8.5.2024 | Den vítězství


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 29.3.2024 18:52

Stará K;-OÁVO NEBESKÁ, na vytvořeném seznamu jsou výhradně ti, kteří vytrubovali nebo systematicky vytrubují RUSKOU LŽIVOU PROPAGANDU. Že na něm jsi i ty a na předním místě, je odraz psaného textu, co tady prezentuješ.

Seznam je veřejný a podléhá stejné svobodě projevu, jako tvoje vylhaná hloupá ruská propaganda. ;-) [>-]

D. Laurencikova 29.3.2024 19:05

Hlavne me odtud nemazte Novaku. Uznate, ze byt na te strane, kde jste ponechal sam sebe a dalsi bolsevicke hnojomety, si zadny normalni clovek prat nemuze. Muzete si to vysvetlovat jak chcete. Kdo pise seznamy "tridnich nepratel" a "vytrubovacu lzive propagandy" je fizl a praskac. Mne by v zivote nenapadlo napsat vas a vam podobne na nejakou listinu, a je uplne jedno, jaky Stuß sirite.

P. Diviš 29.3.2024 15:52

Asi ty antikomunisty popisujete podle sebe.

J. Jurax 31.3.2024 10:51

Dopouštíte se zásadní chyby, tvrdíte-li, že "delnicka a rolnicka trida vyvolavaji revoluce".

Nikoliv, revoluce vyvolávají vzdělanci a intelektuálové, jež jim dodávají ideologický podšprajc, patřičný směr a nezbytnou organizaci. A ano, někteří i z dělnické či rolnické třídy vzešlí. Jinak je dělnická a rolnická třída jen kanonenfutr revolucí, jež využívají jejich rozhořčení z bídného života.

D. Laurencikova 29.3.2024 12:30

To uz je druhy rozumny clanek, ktery tady dnes ctu. To je potesujici. Argumentacne levice nemuze projit a vi to, proto radeji hned zkraje zamava nacistickym kyjem a k debate nenecha dojit. Vsechno, co neni vlevo, je "pravicove extremisticke" a tady uz zas vyleza osklivy nacismus! Kdo by ho nechtel zavcas zabrzdit, ze? Ja se skutecne jenom divim, kolik lidi na tuto vejicku skace.

Poslednimu odstavci trochu nerozumim. Proc se (nepravdepodobnym) znovunabytim rozumu a zastavenim Green Dealu muzeme dostat do ruske okupacni zony? Co je vubec ruska okupacni zona?

K. Křivan 29.3.2024 11:26

Je to jednoduché.

Pravičák byl Baťa, a vrah Gottwald levičák. Stalin a Hitler byli oba levičáci a konkurenti. Proto se tak prali.

J. Jurax 29.3.2024 12:58

Ano.

Ovšem srovnáváte jablíčka s hruštičkami. Oba Baťové nebyli profesionální politici.

K. Křivan 29.3.2024 17:46

Ano, oni dělali "politiku" na místní úrovni. Něco jako starostové. Pracovní místa bytovou politiku, to co pracující a daně platící člověk potřebuje. S Baťovými prodejnami (opět pracovní místa) v každém městě a městečku to byla už celostátní rovina.

J. Jurax 29.3.2024 19:12

No, oni dělali hlavně boty a leccos dalšího na kšeft. To co zmiňujete - starostenství, bytová politiku, obchody s botami všude - a mnohé další byly jen podpůrnými operacemi jejich byznysu.

V. Petr 29.3.2024 20:31

Usilujeme o stejného voliče, jako komunisté (c) Adolf Hitler...

M. Novák 29.3.2024 11:00

Popravdě při bližším pohledu není mezi Ruskem, Čínou a EU zas tak veliký rozdíl. I pokud se staneme členem Ruské Federace zůstane nám loutková vláda tak jako máme teď.

Na druhé straně i pokud nás nespolkne Čína tak budeme mít sociální kredit tak do deseti let.

Rozdíly ale jsou:

S Ruskem budeme mít bídu ale nebudeme mít sociální kredit (Rusové to nezvládnou spustit)

S Čínou budeme mít sociální kredit ale nebudeme mít bídu.

ZATO

S EU budeme mít sociální kredit i bídu.

ZATÍM je to dobré...

V. Petr 29.3.2024 20:33

R^R^R^

K. A. 29.3.2024 10:53

Co se týče tzv. krajní pravice, tak zajímavé je toto:

https://www.lidovky.cz/svet/petr-bystron-nemecko-afd-rusko-praha-bis-sankce-propaganda.A240328_222929_ln_zahranici_rkj

Kauza Bystroně připomíná likvidaci Sebastiana Kurze a dalších protimigračních politiků. Zdá se, že Lidovky přešli na stranu "třídního nepřítele", bývaly vyváženější.

D. Laurencikova 29.3.2024 12:36

Tady nekdo prevzal lzi ze Spieglu a ma vystarano. Bystron je vynikajici politik AfD, jeste porad doufam, ze budouci ministr zahranici. AfD je jedina opozice k Narodni fronte nemeckych levicovych stran. Proto musi byt za kazdou cenu znicena! AfD je v Nemecku vlastne tim dal vic diskriminovana a dehonestovana, cim vic se blizi volby. Jednak volby do EU a pak probehnou letos volby ve trech spolkovych zemich, kde AfD v dotazovnach vede. Tak se uz resi i jeji zakaz, samozrejme. Kazda spina dobra - Tak se dela dnes demokracie!

J. Jurax 29.3.2024 13:25

Těžko říct, kde je pravda ... každopádně kauza Bystroň přichází pro v Německu vládnoucí strany jako na zavolanou, protože AfD sílí a stává se pro ně hrozbou. Zajímavá shoda. Politický boj se neštítí ničeho, jde o prachy a moc a tedy zase prachy, a to přestává sranda. Na druhé straně - pecunia non olet, což platí pro politiky a vůbec politické subjekty napříč politickým spektrem.

Vzpomeňme naše volby v roce 2006 a tzv. Kubiceho zprávu a její načasování, jež jistě ovlivnilo volby. I když ta zpráva byla nejspíš pravdivá, soudě podle toho, že ji rukou společnou a nerozdílnou odmítla nejen ČSSD, ale i ODS, a posléze jaksi zapadla, aniž by byla vyvrácena či potvrzena.

M. Novák 29.3.2024 14:35

"přichází jako na zavolanou"

Vynechal bych to "jako".

P. Diviš 29.3.2024 15:56

Rusáci mají podporu protivládních politiků jiných zemí "v krvi". A politici zase potřebu peněz. Takže zjištění, že někdo měl větší či menší oklikou peníze od Rusáků mne nemůže překvapit.

R. Langer 29.3.2024 16:05

Jasně, třeba soudružky Merkelové z NDR, že? ;-D

R. Langer 29.3.2024 16:06

A poloviny bruseloušského parlamentu... ;-D

R. Langer 29.3.2024 16:06

... s Green Dealem. ;-D

P. Diviš 29.3.2024 8:35

"Protože pro státy v EU je zhruba stejně důležité zastavit a odstrašit Rusa, jako zastavit a demontovat celý socialistický Green Deal."

Ano, ano, ano, ano .... !

P. Čech 29.3.2024 8:10

Co je to levice, pravice, politický střed, , levicové, pravicové, levopravé či pravolevé smýšlení a konání, co je to krajní levice či krajní pravice nikdo rozumný neví. Jsou to jen umělé škatulky, kterými rozumně uvažující lidi otravují hloupí novináři a neméně hloupí politici. Naprostou většinu lidí do těchto škatulek zařadit stejně nejde. Ví vůbec autor, co v době vzniku znamenaly pojmy pravice a levice? Ve francouzském konventu seděli girondisté vpravo a jakobíni vlevo.. Tam vznikly tyto pojmy! Rozhodně neznamenaly způsoby myšlení a konání . Jde o to, že lidé obecně nemají smýšlení ani pravicové, ani levicové, ani pravolevé či levopravé, o pravopravo levém nemluvě. Celý tento politický systém je užíván jen k ovládání lidí politiky a jejich stranami a hloupí lidé si to nechají líbit.

P. Diviš 29.3.2024 8:39

Pojmy jsou poměrně jasné, jen se někteří chytřejší lidé brání zařazení tam, kam je zařazují jejich myšlenky a hlavně činy. Levice kolektivismus, tedy větší váha kolektivu a jeho údajným potřebám, než jednotlivci s jeho konkrétními potřebami, víc přerozdělování. Pravice více individualismu, osobních potřeb, méně předpisů, směrnic, přerozdělování. Liberalismus (klasický) ještě méně omezování, o to více osobní zodpovědnosti.

No a hloupí lidé tvrdí, že to neexistuje.

P. Čech 29.3.2024 8:53

Asi jsem hloupý, když tvrdím, že to mezi lidmi neexistuje. Jde o pouhé zbožné přání politiků, podpořené zákazy a příkazy vydávané směrem k občanům, přičemž se jich ovšem nikdo neptá co oni skutečně chtějí. Vůle občanů může vyplynout jen a pouze z referend a nebo jiných, všeobčanských hlasování. Všechno ostatní jsou jen politické žvásty a kecy.

P. Diviš 29.3.2024 9:40

Podívejte se pod úvodník a najdete tam hned několik ukázek levicového "státe, starej se!"

Vůle občanů se může projevovat mnoha způsoby i nezpůsoby, referendum je jen jeden z nich.

J. Majzlík 29.3.2024 8:57

Samozřejmě se v konventu při rozsazení obou frakcí "napravo" a "nalevo" jednalo původně pouze o jejich názvoslovné, nikoliv o ideové vymezení. To vycházelo s podstaty jejich třídního původu, z majetkových zájmů, z ochoty popřít původní ideu revoluce v zájmu její gradace. Po dvou stech letech se dosáhlo při zneužívání obou pojmů zmatení společnosti. Takže pojem "krajní levice" z našeho slovníku téměř zmizel, zato se z krajní pravice stal frekventovaný pojem.

I tučňáci vědí, že nejlépe je si hovět ve středu, tam odnikud nefouká.

F. Navrátil 29.3.2024 7:34

Skutečná pravice je konzervativní a ctí pojmy jako rodina, právo, vlast, národ a zdravý rozum. Pro klubko pseudolevicových liberálů, ve skutečnosti anarchistů a chaotů, jsou tyto pojmy smetím, které je třeba vymést. A nastolit vládu dotací, grantů, neziskovek, zelených iluzí a životů zhroucených do mobilů.

J. Ganaur 29.3.2024 8:11

A proto, jako správný pravičák, podporujete Putina a jeho lži!:-P:-P:-PRuSSonáckové podporují obě strany, protože "Divide et impera"!;-€Na to stačí "Cui bono".:-)

F. Navrátil 29.3.2024 8:23

Všimněte si pane Ganauere, že v pojmech, které ctí konzervativní člověk, je také zdravý rozum. Pokud je mysl zatemněna propagandou a ideologií, přestává fungovat.

J. Ganaur 29.3.2024 8:27

Vám asi moc nefunguje, když nedokážete rozlišit tak elementární pojmy, jako je zločinec a oběť!;-€Ikdyž ten zločinec důmyslně lže....:-/