby sleduji pravidelně opětovné vyřazování sněmovního tisku 555 z projednávání. Jsem si vědom, že vy sám tento zákon prosazujete, ale nechápu proč nedošlo k projednání v době kdy ODS měla ještě mírnou převahu ve sněmovně. Postoj koaličních lidovců již vůbec nechápu - vrátit majetek církvi ano, ostatním ne? Skutečně musí dojít až na žaloby? Za sebe Vás zdravím a přeji vše nejlepší. ODPOVĚĎ (08.07.2009 15:33)

Ani v době, kdy jsme měli převahu dvou hlasů, tento zákon nebylo možné projednat kvůli postoji KDU-ČSL. Jejich důvody dost dobře nechápu, protože vždy hlásali že co bylo ukradeno musí být vráceno.

Tito poslanci KDU jsou nyní nové posily TOP a stále hlasují svorně se socany a komunisty. Jak se rovná s programovými cíly TOP věru netuším.

No... 2.2.2010 6:22

V regulovaném příživník Křeček rozumu mdlého těžko pochopí...

Ono jde o jeho korýtko a tak i kdyby neměl pravdu, tak ji za pravdu musí vydávat, aby se Jyřýk nezlobil....

Pan Vajíčko 2.2.2010 5:53

Je tu někdo

Je to snad, proboha, ještě někdo, kdo bere kecy soudruha lžidoktora ještě vážně???

Spilufina 2.2.2010 2:27

To, že se skupina poslanců, poslankyň

senátorů a senátorek a také

dalších lidí naprosto transparentně rozhodla pro jasnou cestu, tedy

založení nové politické strany, je naopak velmi čitelné a férové

jednání. Ano, když viděli, že jako KDU-ČSL mají mizivou šanci na zvolení ke korytu spolu se Zelenými mužíky, tak na voliče vystrčí spícího hraběte aby je vytáhl nahoru. To je ještě horší, než přeběhlictví. Ostatně nebylo to nedávno s nějakou Unií Svobody podobně?

ijáček 2.2.2010 6:39

Re: To, že se skupina poslanců, poslankyň

Můžete tak otázku formulovat opačně: nebyla Unie Svobody záchranou mnoha hlasů ODS - hlasů od lidí, kteří po Bácsovi neměli žaludek na hlas pro ODS?

V Praze má teď ODS těžko stravitelný problém jménem Bém-Jančík, v Brně měli do nedávna podobný problém jménem Venclík-Venclík (říkalo se o nich - v ODS - že které volby Venclík neprohraje, ty pros*re povolebním vyjednáváním).

Ano, TOP09 může být stranou na jednu sezónu - ale to záleží na nich.

Tomas Pansky 2.2.2010 1:35

TOP stoji proti nekolika nepratelum najednou. Pan Krecek zastupuje ...

... levicovou propagandu.  Ale ani napravo neni prach usedly.  Zde na Psu napriklad sam Aston velmi casto zjednodusuje poliku na videni pravice vs. levice = ODS vs. CSSD.  Proto ma ted TOP mnohem tezsi pozici.  Odstepeni od KDU-CSL ve vrcholne politice a ukotveni ve Starostech a nezavislych dava TOP velmi realnou sanci na preziti a vytvoreni trvaleho konzervativniho proudu v ceske politice.  Tady opet nekteri komentatori na Psu - konkretne pan Dolezal, zastupujici liberalni pravicovy proud - prirovnavaji TOP k jinym politickym odstepkum, ktere uz v minulosti zanikly.  Je to opet ucelove tvrzeni, ktere ma za ukol volice odradit a nebo v nich vyvolat pocit provineni za "prebehlictvi".  Inu, TOP to nebude mit lehke.  Nicmene cas ukaze opodstatnenost tohoto projektu.  Drzim palce. top0625top@hotmail.com  (Muj email je odvozen od meho jmena, ne od nove vznikle strany).

chouan 2.2.2010 0:21

aneb V čem se pan poslanec Křeček mýlí

Pan Křeček se mýlí téměř  ve všem, to není žádné novum.

Mimoto, tuším, že titul JUDr nemá.

Peta 2.2.2010 0:36

Re: aneb V čem se pan poslanec Křeček mýlí

Teď už jo.

Jirka 2.2.2010 0:41

Re: aneb V čem se pan poslanec Křeček mýlí

Pan Křeček se nemýlí.Pan Křeček vědomě lže.