17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLEMIKA: Fenomén TOP 09

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N :-))) 2.2.2010 12:25

Důrazné dementi! Stanislav Křeček není žádný "soudruh z NDR", ale SOUDRUH Z ČSSD!

Prosím autora, aby veřejnost neuváděl v omyl. :D

MLOK 2.2.2010 11:00

DOVOLUJI SI NAORDINOVAT

panu Křečkovi dalšího potemníka :-))

Michal 2.2.2010 12:56

Re: DOVOLUJI SI NAORDINOVAT

Aneb v čem se pan Křeček nemýlí. :)

JaS 2.2.2010 13:01

Re: DOVOLUJI SI NAORDINOVAT

Potemníka musel sníst jinej penzista...

Piha 2.2.2010 14:57

Re: DOVOLUJI SI NAORDINOVAT

Ano, to byl charakter! :)

Hogo 2.2.2010 10:58

Tedy, dost se divím,

proč se touto skupinou zkorodovaných ojetin a politických turistů  tolik zabýváte?!

čtenář 2.2.2010 10:46

vývoj ve spirále ?

Feudalimus : vlastnictví = krádež, krádež = vlastnictví.

Nevolnictví bylo zrušeno v roce 1781, v Rusku 1864. Robota a desátky církvi zrušeny v roce 1848.

Volební právo mají u nás ženy od roku 1920, zahájeny i pozemkové reformy.

Tunelování podniků a institucí bylo zavedeno po roce 1989.

PS   zahraniční vlastníci podniků získavají ročně 120 - 130 miliard korun.

MLOK 2.2.2010 10:58

Re: vývoj ve spirále ?

Pokud milý čtenáři nepřiřadíte ke spirále ještě 2 vektory a nepojmenujete je, pak nevím, co má matematický dvurozměrný útvar zvaný "spirála" společného s politikou.

     P.S. - Doporučuji příště použít k zobrazení politického vývoje raději "šroubovici". Ta je trojrozměrná - máte tam jeden vektor navíc :-))

JaS 2.2.2010 13:00

Re: vývoj ve spirále ?

Mloku, dobrý! Taky si říkám, jestli ten, kdo mluví o spirále, ví, o čem mluví (když o ní mluví, mohl by ji třeba taky namalovat a pojmenovat souřadnice x a y). Pak by třeba mohl taky vysvětlit, jak vypadá taková spirálový vrták...

gerontusinza 2.2.2010 15:45

a co pohled do zrcátka? to nestačí?Re: vývoj ve spirále ?

čm 2.2.2010 10:37

TIP TOP 09

Tuplovaně zkrachovaný lidovec, Paroubkův příležitostný spojenec a vrchní pohůnek majitelů heren a kasin Kalousek nechť si svou stranu vetkne za klobouk. Celý projekt není nic, než další hernou, kam lákají nešťastné gamblery- voliče na příslib nereálné výhry. Jen místo vnadné krasavice si na štít dali důstojného starce. Panu kalouskovi jsem naletěl jednou a nehodlám to opakovat 

Marat 2.2.2010 13:39

Re: TIP TOP 09

Ale jděte. Všude na světě jsou politici stejní. Nevyberete si. Když se dáte na politiku vy, tak do týdne budete stejný jako ti ostatní. Takový je už život. Opravdu nevím, jak by bylo možné politiky omezit ve žravosti.Žravost politiku by šlo omezit jen jedním způsobem, ale pro lidí nepřijatelným. Po zvolení každého politika vykastrovat a všechny jeho příbuzné postřílet aby neměl pro koho, tedy ani pro se be hrabat. Každé jiné řešení je utopie. Jenže to nejde a politici budou jako každý člověk nejdříve hrabat pro sebe, své potomky a přátele. Nedá se s tím nic dělat. Oni totíž i politici jsou jen  lidé. Anděle z nebes nechtějí sestopupit, aby se nemuseli plést do lidských věcí. Politici si vždy najdeou možnost, jak přečurat občany aby o tom nevěděli a nemohli je v ničem omezit. Nedělejte si iluze, že můžete něco změnit.

čm 2.2.2010 15:30

Re: TIP TOP 09

To je mi fuk. Tejden jsem byl ze země - tejden sem neviděl hernu. Přijedu na Rozvadov, hned za čárou za státnim znakem na mostě reklama na kasino.... Jo a poslední co sem viděl před vodjezdem- Hušákův prasečí vobličej. To ať si ten kořala mele vo dobrejch oumyslech  co chce a veme si na pomoc celej rod Swarzenbergů a třeba i anglickou královnu.  Divim se lidem , že mu to ještě  žerou. Když chtěj knížete, ať volej Korunu Českou, ne?

logik 2.2.2010 16:22

Re: TIP TOP 09

Podle pana Gravese to kdysi bylo  tak, že si kmen (1. žena) vybral krále. Ten měl absolutní moc a měl to na rok. Pak ho zabili a vybrali jiného.  Mělo to něco do sebe.

Jinak - je to čekání na "Lénina".

novaz 2.2.2010 10:07

křeček v křeči

Soudruh Křeček je sám o sobě jedním velkým omylem přírody.

hafusak2 2.2.2010 9:55

TOP a fenomén?

Nebo jen jinak oblečené zombie? Nebo snad nový nevěstinec se starými děvkami? Anebo: "Zkrachovanci všech stran - spojte se!" Ještě přidám recykláty, po příkopech posbírané odhozeniny jiných partají a hospodskou společnost "U politické mrtvoly"....... Autore, chápu Vaši snahu o zviditelnění, chápu snahu mnoha pánů o udržení si korýtka, ale při jen troše použití logiky mi vychází, že TOP /v případě, že se do parlamentu dostane/ bude pouze ODS/b. Protože: koho vlastně může mít za jediného koaličního partnera? KSČM a ČSSD to s jistotou nejsou, KDU-ČSL - odtud zdrhli někteří, SZ už nemá šanci. Zbývá už jen ODS, která si pro udržení vlivu a moci uváže balvan zvaný TOP na krk sama. Takže teď můžete nabízet jak modré z nebe, hory doly stráně - ale jestli se dostanete do sněmovny, tak budete jen přívěskem ODS, budete držet ústa a krok. A o tom, že jste variantou pravicové politiky a ozdravným elementem budete zase přesvědčovat před dalšími volbami. Ale i tak, hodně štěstí.

Jackie 2.2.2010 10:33

Re: TOP a fenomén?

A kde je napsané, že nedostanou více hlasů jako ODS ? Potom by ODS bylo béčko a zasloužili by si to.

hafusak2 2.2.2010 13:05

Re: TOP a fenomén?

Uvažujte reálně: na to TOP nemá a i když se jí dělá obrovská reklama, kdoví jestli vůbec do parlamantu projde. ODS nás bohužel bude podle všeho ještě dost dlouho otravovat.

Cricket 2.2.2010 9:52

Křeček se "mýlí" dost často!

Hlavně, že jeho socky "mají program" nikoliv jen soubor populiostickýchslibů a negativních výkřiků, hlavně že oni nepracují s přeběhlíky, atd.

Nicméně, pane Gazdík, když se dívám na vaše nejviditelnější "xichties" , když se tak občas dozvím jak skupinky ostřílených matadorů "mocensky obsadily" vaše sněmy a orgány, když vidím některé ze starostů, které znám, tak bych si tou "silou" býl jist opravdu jen v některých ohledech.

Nepochybuji, že se do parlamentu s TOPkou dostanete. Důvodů k tomu je hodně i když většina z nich leží mimo vaše "zásluhy". Je však třeba dát i této vaší TOP jabloni čas, aby zjevila své plody. Až ty další volby ukáží.  

Holub 2.2.2010 13:09

Re: Blbost je věčná

Rozumný člověk si nemusí na rozpálená kamna sahat podruhé. Pravice se holt nestydí vytvořit vždy novou stranu pro magory, kteří trpi amnézií, neumí do pěti počítat, podléhají reklamě a musí být první, kteří si koupí nový mˇodní trend. Vždyť to hodí koryta a třeba ten jeden hlas ve sněmovně navíc. Zarážející je, že k této akci vždy stačí staré recikláty, které by už jinak neobstály.

:) 2.2.2010 13:29

Re: Blbost je věčná-to je

levice se hold nestydi volit stale stejnou stranu (2 strany) pro magory, kteri trpi amnezii, neumi do peti pocitat, podlehaji reklame a drzi se preziteho trendu jako h...o podrazky

Vzdyt to hodi koryta a treba ten jeden hlas ve snemovne navic. Zarazejici skutecne je, ze k tomu staci stare tvare, stare recepty a stale stejne nerealisticke sliby, ktere uz by jinde neuspeli.

PetrK 2.2.2010 9:51

Křeček je senilní socialista,

ale on o tom ještě neví.

FrantišekN. 2.2.2010 9:48

Omyl autora

Soudruh Křeček není JUDr., ten titul si sám přivlastnil. A dále je zajímavé, že jako státem placený vyžírka bydlí v bytě s regulovaným nájmem a se svým synáčkem vlastní realitku a své ovečky krmí žvásty o svém boji za sociálnš slabé. :-((

Ludva 2.2.2010 10:14

Re: Omyl autora

V domech s regulovaným nájemným bydlí plno lidí. Proč by zrovna poslanec, který svou politiku založil na hájení práv nájemníků, měl bydlet ve vlastním ?

Sauron 2.2.2010 10:35

Re: Omyl autora

...protože na to má! Proto!

Ludvo:

Když už tady máme 20 let po plyšáku něco tak ohavného a sociálně nespravedlivého jako je regulovaný nájem, tak bych si vyprošoval, aby jej využívali lidé v opravdu vyjímečně sociálně krizové situaci. Nikoliv poslanec s výrazně nadprůměrnými příjmy. Aspoň nám soudruh v praxi předvádí, jak si tu solidaritu s chudými socani představují!

aA závěrem ještě drobné obohaceí Vašeho příspěvku: Mezi slova PRÁV a NÁJEMNÍKŮ vložte slovo NĚKTERÝCH!

Ludva 2.2.2010 16:19

Re: Omyl autora

No jo, jenže kdyby bydlel ve vlastní vile, tak už nemůže věrohodně hájit ani "některé" nájemníky. To je podobné, jako když se dělník vypracuje na továrníka. Obojí být nemůže.

mu1 5.2.2010 15:33

Re: Ludvo,

to znamená, že kdybych byl vrcholným odborářem ČD, tak bych musel bydlet na nádraží?

milanS 2.2.2010 9:25

Ono to nějak dopadne

TOP´09 vnímá mnoho lidí jako ODS bez Topolánka a dalších "kmotrů". Bohužel kamenem úrazu je volební systém, který chrání velké strany před nutností skládat voličům účty bez vytáček "my bychom to udělali jinak( a lépe), ale náš koaliční partner to nepřipustil". A dokud ten se nezmění, ta to stále bude "ono to nějak dopadne".

J.Potměšil 2.2.2010 9:16

TOP 09 v Praze zastoupena člověkem, který chce Prahu obrat o daně

Mě stále přijde komická skutečnost, že TOP 09 má v Praze podporu snad už přes 20%, ač je zde jejím představitelem (hned za knížetem) pan Polčák, který proslul (spolu s panem Gazdíkem) plánem na obrání Prahy o třetinu daňových příjmů, aby mohly být rozděleny malým obcí (jako třeba Gazdíkově Suché Lozi nebo Vysokému Poli na Zlínsku, odkud pan Polčák pochází). Se budou Pražáci divit, jestli pánové Gazdík a Polčák dodrží své sliby malým obcím, které je vynesly do politiky a Prahu oškubají.

milanS 2.2.2010 9:31

Re: TOP 09 v Praze zastoupena člověkem, který chce Prahu obrat o daně

On ten "klíč" k rozdělování daní je skutečně velmi nespravedlivý vůči malým městům a obcím. Smutné je, že většina Pražáků zná vesnice jenom z víkendových pobytů na chalupách a to si před tím nezapomenou nakoupit ve "svých" hypermarketech.