Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PARADOX LHÁŘE: Proč má Pavel šance na zvolení

Petr Pavel před rokem 1989 zradil Česko. Slíbil věrnost východní velmoci a komunismu. Svůj slib porušil, takže komunisté by ho volit neměli, a protože zradil Česko, ani slušní lidí by ho teoreticky volit neměli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Členství v KSČ je morálním prohřeškem rozdílné intenzity. Komunisté byli Picasso, Vančura, Kohout, ale i Gottwald a Stalin. Házet do jednoho pytle zrůdnou ideologii, masové vrahy a řadové komunisty je záměrnou manipulací. Je to jako tvrdit, že všichni Romové kradou, všichni kněží jsou pedofilové nebo všichni muslimové jsou teroristé. Na druhé straně nekomunisté jako Klaus, Mrázek, Krejčíř atd. nadělali víc škody než polovina KSČ. Díky podobným manipulacím jsme tam, kde jsme: KSČ nebyla zakázána, její majetek nebyl zabaven, většina komunistických zločinů nebyla potrestána, z nomenklaturních kádrů jsou oligarchové.

Zlo se maskuje dobrem nalevo i napravo a zákulisním propojením eroduje politiku postavenou na hodnotách. Metodou organizovaného zla je INFILTRACE. Fašismus byl vykořeněn a zakázán, komunismus nikoliv. „Moskevský proces“ Vladimíra Bukovského se nekonal, na rozdíl od toho Norimberského. Dokud budou naše a západní instituce infiltrované tak či onak placenými konfidenty Kremlu, nic se nezmění. Putin vyhlásil demokratickému světu válku a jeho konfidenti nyní postupně přiznávají barvu. Jak je poznáme? Přece po ovoci! Nedělejme jim proto užitečné idioty. https://www.pritomnost.cz/2022/07/18/bolsevici-bez-komunismu/

V pdf zde: https://www.bez-obalu.eu/soubor/bolsevici-bez-komunismu/

0 0
možnosti
JM

Když pominu, že před rokem 1989 žádné Česko neexistovalo, tak bych prosil o odpověď:

Pokud jsem, jako voják v základní službě přísahal "věrnost pracujícímu lidu, vedenému KSČ", taky jsem zradil Česko ? Nebo jsem zradil ten pracující lid ?

Mám v tom zmatek, tak mi, prosím, poraďte.

0 0
možnosti
MR

Ani se neptám, co předstírá ideální moralista T. G.

0 0
možnosti
Foto

Děkujeme autorovi za praktickou ukázku hnojometu - zbraně neschopných a zamindrákovaných frustrátů. Munici autor zjevně dodává přímo z té části těla, kde mají běžní lidé mozek.

0 0
možnosti
JP

KIdo vůbec toho lampasáka na prezidenta navrhl? Nebo se opravdu našlo padesáttisíc momentálně zaostalých?

0 0
možnosti
Foto

I84v80o 76J44o67u93z84a

7. 1. 2023 7:49

Nevím co si mám o Vás myslet pane Guttmane po přečtení posledních dvou příspěvků. Mám velké pochybnosti o Vašich motivech!!Rv :-(

0 0
možnosti
Foto

Pane Guttmanne, nejste žádný hlupák, Vaše články čtu už dlouho a pozorně. O Vašem předposledním článku, kde jste vyslovil možnost, že Pavel je spící agent, jsem dost dlouho přemýšlel. Tento poslední Váš článek, ve chvíli, kdy se reálně vybírá ze tří kandidátů, mi jaksi nesedne. Nepodezřívám Vás, že byste upřednostňoval agenta Bureše a že mu chcete pomoct, při Vašem vzdělání Vám je rovněž sotva lhostejný prodej titulů na Mendelově universitě. Ale karty jsou rozdány, jak jsou rozdány, o moc horší, než je to teď, to asi nebude. Reálně budeme vybírat ze tří kandidátů, ať se nám to líbí nebo ne. To, že se někdo uchází o funkci presidenta, jej naprosto diskvalifikuje, aby tuhle funkci získal, tenhle bonmot jistě také znáte. Myslím, že Vy volit nebudete a jste vlastně jen pozorovatel zvenčí. Přeji Vám, abyste (v případě zvolení Babiše) nemusel tlouct hlavou o zem a naříkat, že jste sehrál roli užitečného idiota.

0 0
možnosti
Foto

Pavel je spící agent, a proto byl náčelník generálního štábu naší armády a byla ve štábu NATO. nidy na to nepříšel je pan Guttmann. Fakt je dobrej.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JU

J59a91n 10U94r58b21a47n

6. 1. 2023 17:37

Njn. Nejak selektivne se pristupuje k Pavlovi a k Babisovi. Nekdo adoruje komouse Babise a zatracuje Pavle, jiny zase adoruje Pavla a zatracuje Babise...jak je to mozne?;-D Jeste ze tu je ten Basta, ze jo, to bude takovej adekvatni nastupce Zemana (kterej adoruje Babise a zatracuje Pavla;-D) - 60 procent v prvnim kole!!

0 0
možnosti
LN

Babišovy s*ačkomety jedou... Jenom aby nakonec neskončil v teplákách. :-P

0 0
možnosti
Foto

třiatřicet roků národu vyprávěli o fujfuj komouších, Jednou komunista vždycky komunista a hle:

Pavel nebo Babiš. demokrati volí.

0 0
možnosti
PD

To mně nemusí nikdo vyprávět, já ty hajzly dobře pamatuji. I ty, kteří jim pomáhali, Kosmo.

0 0
možnosti

Pane Guttmanne, článek je dobrý, ale v závěru píšete, že funkce prezidenta je formální. Asi jste nečetl Ústavu. Prezident má tak na 1 stranu textu pravomocí a může se plést vládě,ČNB, Ústavnímu soudu, soudům a mnoha dalším úřadům do cesty a házet klacky pod nohy !

A názor popleteného a podivného kandidáta J. Bašty, že odvolá vládu ? Při doslovném čtení Ústavy to není vyloučeno.

0 0
možnosti
JV

J66a36n 48V48i41n50t96r

6. 1. 2023 14:37

Zvlášť v dnešní situaci nemusí být funkce prezidenta vůbec formální. Pokud jim bude zvolen někdo, kdo nebude jedna ruka s fialovým hnusem a nepoleze do pozadí Bruselu.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz