4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

OLAF: Co mě napadlo při čtení zprávy o Čapím hnízdu

Dosud jsem se k Čapímu hnízdu nevyjadřoval, neb jsem neměl potřebné podklady. Tento důvod desátého ledna 2018 padl. Závěrečná zpráva OLAFu se objevila v médiích a zbývalo jediné: udělat si na ni čas.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Bruner 15.1.2018 0:49

ani jednotlivé státy EU

nemají jednotnou definici co je malý a střední podnik (MaS). Ovšem vše se točí kolem počtu zaměstnanců a o tom, kdo drží obch.podíl se nikde nic nepraví. To je novum OLAFu, zcela účelové a v rozporu s prvotní definicí měnit podmínky a nalézat pseudo obviněné.

T. Kubín 15.1.2018 0:28

autorovi

Tradičně vám nedávají, pane autore, spát žádné věci týkající se Babiše, i když "kvalit" B.Doležala ještě nedosahujete. I tentokrát jste potvrdil, že pokladem pro vaše slohové práce jsou jenom výlety myší po webu a v žádném případě vlastní úvaha a zdravý rozum. Vydávat zprávu OLAF za něco nového, za cosi objevného a potvrzujícího, může jenom jednoduchá mysl. Tvůrci OLAF se totiž téměř na 100% obsloužili z materiálů PČR, zpráv v tisku a zdrojů "jedna paní povídala". Ve zprávě není nic, co by Kalousek a spol nevykřikovali do diktafonů Bakalovým presstitutům již rok.

Pane Stejskale, jeďte zase s cestovkou do Egypta a pište zasvěcené senzace o této zemi, to vám jde trochu lépe.