Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PAVEL: Bylo to „nutné zlo“

Kandidát na prezidenta Petr Pavel se omluvil za svou podporu sovětské okupaci Československa v roce 1968. Označil svůj životopis v letech bolševika jako „nutné zlo“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J10a76n 40V87á92v82r49a

25. 11. 2022 20:32

Už jsem tu reagoval, ale dovolil bych sishrnout.

Bartoň jako věrný Babišův slouha, což už prokazuje dlouho, je podle mne jen součástí PR strategie, která má dát Babišovi šanci, aby se dostal na Hrad. Babišovi propagandisti (a jsou špičkoví!) ví, že velká část a možná většina národa považuje Babiše za lháře a šmejda a tak to přímo nepopírají, ale potřebují udělat z protivníků taky šmejdy, byl vyvolán dojem, že i ostatní jsou stejní hajzlové a lžou jako on a tudíž je lépe volit Bureše, který slibuje být akčním presidentem a kontrolovat vládu, což je ovšem v našem ústavním systému oxymóron, president za výsledky vlády nemá žádnou zodpovědnost a nemůže být za špatnou vládu ve volbách potrestán jako premiér. Atypické chování Zemana, který najmenoval Babišovi do vlády své lidi a Andreje si povodil, kdy chtěl, by bylo lépe zapomenout.

Babiše jeho tvrdé voličské jádro dostane do 2. kola s pravděpodobností hraničící s jistotou, na této straně spektra voličů je sám a hlasy pro jeho soupeře jsou rozptýlené. Babiš je teď za beránka, hnojomety obsluhují jiní jako Bartoň. Za k....y budeme zase pokud by byl zvolen. Teď je tedy potřeba rozmazávat skvrny na životopisech Pavla a Nerudové do nemožných rozměrů, aby se zapomnělo, že Babiš se prolhal a prošejdil celým životem a plynule přešel od okrádání Petrimexu v PZce v Maroku k ukradení celého podniku a ve spojení s polosvětem srbáků a komoušů k budování impéria kradením dalších firem. Ta jeho pohádka o penězích do začátku od švýcarských spolužáků, kde byl rok a půl roku nebo kolik promarodil, je směšná, tomu může věřit jen ten, kdo tomu věřit chce. Bůhví odkud ty peníze jsou. Hezké je taky chucpe z jeho rozhovoru pro Právo, kde se staví do role outsidera, ten král kňouralů umí kňučet jako nikdo jiný, s tím, že on byl jen obyčejný estébák práskač, kdežto Pavel je „rozvědčík“! Vidím ty bloudy (a jsou i tady), co mu na to skočí. Zásada je mlžit, to lejno přímo neukázat (ani neexistuje), ale naznačit, že něco smrdí.

0 0
možnosti
JV

J48a18n 93V44á29v92r75a

25. 11. 2022 20:43

...estébáků a komoušů .. Editor by už taky mohli modernizovat a dovolit opravy v textu.

0 0
možnosti
LN

Lidovky.cz se plně zapojily do boje! ;-D

Upozornění

Momentálně máte zablokovaný vstup do diskuse.

K automatickému odblokování dojde za 1 týden a 6 dnů

Zablokováno do 9.prosince 2022 15:54

Babišovy mediální s*ačkomety jedou naplno... Rv!

25. listopadu 2022 14:33 - Do konce roku se nezúčastním žádných prezidentských debat, řekl Babiš

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

0 0
možnosti
Foto

Lidovky definovaly vaše exhibice v diskuzích zcela přesně. Některé vaše vulgární útoky vůči ostatním diskutujícím jsou žalovatelné a mnohdy naplňují definici trestného činu pomluvy.

0 0
možnosti
JP

Výstižne napsáno. Již jednou politicky selhal a tak se nemusel cpát do politiky znovu. Chápu jeho funkci v NATO. V té době tu žádný důstojník bez poskvrny nebyl.

0 0
možnosti
RT

R36o73b75i28n 50T62o64m95a73n

25. 11. 2022 17:35

Tak do NATO nás přijali se všemi komouškými lampasáky, vyjma těch co odešli po roce 89.

0 0
možnosti
JK

Generál Pavel obhajoval svým chováním v minulém režimu zájmy SSSR, Moskvy a osvědčil se. Je to dost důležitá kvalifikace i pro vedoucí funkce státu v současné době, obhajovat zájmy cizích mocností před zájmy vlastního státu. Proto si ho vybrali v USA jako toho nejvhodnějšího a již osvědčeného kandidáta na presidenta v ČR. Určitě se také osvědčí jako dříve, ohajováním zájmů pro změnu USA před zájmy občanů České republiky, tak jako to provádí Fiala a celá pětikoala.

0 0
možnosti
LN

Měl jsi napsat, že jako zapouzdřený komunista nemáš rád gen. Pavla, protože "zradil KSČ" a dal se k NATO. ;-D

0 0
možnosti
LP

Teď na Seznamu. Pavel studoval na vojenského špiona. Nová fakta!

0 0
možnosti
PS

P46a61v48e55l 75S67u67r76a

25. 11. 2022 17:32

Nová? Pro vás možná. Jinak jsou toho plné noviny v rozhovorech s generálem v.v.

0 0
možnosti
RT

R70o82b39i13n 17T63o19m11a55n

25. 11. 2022 17:27

Jo, a z toho tři komouši. Jistá výhoda bude pokud vyhraje Pavel nebo Babiš, tak není třeba vymýšlet nějakou přezdívku, stačí jejich krycí jména. Babiš je Bureš cca 8 let, to je ložené a známé, a v případě Pavla to bude president Pávek.

0 0
možnosti
PH

P38e65t46r 10H20á34k

25. 11. 2022 15:25

Jinak se mi moc líbí teď zrovna echtpravicový argument "kolaborovali všichni". Tak jó, von teda Jakeš nebo Biľak nebyli o nic horší, než Tonda z Horní Dolní, kterej kolaboroval tím, že za komunismu žil a jezdil s traktorem v JéZéDé. Tak to jo.

Třeba takovej Péťa Pájů vlastně nedělal nic jinýho než ostatní, když to podepsal. Toho klidně my echtpravičáci a hyper super antikomunisti můžem volit, protože ho v NATO vyprali dočista dočista! Ale Babiš, TO JE NĚCO JINÝHO! To je vopravdickej kolaborant a proto jeho nikdy! ;-D

Takovému názorovému veletoči se říká dvojitý odpíchnutý pehe s vrutem.

0 0
možnosti
PD

Fakt je, že většina těch (skoro všichni), kteří se z nějakého důvodu drali do vedoucích funkcí, tak tímto způsobem kolaborovali. To je těžko k okecání.

Nevšiml jsem si, že by echtpravičáci a hyper super antikomunisti nějak zvlášť podporovali Pavla (a Bureše taky ne). Ti spíš nemají koho volit, z letošní nabídky. Vyjímky se asi najdou, ale vyjímky jsou v každé takovéhle záležitosti.

0 0
možnosti
PH

P89e35t65r 47H15á37k

25. 11. 2022 15:16

Stejně je to krásné, jak umí naši pomazaní zavřít oči, uši i všechno ostatní, když je to na tu správnou stranu. Normálně se při číslovce 1968 mohou zvencnout, ale když se zjistí, že fialový kandidát souhlasil se "vstupem vojsk", najednou je to úplně, ale úplně v poho ;-D

0 0
možnosti
LN

Další Babišův s*ačkomet, podle vlastních slov dokonce státní zaměstnanec... Rv

0 0
možnosti
JJ

J79u28r98a 59J14u88r77a96x

25. 11. 2022 14:47

Nutné zlo - prakticky každý, kdo v letech 1970 až 1989 pracoval jako THP, měl v kádrových papírech včetně vlastnoručně psaných životopisů nějakou frázi, z níž bylo patrné, že s internacionální pomocí souhlasí nebo aspoň ne nesouhlasí. Kdyby ji tam neměl, přestal by být THP a plynule by přešel do kategorie D.

U učitelů, úředníků etc. to bylo podobné; nebyli sice v kategorii THP, ale do déčka spadnout taky mohli.

Pro nepamětníky THP - technicko- hospodářský pracovník zpravidla aspoň s maturitou či vyšším vzděláním včetně vysokoškolského - od mistra na dílně přes sekretářku, účetní, inženýra v konstrukci, vedoucí nejrůznějších úrovní až po ředitele.

D - dělnická kategorie; kde se pracovalo rukama; dělnická třída byla vedoucí třídou a THP byli do ní vřazováni za trest za delikty vesměs politické; za neschopnost jen zcela výjimečně.

0 0
možnosti
PJ

Vidím-li tu sebrankou kandidátů na prezidenta, musím přiznat, že pan Pavel je pro mě nejpřijatelnější. I když jsem pamětník vojny na přelomu sedmdesátek a osmdesátek.

0 0
možnosti
MP

Nechápu vás. Vy jste se na vojně nikdy nesetkal, buď osobně, nebo aspoň s pojmem "kontráš"? To byli echt estébáci!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz