Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PAVEL: Bylo to „nutné zlo“

Kandidát na prezidenta Petr Pavel se omluvil za svou podporu sovětské okupaci Československa v roce 1968. Označil svůj životopis v letech bolševika jako „nutné zlo“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J67a49n 58U88r94b68a39n

3. 12. 2022 14:58

Marnost nad marnost, a vsechno je marnost. Estebaci, komousi a rozvedcici v Cesku proste tahnou.

0 0
možnosti
JS

Znám Petra, znám, tak jako byl Emanuel, svého času fanatik demokratický, tak byl Petr fanatik komunistický.

0 0
možnosti
KK

Za Babiše bylo líp. To nikdo neokecá.

0 0
možnosti
VK

Pochopitelně: Když si někdo půjčuje a žije na dluh, tak jeho sousedi-prosťáčkové mu závidí jeho pohádkový a nádherný život ve vile s bazénem, Mercedesem, krásnou mladou manželkou......

Do té doby, nežli mu nikdo nebude ochoten půjčit další peníze a on co vydělá - to "nacpe" věřitelům ve formě úroků, bez možnosti splácet původní jistinu:-(:-(:-(;-D;-D;-D

Tak je to jednoduché - bez okecávání!!

P.S.-Ještě si dobře pamatuji, že když A. Babiš vstupoval do politiky, sliboval snižování zadlužení státu a v konečné fázi PŘEBYTKOVÝ!!!!!! STÁTNÍ ROZPOČET. Ale skutek jaksi utek!!

0 0
možnosti
KK

Kdyyby se stal presidentem špion a destruktor, musely by se stydét ješté po sto letech naši potomci.

0 0
možnosti
LN

Křiváku, dostaneš od Babiše i Putina tři koblihy zadarmo, jak se tady snažíš... :-P

0 0
možnosti
MH

Milujme ho nejvíce, je to navrátivší se marnotratný syn!

0 0
možnosti
KV

Řaknu to lapidárně. Jednou guma, furt guma. A že odhodil rudou knížku v unitaz? Merde, camarade...

0 0
možnosti
JU

J32a19n 82U34r85b30a93n

3. 12. 2022 15:01

nj, pisete to uplne spravne

0 0
možnosti
PJ

PP se narodil do zelené rodiny

a podědil zelený mozek.. u komunistů vyšplhal až na předsedu partaje.. naučil se sloužit a plnit rozkazy.. pak převlékl kabát a sloužil demokracii.. vyšplhal až do NATO.. v poslední době se všem omlouvá.. by jsem mladý hloupý KARIÉRNÍ KOMUNISTA..

0 0
možnosti
JS

Angažovanost v minulém režimu mě absolutně nevadí, naopak ji vítám.

0 0
možnosti
RT

R66o53b75i40n 78T56o61m84a44n

25. 11. 2022 21:31

Tak to máte fajn, máte tři kandidáty, a jeden z nich to možná dá.

0 0
možnosti
JV

J56a16n 15V64á49v20r88a

25. 11. 2022 20:37

Pokračování 2:

Průzkumy, které favorizují Pavla, vůbec nic neznamenají, nerozhodnutých je mnoho a Babišovo PR nejúčinnější. Vzpomeňte si na aféru s lithiem a „okradením státu“, což odrovnalo ČSSD a po volbách už o ní nikdo neslyšel. Nebo v první Zemanově volbě vylhané napadnutí Schwarzenberga, že straní Sudeťákům. Podobný šrapnel čekám i tentokrát. Budu se držet zásad, že jakmile Babiš otevře hubu, tak s vysokou pravděpodobností lže a že Pavel nás nechce prodat do USA nebo že Nerudová týrá svou babičku nebo podobné narážky. Při tuposti tohoto národa, což se projevuje i tady, a při neznalosti i malé násobilky propagandy a manipulativních technik, se to zvolení Babišovi může podařit. Mne už se to příliš týkat nebude, jen mne bude štvát, že do toho marastu stáhnete i mé potomky.

0 0
možnosti
FK

No máte pravdu, jen kdybyste to neviděl tak jednostranně. Třeba z Paroubka udělali pedofila. A málo platné, ten Pavel byl skutečně školen jako komunistický rozvědčík a předsedou ZO KSČ byl také. Pokud to někomu nevadí, tak ať ho volí.

0 0
možnosti
JV

J31a48n 65V28á72v29r76a

25. 11. 2022 20:34

Pokračování 1: Co může být nebezpečnějšího než ten bezcharakterní estébák na Hradě a většina ANO + SPD (Okamura svůj vliv zobchoduje) + nějaký trpaslík ve sněmovně, protože tato koalice příští volby nejspíš prohraje. Pavel nemá tu mocenskou základnu ANO, PR mašinu, koupená média včetně vazeb do polosvěta estébáků a bývalých policistů, prodejných pisálků ap. jako Bureš. Mimochodem ANO není politická strana, to je politická divize Agrofertu. I v KSČ byla větší demokracie a první potemník musel brát v potaz mínění jiných soudruhů a musel se obávat, aby nebyl sesazen. To majiteli ANO nehrozí a jen jednou při prvním sjezdu se dopustil té chyby, že nechal účastníky volit podle svého a oni mu nezvolili Faltýnka. 😊 Nezbylo než všem vynadat do k...ů a volby opakovat. Už nikdy se pak té chyby, že by připustil opravdové volby, nedopustil.

Při Babišově nenažranosti a bezohlednosti vůči státu a jeho potřebám, ať každý posoudí, kdo je nebezpečnější. Pro mne jednoznačně ten prolhaný gangster, který by nás stál těžké miliardy pumpované ze státního do jeho podniků. Jak vůbec Bartoň může stavět na roveň celoživotního bezcharakterního šmejda, co ojebával každého na potkání s Pavlem, jehož kariéra po převratu je příkladná a prokázal na misi osobní statečnost, čehož by ten podvraťák, který v Bruselu schválil vše bez odporu včetně green dealu, pokud se nejednalo o jeho dotace? Umíte si představit toho nekulturního burana, jak bude hrát důstojnou roli v presidentském úřadě? A to i při vědomí, jakými kanály tu funkci protáhl sebestředný intrikán Zeman. Vůbec už nelze srovnávat Klausem, který se dovedl zapřít a být v té roli slušný a dělat, co tomu úřadu přísluší.

0 0
možnosti
PS

P27a35v16e48l 49S45u24r92a

25. 11. 2022 23:28

Za tohle jsem Vás uz jednou chválil. Ale neni chyba to zopakovat !!;-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz