Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PAVEL: Bylo to „nutné zlo“

Kandidát na prezidenta Petr Pavel se omluvil za svou podporu sovětské okupaci Československa v roce 1968. Označil svůj životopis v letech bolševika jako „nutné zlo“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Ano, v podstatě souhlasím. Babiš ať se drží svého byznysu, tady prokázal nezpochybnitelné úspěchy. I vládní angažmá zvládl docela dobře, ale prezidentská funkce je opravdu jiný level. Totéž platí i o špionovi Pavlovi. I jeho ego už bylo saturováno. Oba pánové by měli čestně odstoupit. Slušelo by jim to.

0 0
možnosti
RT

Ne, Babis je darebak, ktery svuj byznys vystavel na kamaradstvi se socany a slozkami na kdekoho. Udaval spolupracovniky. Pravdepodobne si behem bolsevicke sluzby v Maroku ukladal provize (ktere nemel prijimat!) ve Svycarsku a ty pouzil k rozjezdu.

Neudrzi myslenku a mele pate pres devate.

0 0
možnosti
JN

J57i34ř42í 41N60o38v59á44k

25. 11. 2022 7:39

Nejdříve arogantně odmítal jakoukoliv kritiku. Nyní se asi na radu rádců omluvil. Pane Pavle, jsou činy, které jsou v určitých situacích neomluvitelné, neakceptovatelné a diskvalifikující. Takovou situací je pro mě, kdo polovinu života prožil v období totality, i vaše kandidatura na presidenta.

0 0
možnosti
MK

Též jsem polovinu života prožil v totalitě a právě proto nechci, aby se prezidentem stal Babiš. Ve druhém kole budu určitě volit Nebabiše a je mi jedno, jestli to bude Petr nebo Pavel.

0 0
možnosti
DS

Z diskusního fóra jinachemie:

... Dobře, ale nebyla on náhodou proděkankou pro vědu, které podléhá doktorské studium? To jsem chtěl vědět.

Pak by nebyly žádné výmluvy možné......

...... Byla! "Wayback Machine" je skvělý vynález... :-)

doc. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.

proděkanka pro vědu a výzkum

Update: 20. 03. 2013

https://web.archive.org/web/20130523050004/http://www.pef.mendelu.cz/en/fakulta/vedeni_fakulty...

...........

0 0
možnosti
RM

autore malá oprava: Babiš byl 'pouhý' informátor---zatímco Pavel předseda stranické buňky, navíc školený na kontrarozvědčíka, to vše velice aktivně až do samého pádu režimu, kdy během jediného dne se stal nadšeným kapitalistou. ano, přesně takového prezidenta potřebujeme. jen doufejme, že se demokracie nezhroutí a on se opět nepřidá k někomu jinému. takže tak. 8-o

0 0
možnosti
VM

Furt to mnozí nechtějí pochopit a média papouškují to, co se jim proti někomu hodí !!

0 0
možnosti
FN

Babišova kandidatura na prezidenta je hloupost. Pavlova kandidatura na prezidenta je drzost. Nerudové nebude vadit ani to, že dohlížela na prodej vysokoškolských titulů a že manželův exekutorský kombinát se chystá na velké žně, které způsobuje fialová vláda.

0 0
možnosti
VC

Zlo to bylo, ale nutné nebylo. Jako nebyla nutná za Protektorátu kolaborace s NSDAP, nebyla nutná ani s NSRAP, s německou partají předělanou na ruskou a přejmenovanou na KSČ. Všechny tři byly stejné.

Všichni protektorátní kolaboranti kteří zradili ČSR do ní ihned přestoupili. Lezení do hnědého zadku bylo přesměrováno do rudého.

0 0
možnosti
Foto

následná "omluva" politika není omluvou, ale hnusným pokrytectvím.

0 0
možnosti
Foto

jediným ryzím antikomunistou je Jaroslav Bašta.

0 0
možnosti
PS

P33a67v44e74l 42S88u15r83a

25. 11. 2022 7:42

Jo, s tim to vyhrajete....

0 0
možnosti
IP

I63g74o59r 71P66á41v52e19k

25. 11. 2022 6:30

Jen takové maličké píchnutí špendlíčkem - kolika lidem vytvořil pan Babiš smysluplná pracovní místa ? Co dělal pro lidi ten oplechovaný bělohřívek? -;-D

0 0
možnosti
DS

Sám nevím přesně proč, ale pro mne raději Babiš než Pavel. Pavlovy omluvy a výmluvy na kontext doby, to je přesně to, proč kandidovat nikdy neměl.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz